מי זה בא?!

Eti No Name

New member
מי זה בא?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo14.gif

הסיכום השבועי!!
שיר השבוע של בסב: שיר השבוע בכללי: הופעת / קליפ השבוע: ציטוט השבוע: המלצת השבוע: תמונת השבוע: איך עבר השבוע? שבוע מצויין!

Eti No Name

New member
להלהלה. ../images/Emo203.gif ../images/Emo14.gif

שיר השבוע של בסב: יותר נכון של בריאן.. Welcome Home. שיר השבוע בכללי: Lenny Kravitz - Heaven Help
הופעת / קליפ השבוע: קטע של הבויז שרים את LHAP
ציטוט השבוע: "איזה כיף שהעולם לא מרובע"
המלצת השבוע: הסרט "יומנה של אישה שחורה"
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע? מעולה!! הספקתי להיות בים, במסיבת סיום, אצל המון חברות, ובין לבין ללמוד.

אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע של בסב: never gone
שיר השבוע בכללי: keane- is it any wonder
הופעת / קליפ השבוע: - ציטוט השבוע: אין
או שאני לא זוכרת
המלצת השבוע: נמלטים!
ואנטומיה!
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע? יכול היה להיות יותר טוב. הרבה יותר טוב.

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בסב: Memories שיר השבוע בכללי: Lordi - Hard Rock Hallelujah Lordi - Would You Love a Monsterman הופעת / קליפ השבוע: אירוויזיון
ציטוט השבוע:X| המלצת השבוע: אל תנסו לנקות את כונן C בעצמכם..
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע? בסדר

Shiri from the block

Active member
אני אני! שיר השבוע של בסב: if i ever fall in love שיר השבוע בכללי: קלי: hear me walk away gone since you've been gone hazel eyes BOY הופעת / קליפ השבוע: אין ציטוט השבוע: גם אין. המלצת השבוע: - תמונת השבוע: ../images/Emo26.gif איך עבר השבוע? חביב, ואז ביום חמישי התגרע, ועכשיו זה חביב שוב..

crazy smiley

New member
סיכומשבועי שלי!!

שיר השבוע: קרייזי (שומעים אותו הרבהת לא זוכרת של מי) שיר של בסב: climbing the walls קליפ השבוע: של נלי פורטדו החדש תמונת השבוע:--->>>של טיגריס חמוד שמצאתי באיזה אתר.. איך עבר השבוע: די עמוס..חזרות וכ'ו..

סיכום שבועי שליי..

שיר השבוע: hips don't lie של שאקירה שיר של בסב: I STILL קליפ השבוע: של ריאנה SOS איך עבר עליי השבועע : היה שבועע עמוסססס!!!!! מבחנים, חזרות למסיבת סיום....

frackit

New member
אנייייייייי=]]]

שיר השבוע של בסב:the perfect fan שיר השבוע בכללי:Eve - Scorpion - Got What You Need ft Drag-on הופעת / קליפ השבוע:bsb in madrid ציטוט השבוע:------------- המלצת השבוע:תרקדו תשירו ותשמחו....חחח סתם...אין! תמונת השבוע:
איך עבר השבוע?מעולההההההההההההההההההההההההההההה

Blank Smile

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בסב: אין
שיר השבוע בכללי: Maroon 5 - Secret הופעת / קליפ השבוע: אין
ציטוט השבוע: מה נסגר, גם אין.
המלצת השבוע: טעם העיר, אבל זה כבר לא רלוונטי.
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע? פסדר... סביר כזה..

Conviction

New member
../images/Emo173.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של בסב: - שיר השבוע בכללי: כל מיני שירים של אלביס. [Burning Love, Hound Dog, All Shook Up, Let Me Be, Trouble, Don't Be Cruel ועוד ועוד.] הופעת / קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=V93SoxONZHU ציטוט השבוע: אין. המלצת השבוע: אין. תמונת השבוע:
איך עבר השבוע? מעצבן?
לפחות הוא עבר.

למעלה