מי זה לדעתכם רא"ב?

ToryMaster

New member
אמנות השרשור

מצרפת לך תמונה שמבהירה איך מסודרים השרשורים בפורום, שלא יהיו עוד אי הבנות כאלה

דנקי

New member
אהבתי!

לא ידעתי שעיגול כחול ריק זו הודעה בלי תוכן... חחח....

butiful angel

New member
אני קראתי תוך יום

התחלתי בצהריים.. המשכתי בערב ולא יכולתי להפסיק.. אוףף זה כל כך עצוב שמדבי מת.. עכשיו אני קוראת את זה שוב.. ואז כאילו כל הרמזים נהיים ברורים... ושאלה.. הרא"ב הזה, הוא רע או טוב? לא ממש הבנתי...

IllUS CratioN

New member
אז את מי את שואלת

אם את שואלת את הפורום מה דעתו בעניין, ואומרת שהפורום אומר שרא"ב הוא רגולוס בלק?

לא אמרתי את זה... אני שואלת אתכם!

לא אמרתי שאני אואלת את הפורום, ויש כאן לאנשים הרבה דעות! אמרתי שהרבה אנשים חושבים שזה רגולוס בלק ואני לא בטוחה ואני רוצה לדעת מה דעתכם!

הרבה דיבורים ואף אחד לא ענה לי!

כל כך הרבה דיבורים ואף אחד לא ענה לי..... מי זה לדעתכם רא"ב??? לדעתכם זה רגולוס בלק???

סבלנות, שמעת?

לוקח זמן לענות. אני חושב שרולינג לא תעשה את רגולוס כרא"ב, כי זה שקוף מדי. היא תחפש מישהו אחר, יותר מפתיע. לא מתאים לה לסגור ככה ת'ספר.

גם אני חושבת!

גם אני חושבת ככה אבל כולם אומרים לי שלדעתם זה רגולוס...באמת הייתי צריכה לשמוע משהו כזה......

2 Mיכל

New member
להבא תעשה חיפוש../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

לפני שאתה שואל. היו כאן לפחות 100 הודעות על הנושא. כאן העלו כמה אפשרויות בצורה מסודרת- http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=160&msgid=59347832 אני חושבת שזה אברפורת', אח של דמבלדור. אין ממש הסבר חוץ מהעובדה שהוא מוזר, מעניין ורולינג אמרה שהוא יופיע בהמשך.

יכול להיות.....ואני בת לא בן

יכול להיות.....אבל אני מקווה שהיא תמצאי מישהו חדש...למרות שמעניין לגלות דברים חדשים על דמויות שפגשנו בעבר!

2 Mיכל

New member
אוי, סליחה.../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אני לא חושבת שתהיה דמות חדשה וחשובה כי זה כבר הספר השביעי. חוץ מזה, קצת טפשי לתת רמז בספר השישי ובשביעי לגלות לנו שבעצם לא הכרנו את הדמות שכל הזמן ניסינו לגלות מי היא...

אני גם חושבת כמוך

אני חושבת שדווקא המוזרים הם אנשי המפתח הם מסוגלים להיות מסתורים עד פחד ולשמור את הסודות בנשמתם שצריך להזיז הרים וימים בשביל שיגלו את הסוד. יש עוד הימור אחד קארדוק דירבורן הוא נעלם 6 חודשים אחרי שצילמו את חברי מסדר עוף החול....

יכול להיות...

זה יהיה מעניין אם דמות שלא ראינו בה כל ערך פתאום תהפוך לדמות חשובה ומשמעותית בספר השביעי והאחרון!! יש הרבה אפשרויות לרא"ב......אני לא ננעלת על מישהו......

חחח סורי.. פשוט אני פעם ראשונה פה..

ולא מאיפה לי לדעת שהיו כבר אשכולות על זה.. בכל אופן תודה על הקישור.. ובקשר לשאלה.. לא נראה לי שזה רגולוס.. יותר הגיוני שזה מישהו שעוד חי [למרות מה שכתוב בפתק] ועשוי לעזור להארי בהמשך!?!

למעלה