מי זה לדעתכם רא"ב?

מי זה לדעתכם רא"ב?

כולם אומרים שרא"ב זה רגולוס בלק ושיש לו איזה שם אמצעי... אני לא בטוחה בקשר לזה!..... מה אתם חושבים???

??? שמישהו יכתוב לי תגובה.....

מי זה רא"ב? לדעתכם זה רגולוס בלק?.. לא נראה לי......או שאולי כן...

ToryMaster

New member
לא מקפיצים פה

אלא אם זה עבר לעמודה שני וממש לא קיבלת אף תגובה. פשוט לא מקפיצים ולא מציקים שיגיבו לך, יגיבו לך כשיהיה מישהו שיהיה לו מה להגיד, זה לא צ'אט ולאנשים לוקח זמן. חוצמזה, יש כבר שרשור שלך פתוח בעמוד, בבקשה שרשרי הוודעותייך אלו אל אלו להבא. [בנוסף, ממליצה בחום שתקראי את התקנון כדי לדעת איך הולכים כאן העניינים, ממש בקררוב הוא יעודכן אבל גם מה שיש עכשיו טוב]

קלטתי

אבל כתבתי את זה לפני שכתבו לי תגובות..... ואמרו לי שמותר להקפיץ אז לא ידעתי....

אדם חדש

New member
רבי אליעזר בניהו

שהיה (עשוי) מסובין בבני ברק כל אותו הלילה...

אז המצאת אותו.....

ואם הוא בן אדם אז הוא בטח לא קשור להארי פוטר כי אני יודעת על כל מה שקשור להארי פוטר!!!

אדם חדש

New member
שיט! הבת חווה אמור להיות מקביל ל..

"תשתחר קצת בן-אדם". ורק אחרי שכתבתי את ההודעה הבנתי שזה נראה כמו קללה. ואני מצטער

רק היום סיימתי לקרוא תספר..

תוק 3 ימים.. ככה שאני די גאה בעצמי.. אבל תאמת עוד לא יצא לי לחשוב על זה.. אני עוד קצת מזועזע מהסוף חח.. ותזכיר\י לי מי זה רגולוס בלק?

אח של סיריוס

כה גמני הייתי מדוכאת ונרגשת מהסוף ולא חייכתי איזה יומיים.... רגולוס בלק זה אח של סיריוס כולם חושבים שהוא רא"ב ושיש לו איזה שם אמצעי... רגולוס ....... בלק מה אתה חושב??

אני יודעת...

אני יודעת קראתי כל ספר איזה 27 פעמים נראה לך שאני לא יודעת שאח של סיריוס היה אוכל מוות?.. מה אתה חושב?.. בעניין רא"ב...

למעלה