מי זה נתן ג´ונס?

s t i n g e r

New member
בנאדם אני יודע שזה חלטורה

איך שאבא שלי אומר: מה זאת החלטורה הזאת(מבטא רוסי כבד) אני יודע ובגלל זה נדמה לי וינס החתים אותו כי הוא רצה כישרון חדש מאירגון חובבני אבל תגיד לי את זה איך ש wwa אירגון חובבני הצליח להשיג אנשים כאלה לאירגון שלהם: סטינג, לקס לוגר המניאק, קונן, דיסקו איפורנו, ברט הארט(הנשיא נדמה לי) וסקוט סטיינר היה שם ובגלל זה וינס החתים אותו ועוד כמה מ wcw

rshamir

New member
איך השיגו אותם?

פשוט מאד, הבעלים של הארגון הזה הוא עשיר אדיוט שהחליט במקום לתת את הכסף שלו לצדקה לזרוק אותו על אנשים שפעם היו מתאבקים כמו ברט הארט, סטיינר, דיסקו אינפרנו, סיד, סטיבי ריי ונפלים אחרים, שחלקם רק הגיעו ודיברו בלי לעשות שום דבר אחר. כל האנשים האלה הסכימו להשפיל את עצמם ולבזות את השם שלהם בשביל הכסף שהוא הציע להם. אז תפסיק להתלהב מהארגום הזה - אתה יכול לתייק אותו על המדף איפשהו באזור של XWF.

s t i n g e r

New member
אני בכלל לא מתלהב מהארגון....

אני רק אומר אליו כמה דברים רק בגלל שסטינג מתאבק שם.... ודרך אגב אם סטינג היה נחפש כסף הוא היה הולך ישר ל wwe כי הוא קיבל הצעות שם הוא הלך ל wwa רק סתם כי הוא לא רוצה להיות בחוזה ארוך סתם לכיף הוא חזר...

Taker Sucks

New member
כסף זה למה!

לוגר , סטינג ,סטיינר ,קונן ואיפרנו- יוצאי WCW חוץ מאינפורנו הם כולם שם מתאבקים לא משהו ה WWE לא העסיקה אותם אז הם הלכו לעבוד ב WWA(זה לפני ש TNA נפתח). חוץ מזה ה WWA שנה שעברה היו קצת יותר טובים והעלו מספר ארועים "בנוניים". ועם וינס מחפש אנשים מארגון "חובבני" שיעשה טובה וילך ל ROH או ל CZW.

s t i n g e r

New member
אתה תהיה בשקט טוב בנאדם!

כי סטיינר סטינג ולוגר(טוב נגיד ש..) הם טובים ממש יש להם היסטוריה ענקית של קרבות ו תדע לך wwa לא משלמים כל כך הרבה אז תבדוק פרטים לפני שאתה מאשים!

Taker Sucks

New member
מצויינים!!!

לוגר בכלל, סטינג היה מתאבק טוב בשיא שלו אבל עכשיו (וב 4 שנים האחרונות) הוא ממש לא משהו... ומה זה היטוריה ענקית של קרבות!? לבוס מן יש גם הסטורייה ענקית של קרבות... זה הופך אותו למתאבק טוב? או למתאבק מעניין? לאל ווילסון יש הסטורייה ענקית של סצינות עם תחתונים ונשיקות ב WWE זה הופך אותו לכוסון? איך אתה יודע שה WWA משלימים הרבה? מה החשבונאי שלהם? לאנדרוס מקמאנס לא חסר כסף. והוא יכול לשלם להם.

s t i n g e r

New member
אל תזלזל בסטינג...

הוא רק בשנה האחרונה של wcw היה לא משהו אבל עדיין היה טוב מאוד הוא היה לא משהו בשנה האחרונה בגלל פציעה קשה...

rshamir

New member
סטינגר

משום מה, לא יודע למה אבל יש לי תחושה כלשהי, נראה לי שכדאי לך לחכות ליום שבת הקרוב, לעדכון השבועי שליאור כותב. סתם הרגשה.

s t i n g e r

New member
מה זאת אומרת למה?

בבקשה תגיד..... ודרך אגב הוגאן היה האיש שנכנס ואני תכף עונה על השאלה השנייה של טייקר סקס

Taker Sucks

New member
גם לפני זה הוא לא היה משהו..

בכלל מ 97-96 כל הגימיק שלו היה כמעט אותו גימיק של אנדרטייקר. בשנה האחרונה הוא לא היה משהו בכלל בגלל זה הוא קיבל פיודים כיאה למישהו ביכולת שלו בתקופה... נגד דימון וומפירו. אפילו רהב(המארק הכי גדול של סטינג) מסכים שסטינג התדרדר בשים האחרונות שלו. הסארפ שוטר שלו התחיל להיות צולע , והוא חזר על איזה חמש תררגילים כל קרב (משהו כמו : אגרופים בעיטות סטינגר ספאלש , ריוורס די די טי/ שארפ שוטר וניצחון / הפסד).

s t i n g e r

New member
אני גם מארק ענק שלו...

אני יודע שהוא התדרדר אבל ווומפירו הוא חרא של מתאבק והוא גימיק מסריח וחיקוי עלוב של סטינג ואולי באמת הם קצת דומים(סטינג טייקר) אבל לא נורא מישהו יודע מה קורה אם וומפירו? לפחות אני רוצה שהוא יחזור שהיה משהו דומה לסטינג...

Taker Sucks

New member
מזה דומים

WCW העתיקו את הגימיק. וומפירו מתאבק בעצמאיות עכשיו. וומפירו הוא חיקוי של סטינג וסטינג חיקוי של אנדרטייקר.

hirshfe

New member
ליגה עצמאית

זה ליגה קטנה - שכמעט ולפעמים אין לה חשיפה טלויזיונית. ליגה שאם מגיעים למופע שלה 500 איש הם חוגגים. ליגה שאם אי פעם תהיה בארה"C לך תראה

למעלה