מי התגעגע לס"ש???

TTתמרTT

New member
ולא יכאב לי לעולם.

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?סקס עם האקס!!!! התאהבתי בו
חוזרת בי..
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?עכשיו אתה חוזר בחזרה... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הופעות של קרן...
אין היה פשוט מהמם..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?רק שתדעו שלא אכלתי השבוע כלום!!!! פשוט כלום
בילוי השבוע שלכם?כל מיני...
פאדיחת השבוע שלכם? אמממ לא זכורה לי.. אבל בטח הייתה
סקופ השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם?כפרעלללליההה... יותר נכון שמעתי את זה המון פעמים
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:מתמטיקבעעע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של מירי מסיייקהה שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3 לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים (בהשראת מירב) סופ"ש נעים!

khvh5

New member
צ-י-מ-ר-י-ם אצל הדודים P:

מנמנמ לדודים שלי יש צימרים XDD שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים...אבל תתפלאו לפעמים זה יול להיות מבהיל..
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? solo aqui תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: יש מלאאא P: אלה שבאו למפגש פורום בעיקר.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הארי פוטר 5 כי ללת לסרט על חשבון פלאפון זה הכי כיף P: מאכל השבוע שלכם? מנמנמנ גלידת פיצוץ בילוי השבוע שלכם? צימרים,מפגש פורום,סרט עם חברות ויומיים עם מזגן !! [בצימרים,בבית אמא שלי לא מסימה להדליק מזגן.. רק כשהבית נמס אילו הוא היה שוקולד פרה.. ] פאדיחת השבוע שלכם?
סקופ השבוע שלכם? 1. אני יודעת להבעיר וידאו לאמפי4!! הצלחתי יאייי! 2.הכרתי את בני דודים שלי.. 3. אני יודעת שהיה משהו אבל שכחתי מה זה XD ציטוט השבוע שלכם? "אם קרן לא באה לממתקים הממתקים יבואו לקרן" או מה שזה לא היה
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: החחחחחחחחום. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ.. שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל
הייתי שופכת על מישהו את זה במקום לבן.. 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3 הרגע חזרתי מהצימרים וממש אין לי כח להכנס XD לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים (בהשראת מירב)

M a r y J a n e

New member
../images/Emo151.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? מי בחלומך/אני אש - רן דנקר תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: מההופעה אתמול משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של רן דנקר ועילי בוטנר!
מאכל השבוע שלכם? שניצל בילוי השבוע שלכם? ההופעה של קרן אתמול...
פאדיחת השבוע שלכם?
עזבו... סקופ השבוע שלכם? אמ.. לא יודעת אם זה סקופ אבל קרן אמרה לי שהאלבום הבא ייצא עוד חצי שנה ציטוט השבוע שלכם? "אם אלה החיים, לאן כולם רצים?" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
לא יודעת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
לא יודעת... שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל
4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3
לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים - רן דנקר - "תעשה לי שבט/גדוד"

LEEkm

New member
הפעם באמת יש לי סקופ!../images/Emo151.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"רצה הביתה" "על שפת הכנרת" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? הביצועים של מרינה בכוכב נולד
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:---> מהמפגש, מירב מצלמת אותי מצלמת אותה. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: כל חברי הפורום הנפלאים שנכחו במפגש! [וגם אלה שלא
] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט fight club. שוב. מאכל השבוע שלכם? אייס קפה
[אני לא מעתיקה מדניאל! שתיתי מיום שבת הקודם עד היום כל יום אייס קפה. באמא שלי
] בילוי השבוע שלכם? המפגש פורום, יאאא.
פאדיחת השבוע שלכם? באתי למפגש עם גרביים לא תואמות, והאנשים התלהבו מהנעליים שלי [שחתומות ע"י קרן ומיה דגן] אז חלצתי אותן והעולם נגלה אל גרביי הלא תואמות בעליל
סקופ השבוע שלכם?מירב ורינת אחיות!!!!!!!11 לא היה לי מושגXD ציטוט השבוע שלכם? "ואת קמח צביקה!" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שקרה אתמול, אני לא אפרט. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: כלום! שבוע הבא זה שבוע של לעשות עבודות:-\ שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 3. כתבה 3 XD אני מעניקה מוצץ לכל מי שבא למפגש, היה הכי כיף בעולם
ולדניאל במיוחדXD סופ"ש נעים!

רגע....

רינת.. מירב... או מירב רינת.. או אחיות? אוצצצצ' כואב לי המוח.... נראה לי שנגרן לי נזק מוחי.....

OpenYourEyes

New member
../images/Emo2.gif הבורות הבורות

ממך לא הייתי מצפה |סמיילימאוכזבקשות|

למעלה