מי זה בא?!

Conviction

New member
אכן שווה.

זה כריס דוהטרי, מתמודד לשעבר באמריקן איידול. [זמר, כותב, מלחין, גיטריסט, צייר, ויצור מדהים.
]

ואני עדיין לא מאמינה שטיילור זכה!

שעתיים יבשו אותי באמריקן איידול
זה היה סיום כ"כ משעמם. הכי מעניין זה דווקא שכריס שר
וקת' הייתה צריכה לזכות
למרות שבשבועות האחרונים היא לא הייתה משהו. אבל טיילור בכלל לא הייתה משהו.

mamasitaa

New member
עונה ../images/Emo13.gif

ואיייי מלא זמן לא הייתי פו
שיר השבוע של בסב: Drowing שיר השבוע בכללי: אוואנססMy immortal שמחה - גיים בויז you raise me up וסטלייף אליך - דניאל זילברשטיין ואת - הראל סקעת הופעת / קליפ השבוע: בריטני - DAWD ציטוט השבוע: "רוצה סנדוויץ עם טונה?!" המלצת השבוע: לחייך
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע? כיףףףףףףף

mamasitaa

New member
מוסיפה לשיר השבוע בכללי

כל הדיסק השני של קלי קלארקסון (רולזזזזזזזזזזזזזזזזז)!!!!!!!!!!!

sivanick

New member
אנייייייייי

שיר השבוע של בסב: Siberia.. שיר השבוע בכללי: N Sync- I Will Never Stop Kelly- Low Maroon 5- She Will Be Loved Lifehouse- Take Me Away הופעת / קליפ השבוע: - ציטוט השבוע: - המלצת השבוע: לישון? תמונת השבוע: - איך עבר השבוע? עבר מהר. בקושי הייתי בבסיס.

Shiri from the block

Active member
אנסינק?? היייתי בטוחה שאת שונאת אותם!!../images/Emo12.gif בכל אופן, בחרת אחלה שיר לחרוש עליו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

sivanick

New member
חח אותם שונאת:X

את השירים שלהם אוהבת..
ואת ג'סטין כמו שהוא היום... לא בתקופה של אנסינק, אז הוא היה מעצבן.

mamasitaa

New member
ג'סטין ../images/Emo99.gif

כולם לא אוהבים אותו כי הוא מלהקה מתחרה, אבל בטאכלס, הוא אלוהי

sivanick

New member
מדהים מדהים מדהים

אין מילה אחרת לתאר אותו. ועם כל הכבוד לניק הוא צריך ללמוד ממנו קצת, ג'סטין ילד טוב שלא מסתבך בצרות ורציני בקריירה שלו ובחיים האישיים שלו. בקטע הזה ניק ממש ילד קטן, וג'סטין לא. ונכוןן אני נשמעת כמו מעריצה של אנסינק אבל זה נכון! וכולנו פה יודעות את זה!

שלייייייייייייייייייייייייייי

שיר השבוע של בסב: אינקומפליט שיר השבוע בכללי: סימנים של הראל מויאל הופעת / קליפ השבוע: אין ציטוט השבוע: אסתר ישמנה המלצת השבוע: לנוח ושמוע שירים שאוהבים תמונת השבוע:
איך עבר השבוע? כפרה על בעלי לעתיד אוהבת אותו

אן דן דינו ... הגיע תורי ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של בסב: anywhere for you שיר השבוע בכללי: nerina pallot - everybody's gone to war הופעת / קליפ השבוע: Mary J Blige ft. U2 - one ציטוט השבוע: don't worry be happy המלצת השבוע:
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע? וואלה הכל טוב , ראיתי את החברה שלי

elena20

New member
עונה

שיר השבוע של בסב:אין שיר השבוע בכללי: a song for B הופעת / קליפ השבוע:אין ציטוט השבוע:"איך את מסבירה את זה?"
המלצת השבוע: תמונת השבוע:
טיילור שליייייייייי וקתרין
איך עבר השבוע?כרגיל די משעמם וסתמי,וסופ"ש כייפי כרגיל כי הייתי עם חבר שלי.

למעלה