מי התגעגע לס"ש???

veredmp

New member
אכן כן

היית מאוד גאה בעובדה שסוף סוף יש לך משהו אכיל במקרר...........

גם האוכל זה לא אוכל...

זה עדיין גולמי
אבל מתי אכלתי שניצל?

blackfield2

New member
"בשוויץ עשירים כלכך, שישלמו לך כדי להשתמט."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "שיהיה לנו בית" בזמן האחרון ממש לא יוצא לי מהראש.. מאז ההופעה בקמלוט
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "עזרה בדרך" של נועם רותם, שרק בזכות ציפורי לילה הכרתי אותו
(אל תכעסו על הבורות שלי ^___^) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: יובל מנדלסון סולן להקת שייגעצ! ^____^ משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמא שלי לא הכינה אורז, זה ממש עשה לי את השבוע!!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "סימפסונס" יו, זה כזה סרט שולטט!!! (לא להתבלבל עם שול"ת שזה "שווה לתחת". כן, השפעה מאיןציקלופידה...
) מאכל השבוע שלכם? כל דבר שהוא לא האורז של אמא. בילוי השבוע שלכם? פרידה מהמדריכות בנוע"ל... היה כזה מרגש.. פאדיחת השבוע שלכם? אמרתי משהו שהיה אמור להצחיק ואף אחד לא צחק. :| סקופ השבוע שלכם? אמרתי משהו שיהיה אמור להצחיק ואף אחד לא צחק!!
ציטוט השבוע שלכם? "אם קרן לא תבוא אל הממתקים, הממתקים יבואו לקרן"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אמא הכינה פסטה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שסבתא שלי לא תביא לנו עוד קופסא עם האוכל המוקפץ שלה.. (סבתא שלי מכינה אוכל מוקפץ בסגנון תוניסאי. זה לא טעים..
) שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל
. כל השאר נראה לי יותר גרוע אפילו מהאורז של אמא שלי :S 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3 הכתבה על השור
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים
(בהשראת מירב) כמובן ל.. "יונתן שפירא, תעשה לי ילדים!!!"
אבל אמא לא הכירה את יונתן שפירא... למרות שבינינו ככה, היא דווקא כן הכירה אותו... >____> *שריקה* *שריקה* סופ"ש נעים! הודגש באמצעות מדגישומטיק
כבר כתבתי את כל מילות האהבה לאתר הכוסון הזה!

blackfield2

New member
טוב אני משום מה לא מצליחה..

להעלות את התמונה של יובל מנדלסון תתגברו!!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני מבינה שאת מאוד אוהבת את האוכל של

אמא שלך....

blackfield2

New member
אני הכי הכי אוהבת שהיא מכינה זה..

את המקרר, שיהיה ריק.. בשביל לתלות מגנטים של פיצה.
סתם, לפעמים דווקא יש לה אוכל טעים..

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifויהיי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?שיהיה לנו בית שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תנופה של בועז בנאי והדואט של מוש ומארינה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: כל התמונות מהמפגש משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אלייי
כפרעלייך! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של יוני בלוך
מאכל השבוע שלכם? במבה בילוי השבוע שלכם? מפגש פורוםםם
פאדיחת השבוע שלכם? פליטות פה שכאלה... סקופ השבוע שלכם? לא טוב לשכוח בגד ים כשהולכים לים ציטוט השבוע שלכם? חחחח מה לעשות
גם שלי קשור למונית הכסף!! "אתם נוסעים במכונית הכי יקרה בארץ!!" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אמא שלי עיצבנה אותי. וגם לא הלכתי להופעה של קרן בחיפה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אלי באה אליי
ואנחנו הולכות להופעה במוצקין ולווליום!!
שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל
4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1
2. כתבה 2 3. כתבה 3 לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים (בהשראת מירב) אני עוד צעירה

חחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק!

מתה עליייך!!!
עוד שלושה ימיםם!!! בסוף כתבת את סקופ השבוע שאמרתי לך!!! את מסטולה, שוכחת להביא בגד-ים כשאת הולכת לים! רק כישרונית כמוך מסוגלת לזה!!! גם היתה לך את הפאדיחה עם הנהג שנגעת בדלת ואז הוא "אבל ביקשתי לא! לדפוק בדלתות"

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? סקס עם האקס
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? מי בחלומך של רן דנקר, לא יודעת למה נדבקתי דווקא אליו תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן, שזכרה אותי כמו תמיד (היא אף פעם לא מאכזבת)
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של קרן מאכל השבוע שלכם? אצבעות מוצרלה בילוי השבוע שלכם? יומולדת לחברה שלי פאדיחת השבוע שלכם? יש המון השבוע, בעבודה בערך כל 2 דקות אני עושה פאדיחה אחרת. סקופ השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם? יש הרבה דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: עבודה, זה כל כך מיותר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין, אבל עוד שבועיים צוותא שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3 לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים, לקרן

Inbar789

New member
|הכנסציטוטמשירשאתהאוהב|../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיהיה לנו בית
ומבול - כי זה מבול. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? שיר תקווה - מירי מסיקה ובועז מעודה
ולמרות שבועז קצת זייף, אני מאוד אהבתי! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: >< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המפגש פורום!
בפרט עדי ותמר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- טופמודל ^^. מאכל השבוע שלכם? ופל אמריקאי/ בלגי [מה ההבדל?] עם סירופ שוקולד חם וגלידה תות ווניל |יאאאאמי| בילוי השבוע שלכם? המפגש כמובן! ומיתופיה.. או יותר נכון השעה עם עדי עד לתחילת ההרצאות
ההרצאות היו סתם משעממות. פאדיחת השבוע שלכם? >< סקופ השבוע שלכם? הגעתי עד עמוד 600 בהארי פוטר השביעי באנגלית ^^. [אם מישהו מגיב לזה או קרא את זה בכלל, הימנעו מספוילרים בבקשה]. ציטוט השבוע שלכם? "דמבלדור מת?!?!?!
אה, רגע.. זה היה לפני שנתיים
" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא היה ^^. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שלא ייגמר
ושיודיעו על שביתה.. ושיהיו כבר ציוני בגרות
שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל
4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1
2. כתבה 2 3. כתבה 3 לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים
(בהשראת מירב) להראל סקעת המוווווווושלם!!! [העיקר המקוריות ^^] סופ"ש נעים!

החדש הסתומים האלה! ביום שיצא הספר הם גילו הכל

אבל פשוט הכללללללללל!!! כולל מי מת מי הרג מה הסוף! אני שונאת אותם! עכשיו בלי לקרוא את הספר אני יודעת אותו!

Inbar789

New member
כמו שקרה גם בספרים הקודמים../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif

הם הרסו לי את הספר השישי לגמרי! אז למדתי לקח, ועכשיו החלטתי שבשבוע אחרי יציאת הספר אני מתחמקת מכל עיתון/ טלוויזיה/ אינטרנט כדי לא להרוס לעצמי. והאמת, שזה עבד מעולה.

אף פעם לא ידעתי שהחדשות מגלים

ובמקרה עברתי ליד הטלויזיה בדיוק כשדיברו על זה(הטלויזיה היתה דלוקה.. אמא ראתה) והם איכשהו הצליחו להרוס לי! מילא היו מגלים לי את השישי... אבל את האחרון?!?!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifלמה אתן בכלל קוראות הארי פוטר?!../images/Emo5.gif

למעלה