גם אצל Crush הדגישו את מה שעשה, אבל
אני חושב שהיה איזה פרומו שקלרנס מייסון ישב עם וינס ושיכנע אותו שהלקוח שלו השתקם ומגיעה לו הזדמנות שנייה. אם כן, זה אומר שדווקא ניסו להראות משהו חיובי (הזדמנות שנייה וכו´) ולא משהו שלילי (כמו מה שאמרת). מישהו זוכר דבר כזה או שאני מדמיין דברים? בכל מקרה, במה שקשור לפשעים, ה-WWE ממהרת לזרוק ולהתנער מכל מתאבק שהסתבך בפלילים כמה שיותר מהר, אבל ממהרת להחזיר אותם אחרי שהמאסר נגמר. שוב, אני חושב שעבר פחות מיום לפני שזרקו את קראש, אבל לא הרבה יותר מזה מאז השיחרור שלו כשהחזירו אותו. במה שקשור לעקרונות, וינס אוהב לבעוט במוסכמות ובכל מה שקדוש. דת, ממשל, מין, לאומנות - מה לא היה לנו? האנגל של ה-Nation Of Domination בעט ב-Nation Of Islam. האנגל של המיניסטרי בעט בדת. אגב, שמעתם שבזמנו קבוצת אנשים שרפו את צלב ה-T המפורסם של הקברן ליד איזו כנסייה ועשו אפילו טקסים? וכו´. אני מאמין שוינס באמת טיפוס שאוהב לנפץ פרות קדושות ובשנות ה-90 וינס חיפש כנראה גם את המעריצים המרדנים שלא אהבו את השמרנות של WCW. בשנות ה-2000 הוא זרק אותם לטובת המעריצים הישנים של WCW ועכשיו כמובן יש סתם בילבול של הכל. אז כן, פה ושם היו לנו ה-RTC של סטיבן ריצ´רדס ודברים בסגנון, אבל זה כבר לא הצליח יותר. אם ה-RTC היו באים בשנות ה-90, תאמינו לי שזה היה נגמר יותר טוב. (ה-RTC היוו בעיטה ב-PTC של ליברמן, כן, זה שרץ לנשיאות עכשיו). ובקשר למסרים, נכון שאתה צודק, אבל להציג את אוסטין בתור מלאך קדוש, שכולם מחכים לו ולא להזכיר במילה אחת מיהו באמת, אולי זה אפילו יותר גרוע. בן אדם כזה צריך לא להעסיק יותר ופשוט להחרים. ולא להציג אותו בתפקיד הגיבור.