A song for B
C Conviction New member 28/5/06 #31 תראי את הקרחת של כריס מבצבצת שם. זה היה כ"כ חמוד!! [לא יודעת אם שמת לב, אבל כריס הוא היה הראשון שבא לברך את טיילור, והוא פשוט בא וקפץ לו על הגב! ואחרי שהוא ירד מהגב שלו הוא ניסה להרים אותו, למרות שהוא לא הצליח. (חח כמו שרואים בתמונה.)]
תראי את הקרחת של כריס מבצבצת שם. זה היה כ"כ חמוד!! [לא יודעת אם שמת לב, אבל כריס הוא היה הראשון שבא לברך את טיילור, והוא פשוט בא וקפץ לו על הגב! ואחרי שהוא ירד מהגב שלו הוא ניסה להרים אותו, למרות שהוא לא הצליח. (חח כמו שרואים בתמונה.)]
E Eti No Name New member 28/5/06 #35 איכ טיילור. ../images/Emo14.gif הוא ככ מגעיל. בעעע. לא ראיתי את זה מההתחלה, רק מתי שהדר אמרה לי לראות [ ], ואני חייבת לציין שכריס היה צריך לזכות. הוא וקת'רין, ששרה ממש יפה, היו צריכים להיות בגמר. :]
איכ טיילור. ../images/Emo14.gif הוא ככ מגעיל. בעעע. לא ראיתי את זה מההתחלה, רק מתי שהדר אמרה לי לראות [ ], ואני חייבת לציין שכריס היה צריך לזכות. הוא וקת'רין, ששרה ממש יפה, היו צריכים להיות בגמר. :]
E Eti No Name New member 28/5/06 #41 חחחח בלי לריב או משו ../images/Emo12.gif,כן? ../images/Emo14.gif אבל מה את וכל אמריקה מצאתם בו? כאילו, הוא סתם זקן מכוער, שלא יודע לזוז ובטח ושלא לשיר.. מצטערת. :$:$
חחחח בלי לריב או משו ../images/Emo12.gif,כן? ../images/Emo14.gif אבל מה את וכל אמריקה מצאתם בו? כאילו, הוא סתם זקן מכוער, שלא יודע לזוז ובטח ושלא לשיר.. מצטערת. :$:$
B BacKarin Street Girl New member 28/5/06 #37 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif!
C Conviction New member 28/5/06 #38 כפרעלייך ../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif [כאילו, כפרעלייך כי אמרת שכריס היה צריך לזכות. ]
E Eti No Name New member 28/5/06 #40 נו מה. ../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif זה שאני לא אוהבת שאת כל היום מדברת עליו לא אומר שלא מגיע לו לזכות. P:
נו מה. ../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif זה שאני לא אוהבת שאת כל היום מדברת עליו לא אומר שלא מגיע לו לזכות. P: