מי זה נתן ג´ונס?

guysc

New member
עבריין אוסטרלי

הבן אדם אחד הסוסונים (או שבעצם הסוסונות-חלב טרי ובריא כל יום מהצד השמאלי). ישב בכלא על שוד מזויין של בנק. 2.8 מט',קצת פחות מפול וויט,ואני חושב ש150 קילו

TheBubbleBoy

New member
אחד (נראה לי)אוסטרלי חדש שבא בתור

אחד שישב בכלא 10 שנים על שוד מזוין

RVM420

New member
אני חושב ש

כל הקטע של ה "שוד מזויין" כביכול הוא שטיות במיץ. הרי איך וינס מקמהון יכול להעסיק מישהו שישב 10 שנים בכלא על שוד מזויין בפני מאות אלפים של צופים ברחבי העולם...? זה לא הגיוני. בטח סתם עוד סטרויליין דפוק. ופה גם נכנס ה סיפור של אוסטין. למרות שאני לא בטוח שהוא ישב.

guysc

New member
הרן ומיכה

הרן-מה זה משנה 2.8 או 2.08 בכל מקרה ברור שהתכוונתי ל8 סנטימטר ולא 80... מיכה-לפי הסיפורים והכתבות והכל נתן ג'ונס באמת ישב בכלא ועכשיו פשוט הפכו את זה לגימיק שלו. ואני מקווה בשביל הWWE שיש להם יותר ממאות אלפים ברחבי כל העולם

RVM420

New member
פשוט לא

אלפים לא מאות אלפים טעות שלי. אבל אני אומר לך שפשוט לא. אם הוא ישב בכלא=הוא פושע=וינס לא יכול להעסיק אותו.

guysc

New member
אתה לא זוכר את "היועץ שלי"?

הרבה נעצרו ואני חושב שהיו כמה בכלא. וינס מעסיק את מי שיכול לתרום לכיס שלו אם זה נתן ג´ונס או אריה דרעי זה לא משנה מה הוא עשה וכמה הוא ישב

Gordberg

New member
דוגמה למתאבקים שישבו בכלא

בשישי לאפריל, 1984, מאסה סאיטו וקן פאטרה נעצרו בגלל שפרצו לסניף מקדונלדס בויסקונסין לאחר שהעובדים במקום סירבו לשרת אותם בגלל שהמקום כבר היה סגור. פאטרה ישב בכלא, ולאחר מכן הועסק בWWF.

pufpuf

New member
מאיפה הבאת את זה?

למה אסור להעסיק פושעים? ברגע שהבן אדם שוחרר אז הוא שוחרר וכל אחד ראשי להעסיק אותו. מתאבקים רבים ישבו בכלא על דברים שונים ולמתאבקים רבים תיקים במשטרה. נתן ג´ונס באמת ישב בכלא מספר שנים והפעם זה לא גימיק.

lwc4life

New member
איך שכחתם את Crush בגימיק Jailbird

שהיה מבוסס על זה שהוא היה, כן, Jailbird (על הברחת סמים ונשק באי הקטן ליד הוואי, שהוא גר בו)? אני מתבייש ממכם בשם Crush.

lwc4life

New member
איך שכחתם את מייק טייסון?

הבן אדם קיבל מליונים מוינס למרות שהוא אנס מורשע, לא?

איזה מגעיל אתה

אז מה אם הוא ישב בכלא, זה אומר שזה צאיך להרוס לו את החיים? מילא רצח אבל כולה שוד, אולי אחרי שהוא השתחרר הוא שיקם את עצמו ונהיה בן אדם נורמלי? בכל מקרה אם שיחררו אותו כנראה הייתה סיבה טובה לכלא לשחרר אותו בכל מקרה החיים שלו לא צריכים להידפק בגלל זה

lwc4life

New member
ואת זה אומרים כל התומכים של אוסטין

שאולי לא היה בכלא, אבל לעומת ג'ונס שלקח כסף, הוא כיסח את הצורה לאישתו, שלח אותה לבית חולים, ועדיין וינס מחזר אחריו בלי בושה, המעריצים בעולם ובישראל בוכים מרוב געגועים ואוסטין רק סופר את הכסף.

