מי התגעגע לס"ש???

LEEkm

New member
מהמפגש שהיה לפני מיליון שנה בטאוור...../images/Emo151.gif

בבניין האופרה הישן לפי דעתי, ביום שנרשמתי לפורום ובאתי כולי מבוהלת ומסכנה

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifנוסטלגיות.../images/Emo6.gif

תכלס, זה היה לפני יותר משנה.

LEEkm

New member
תמרי זה אומר ששתינו...../images/Emo151.gif

ראינו את קרן בפעם הראשונה ביחד?!
כמה מרגש

LEEkm

New member
אני לא מאמינה!!!../images/Emo2.gif../images/Emo151.gif

דברנו על זה בדיוק אתמול, איך לא עלינו על זה?! שתי עמות...

LEEkm

New member
וואו היית שם?../images/Emo2.gif../images/Emo151.gif

לא זכרתי
טוב שחצי מהאנשים שהיו לא זכרתי אבל חפיף. תכל'ס לפני שנה!

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifבטח שהייתי.

אמנם לא איתכם, אבל הייתי. זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אתכם והתביישתי בטירוף. לא הייתי במפגש שלפני, ולא היה לי נעים להצטרף אח"כ..
נו...לא נורא. העיקר שכבר מאז ראיתי אתכם..המון.

OpenYourEyes

New member
<הכנס כותרת ראנדומלית כאן>

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "זמנים משוגעים", "פז'ו 92" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "הנך יפה"- עידן רייכל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: ציון ברוך>>> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "הנעלם" סרט חמוד מאוד, קצת קיטשי אבל מומלץ. מאכל השבוע שלכם? ארוחת הבוקר המ-ה-מ-מ-ת שהכנתי היום עם חבר שלי. טוב, היא לא עד כדי כך, אבל היא הייתה טעימה. בילוי השבוע שלכם? הממ... לא היה לי ממש כוח לצאת הרבה השבוע... "רביבה וסיליה" ביום שני נראה לי, ואתמול סרט בסינמה סיטי. פאדיחת השבוע שלכם? פגשתי אתמול מישהו שיצאתי איתו לפני שנתיים בערך, הוא זכר את השם המלא שלי ואני לא הצלחתי להיזכר אפילו בשם הפרטי שלו
סקופ השבוע שלכם? כשמים נשפכים על שמן רותח הוא קופץ וזה קצת כואב חחחח. ציטוט השבוע שלכם? 1. שיחת טלפון: אמא: "איפה אבא? בבית?" אני: "לא, הוא יצא לקנות סיגריות לפני חצי שעה ולא חזר.. הוא בטח עם המאהבת" אמא: "טוב בעיה שלו, הוא יפסיד ת'אוכל הסיני שאני מביאה" 2. הייתי במשרד ואחת העובדות (נקרא לה ס'- השם המלא שמור במערכת) ניסתה לתרגם איזה מאמר מאנגלית לעברית וכל כמה דקות התקשרה אליי שאני אתרגם לה מילים קשות. באחד המקרים היא החליטה פשוט להגיע אליי עם איזו מילה, בדיוק כשהייתה לידי מישהי (נקרא לה ד') והשיחה התנהלה ככה: ס': "שירי... constipation" ד': "זה מה שיש לך?" ס': "מה?" ד': "constipation, זה מה שיש לך?" אני: *צוחקת* "constipation זה עצירות" ס': "אה לא, אין לי עצירות, רק רציתי שהיא תתרגם לי" ד': "אההה" אני: *ממשיכה לצחוק*
לא יודעת... הסיטואציה הצחיקה אותי
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: עבודה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פחות עבודה
שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל-
נשמע אחלה 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו אילו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3 -
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים
(בהשראת מירב) מעדיפה לא לעשות ילדים בשלב זה. לפחות לא בכוונה.

shir828

New member
שללה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לא זוכרת><" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מבול של צרות. מאכל השבוע שלכם? ארטיק אבטיח
בילוי השבוע שלכם? לא זוכרת><" פאדיחת השבוע שלכם? הייתי עם חברה בסרט (מבול של צרות) והתיק שלי נפל מתחת לכיסא אז באתי להרים את התיק ודפקתי את הראש בכיסאS: סקופ השבוע שלכם? טרללה ציטוט השבוע שלכם? לא זוכרת
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא זוכרת. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פגישת מועצתלמידים? בביצפר
(אחרי שכלללל החופש ניסיתי להסתכל לעדנים במקום עליו) שאלות בונוס: יאי איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל
O: 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1
2. כתבה 2 3. כתבה 3 לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים... ל........ לא זוכרת^^" (בהשראת מירב) סופ"ש נעים!יאפ

קצת באיחור אבל עדיין

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "על שפת הכנרת" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "אסופים"! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שיחת טלפון שאמרה שאני אקבל את המשכורת שלי השבוע!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לדפוק את הרגל בשולחן ולצלוע כמה ימים, ממש מומלץ! מאכל השבוע שלכם? פיצה בילוי השבוע שלכם? סרט עם חברים
- זה תמיד טוב פאדיחת השבוע שלכם? הכלבה שלי רצה אלי, דפקה חתיכת החלקה על הרצפה ו....בום
מסקנה - לא לקרוא לכלבה שלכם כשהרגליים שלכם לא צמודות טוב טוב...והמבין יבין סקופ השבוע שלכם? גם כלבים יכולים לנגוח... כואב ציטוט השבוע שלכם? "הב הב", הכלבה שלי שנייה לפי שנכנסה בי דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוד סרט עם חברים
שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר?1 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3

למעלה