מי זה נתן ג´ונס?

rshamir

New member
זה לא עניין של ניפוץ פרות קדושות

זה פשוט חוסר ערכים ומוסר מצידו של וינס. הדבר היחיד שהוא מאמין בו זה הדולר ואם הוא יחשוב שהוא יעשה כסף משריפת הדגל, אונס בשידור חי, גימיק של סוחר סמים שכונתי או חבורה שתחקה את ה-KKK, הוא יעשה את זה בלי לחשוב פעמיים, תוך נביחת סיסמאות על חדשנות וחופש הביטוי.

lwc4life

New member
בסופו של דבר, כן. אבל הוא מנצל את

המדיה שבידיו כדי להעביר מסרים למי שמתנגדים לו...שבמקרה או לא...הם הגורמים השמרנים בארה"ב - כמו ובעיקר הממשל ששפט אותו (זוכרים את הפרודיות והירידות האינסופיות על קלינטון?) ןהימין הדתי, שניסה להרוס אותו עסקית. יש פיתגם ערבי, "The enemy of my enemy is my friend". וכך מצא מין את מינו והגיע הקהל היחסית מרדני של שנות ה-90. ותאהב את זה או לא - היו גם הרבה מסרים מתוחכמים. DX המקוריים למשל דיברו כמעט באופן ישיר למעריצים ברשת. כמה אנשים הבינו את הקטע של "החיבוק הקבוצתי" שהם הקרינו בשידור חי "בטעות". הרי ברור שזה דיבר רק למי שזה היה צריך לדבר עליו. פעם זה היה מתוחכם. היום, לעומת זאת, נראה כאילו וינס על סמים ומנסה לזייף בשארית כוחו את מה שהוא עשה פעם יחסית בכנות.

t-man

New member
בקשר לקראש...

אני זוכר את הסגמנט הזאת מ-96' כאשר קלרנס מייסון שוחח עם גורילה מונסון ז"ל(לא וינס),אבל גם כאן הדמות החדשה לא התבססה על העבר הפלילי של אדמס ואני לא חושב שלוינס היה מספיק ביצים להתעסק בנושאים האלו בשנות ה-90' התמימות,אבל כיום הוא חושב שהוא יכול לעשות הכל ואני מתכוון להכל אפילו נקרופיליה וזה כבר עבר את הטעם הטוב אפילו אם באמת נהנתי מפורומים של ג'ונס וגרם לי להרשם ממנו אבל לדעתי כרגע וינס על הכיסא שלו עם סיגר וחושב איך לזעזע את הקהל ואת החברה,כאשר הוא רומס כל ערך בסיסי,מה הוא יעשה מחר? פדופיליה(בטח קורט אנגל יהיה מעורב
) או סקס עם חיות?!מה יגרום לקהל להזדעזע בעוד כמה שנים? כי כיום זה נראה ששוד ואיומים לא עושים את זה ואפילו משיגים את התוצאה ההפוכה-הקהל רוצה "ג'ונס העבריין" מתי וינס יצור לעצמו קו אדום ומי יגרום לו למתוח אותו?

lwc4life

New member
זה ועוד איך התבסס על Crush + תראה

את התגובה שלי לרפי - זה מכסה גם חלק מהשאלות שלך. בקשר ל-Crush, הוא בדיוק יצא מהכלא, וכל הגימיק שלו התבסס על זה. For god's sake, הבן אדם התלבש במדים של אסיר! מה עוד אתה רוצה?
ואתה יודע מה? אני גם זוכר שדיברו על זה שזו פעם ראשונה שמקביל אסיר ומעניין איך וינס יעביר את זה בשלום. אם הם היו יודעים מה כבר עברנו היום, הם היו צוחקים אז...

t-man

New member
ממש לא...

קראש בכלל לא הוזכר כפושע במיוחד בגלל הסיבה שהוא לא הורשע במעשה ושוחרר לאחר מספר ימים בבקשה אל תגיד "ועוד איך" כי הדמות של קראש ב-96'-97' לא היתה דמות של פושע במיוחד לא מבחינה חיצונית וגם הסגמנט שאתה דיברת עליה לא מראה משהו על הדמות של אדמס ולא היתה לה משמעות אחרי שחזר להיות מתאבק אקטיבי,אני אפילו לא חושב שהרבה מאוהדים ידעו באותה תקופה שהוא נעצר(ואני בטוח שגם אני וגם אתה לא היינו חשופים למידע הזה אם אהרון מורג לא היה כותב על זה בפנאי פלוס) זה לא היה בעידן האינטרנט של היום,אני בטוח במאה אחוז שאם תשאל את האוהדים הותיקים שראו באותה תקופה אם הם ידעו שדמות של אדמס היא של פושע-הם יגידו לך שלא ואני מוכן להיות ערב לעניין. אתה גם לא יכול להשוות בין הדמות של נתן ג'ונס לבין הקטע הקצר של Jailbird של קראש-כאן וינס מנסה ליצור לג'ונס על בסיס בלעדי של עברו הפלילי ובצורה אינטנסיבית ובצורה ישירה וברורה.

lwc4life

New member
חוץ מזה שכולם צעקו לו Jailbird...

