מי זה לדעתכם רא"ב?

2 Mיכל

New member
אז ברוך הבא../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

מישהו שחי? אולי. אם זה יהיה אברפורת' בכיף. אחרת עדיף כבר לדבר עם המתים ולשוחח בדרך עם סיריוס, לא?
אני קצת מחורפנת, נראה לי. בכל מקרה, לא ממש איכפת לי אם הוא חי או מת. העיקר שיהיה מעניין.

מה את חושבת שזה אומר?

את מטלפון נייד או שאת סתם לא רואה הדגשים? >ספל חמאה מתעניינת<

yoavj1

New member
יש לי תיאוריה מוזרה קצת בקשר לרא"ב

אולי זו בעצם בת? הרי בתרגום הספר לעברית רואים שגילי תרגמה את המכתב כך שהוא לא יעיד על מין המחבר/ת. אם רא"ב היה בן, אז זה לא היה כ"כ מפתיע, והיה אפשרק לתרגם את המכתב ללשון זכר. אבל אם זו בת, אז צריך לתרגם את המכתב ללשון שלא מסגירה את מין המחבר/ת, כי אז זה היה מסגיר אולי יותר מידי. בנוסף, כמו שנכתב איפשהו בפורום, שכתוב אני גיליתי את סודך, בהדגשה של המילה אני, זה אומר שוולדמורט לא ציפה שאותו אדם יהרוס את ההורקרוקס. ואם המחברת היא בת, אז זה מאוד הגיוני, מכיוון שלפי אופיו של וולדמורט מתאים לו לזלזל בבנות. דוגמה לזה היא כשהוא רוצח את לילי וג'יימס - הוא קודם כל רוצח את ג'יימס, ורק אז עובר ללילי, וגם אז נותן לה אפשרות לברוח [למרות שאני לא מאמין שהוא באמת לא היה רוצח אותה]. זה למרות שגם לילי הייתה מכשפה מעולה. זה מסתדר עם מה ש Fairywitch אמרה, שזו איימי בנסון.

YaEloNeT

New member
דמות בלי שם. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

זותומרת דמות שהופיעה, אבל לא אמרו לנו מה השם שלה.

הכול יכול להיות..

בהחלט יכול להיות שזאת זאת ש"אתם יודעים מי"...התעלל בה במערה!! היא רוצה נקמה...מי יודע?

לא היה לי כוח לקרוא את כל השרשור

אבל אני מאמינה שאף אחד לא רשם את זה , ואם כן אז סליחה: רא"ב- כולם אומרים שזה רגולוס בלק. יש לי הוכחה!!!!!! בהולנד, את השם "בלק" הפכו ל"שוורץ" (שחור), את הר"ת של רא"ב הם רשמו כך : (בתרגום לעברית)- רא"ש (!!) מה אתם אומרים על זה???

למעלה