t-man

New member
אני חושב שיש הבדל מרכזי בין ג'ונס

לבין אוסטין כי הגענו למצב שחברה כבר מחשיבה שוד וזמן בכלא כמשהו שגורם להיראות קשוח ובכך נראה מגניב יותר,זה סימפטום שחוזר על עצמו גם בתעשיית המוזיקה כאשר ראפרים יושבים בכלא על שוד,רצח או איומים ובזמן שהם מרצים את העונש הם מכפילים את מכירות הדיסקים שלהם ואת כמות המעריצים למרות הפשע הבאמת חמור שביצעו ו"כאן קבור הכלב" כאשר ה-WWE מתגאה בעבר הפלילי של ג'ונס,מראה צילומים בחדשות,מראה תמונות ממעצר ומבססת את הדמות שלו על עברו,אמריה בסגנון נתן ג'ונס הוא פושע שלא השתקם והוא עצבני-בקרוב ב-WWE ואומרת לנוער וגם לחברה שזה לגיטימי,שזה בסדר וזה יכול לקדם את הקריירה שלי,שלך ושלו,וזה ההבדל בינו לבין אוסטין,שאת אוסטין לא יציגו בגימיק של "מכה הנשים" או שסקוט הול יוצג כ"שורט הלימוזינות"(
)אבל במקרה של ג'ונס זה שונה וזה משקף את השינוי שלנו כחברה-וזה די מפחיד על ההגדרה שלנו ההבדל בין רע לטוב. יש גם הבדל בין ג'ונס לבין הדמות "ניילז" כי ניילז היא דמות-נקודה,היא בדיוק כמו שידעתי שביג בוס מן הוא לא שוטר ושקיין לא אנס את קייטי ויק אבל במקרה של ג'ונס זה שונה-המציאות של עברו הפלילי של המתאבק משולב עם הדמות שלו ונותנת מסר ישיר ועקיף כאחד של לגיטימציה של המעשים שלו. אני בדעה שצריך לתת למתאבק הזדמנות שנייה כאשר פשע כמו שחשבתי שצריך לתת הזדמנות נוספת לאדי גררו כאשר התמכר לסמים וכיום הוא מתפקד מצויין ברוסטר של סמאקדאון אבל בנושא נתן ג'ונס ה-WWE הגזימה-זה כבר לא ספורט בידורי זה ניפוץ ערכים בסיסים בחברה שלנו.

lwc4life

New member
גם אצל Crush הדגישו את מה שעשה, אבל

אני חושב שהיה איזה פרומו שקלרנס מייסון ישב עם וינס ושיכנע אותו שהלקוח שלו השתקם ומגיעה לו הזדמנות שנייה. אם כן, זה אומר שדווקא ניסו להראות משהו חיובי (הזדמנות שנייה וכו´) ולא משהו שלילי (כמו מה שאמרת). מישהו זוכר דבר כזה או שאני מדמיין דברים? בכל מקרה, במה שקשור לפשעים, ה-WWE ממהרת לזרוק ולהתנער מכל מתאבק שהסתבך בפלילים כמה שיותר מהר, אבל ממהרת להחזיר אותם אחרי שהמאסר נגמר. שוב, אני חושב שעבר פחות מיום לפני שזרקו את קראש, אבל לא הרבה יותר מזה מאז השיחרור שלו כשהחזירו אותו. במה שקשור לעקרונות, וינס אוהב לבעוט במוסכמות ובכל מה שקדוש. דת, ממשל, מין, לאומנות - מה לא היה לנו? האנגל של ה-Nation Of Domination בעט ב-Nation Of Islam. האנגל של המיניסטרי בעט בדת. אגב, שמעתם שבזמנו קבוצת אנשים שרפו את צלב ה-T המפורסם של הקברן ליד איזו כנסייה ועשו אפילו טקסים? וכו´. אני מאמין שוינס באמת טיפוס שאוהב לנפץ פרות קדושות ובשנות ה-90 וינס חיפש כנראה גם את המעריצים המרדנים שלא אהבו את השמרנות של WCW. בשנות ה-2000 הוא זרק אותם לטובת המעריצים הישנים של WCW ועכשיו כמובן יש סתם בילבול של הכל. אז כן, פה ושם היו לנו ה-RTC של סטיבן ריצ´רדס ודברים בסגנון, אבל זה כבר לא הצליח יותר. אם ה-RTC היו באים בשנות ה-90, תאמינו לי שזה היה נגמר יותר טוב. (ה-RTC היוו בעיטה ב-PTC של ליברמן, כן, זה שרץ לנשיאות עכשיו). ובקשר למסרים, נכון שאתה צודק, אבל להציג את אוסטין בתור מלאך קדוש, שכולם מחכים לו ולא להזכיר במילה אחת מיהו באמת, אולי זה אפילו יותר גרוע. בן אדם כזה צריך לא להעסיק יותר ופשוט להחרים. ולא להציג אותו בתפקיד הגיבור.

למעלה