ואני זוכר שהוא תמיד ניפנף באגרופיו בכעס. וכמו שאמרתי, זה לא כמו היום עם נתן נותן החלב, אבל דווקא דיברו על העבר שלו והדגישו שהוא קשוח וכו'. חבל שאין לי פרומואים...

Taker Sucks

New member
המממ

שוד מזוין זה מה שהוא עשה... משאומר שאם מישהו היה עושה משהו לא במקום הוא היה יורה בו

טופיק מפגר

הבן אדם עוד לא הגיע ל WWE ואתם כבר התנפלתם עליו ומסיקים מסקנות כשאתם בכלל לא יודעים בדיוק מה היה, למה זה היה.

rshamir

New member
מה הקשר?

לא דיבו פה על איכויותיו של ג'ונס כמתאבק. דיבנו פה על הגימיק ועל האדרת שמו כפושע אלים.

Beyond Dreaming

New member
אני לא מבין מה אתם רוצים מג´ונס

אפשר לחשוב כאילו הוא שדד בנק חחחחח צוחק, לא נראה לי שהוא כזה אדם חרא באמת ולפי מה שהבנתי הוא ישב בכלא שילם את מה שהיה צריך לחברה, אם הוא מתאבק טוב ואומרים שהוא בן אדם מאוד נחמד אז מה הבעיה להעסיק אותו ?

t-man

New member
זה בכלל לא העניין

ג'ונס יכול להיות בן אדם נחמד שמעביר זקנות את הכביש ותורם לצדקה ובהחלט מגיעה לו ההזדמנות נוספת,אבל העניין האמיתי הוא וינס מקמהון וערכים המוסרים שלו שבוחר להשתמש באמצעים מעוותים כדי להחזיר לעצמו את הרייטינג וכדי לזעזע את הקהל ושאלה המתבקשת היא מתי וינס "בוא לא נלך יותר מדי רחוק" כי כרגע זה לא נראה באופק.

EdgeHead

New member
לדעתי היו צריכים לעשות..

פארודיה של ג'ונס על ריפומן..חחחחחחחח זה היה יכול להיות קורע

s t i n g e r

New member
מי שלא יודע נתן ג'ונס...

וינס החתים אותו אחרי שהוא ראה אותו מתאבק ב wwa נדמה לי עכשיו הוא יסתכל על wwa ואולי יחזיר כמה מהמתאבקים כי נתן ג'ונס היה ב wwa לפני זה...

rshamir

New member
תעזוב אותך כבר מWWA

אתה האדם היחיד בעולם (כן, בעולם כולו) שמתייחס לדבר הזה כאל ארגון האבקות רציני בעל חשיבות. לאף אחד לא אכפת מהארגון הזה כי הוא חלטוריסטי, חובבני, יותר מושבת מאשר עובד וגם כאשר הוא מעלה ארועים, צוות המתאבקים משתנה כל פעם. כל אחד מהפורום יכול להקים ארגון היאבקות שיהיה יותר מקצועני מWWA.

אילן די

New member
טי מאן, זה צבוע להגיד כזה דבר

וינס מנצל את ערכי המוסר כדי להחזיר לעצמו רייטינג ? בתור צופה או מעריץ של ה- WWE, אם אתה חושב כך, למה אתה ממשיך לצפות ? מי שקובע אם גימיק הוא מוסרי או לא, זה הקהל ואתה ביניהם. בינתיים אני לא רואה שמישהו החרים את ה- WWE בגלל זה. זה לא פייר להאשים את וינס באי מוסריות כשאתה צופה באי מוסריות הזו ולמעשה שותף לעבירה.

hirshfe

New member
אילן

אני אכן מסכים לכל מילה אבל אני רוצה האבקות, לצערי בארה"ב אין לי תוכנית שבועית בחינם אחרת שמשודרת בכל היבשת

t-man

New member
דבר ראשון

אילן למה אתה ממשיך ליקרוא לי טי-מן,עברנו את שלב הכינויים לדעתי,דבר שני אני חושב שדי הדגשתי בהודעה הראשונה שלנו שגם אנחנו כחברה נדפקנו וגם הערכים המוסריים שלנו אבל אני אומר לך משהו אילן-אם וינס מקמהון היה ממשיך בסטורי ליין בסגנון של קיין ונקרופיליה ,אני לא הייתי ממשיך ליראות היאבקות כיום-נקודה. כרגע וינס מנצל את הציבור ואני בלי ספק בתוכו(גם אני חושב שנתן ג'ונס נראה מגניב עם גימיק יעיל) שלאט לאט חושב שפשע וזמן בכלא הופכים מדבר שלילי לחיובי ודי קשה לזעזע אותו אבל לי יש את הגבול האדום שלי ואם אני אראה שזה כבר עובר את הטעם הטוב-אני אפסיק ליראות את המוצר של וינס כי זה לא באש ובמים מבחינתי,הבעיה שוינס ימשיך לבדוק את הגבולות של הקהל ואם ב-2003 הוא נותן לגטימציה לשוד מזויין אז מה הוא ינסה ב-2005 ,2006? אני בכנות לא רוצה לדעת ואני מקווה לא להיות שם כדי לגלות...

למעלה