מי התגעגע לס"ש???

OpenYourEyes

New member
מי התגעגע לס"ש???

(ס"ש= סיכום שבועי) שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3 לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים
(בהשראת מירב) סופ"ש נעים!

ady18

Well-known member
"בסבובסה די בסבובסה די"

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?אם אלה החיים,שוכחת אותך שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?מליון כוכבים שער שש ג'וני ממי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מפגש הפורום עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-מפגש פורום זה כייף מאכל השבוע שלכם?מלוואח בילוי השבוע שלכם?עזריאלי מפגש הפורום פאדיחת השבוע שלכם? דרכתי על מרשמלו מעוך במפגש סקופ השבוע שלכם?אמ נעזוב ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שתי הופעות ומפגשי פורום שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות?4 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר?1 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3 מירב תעשי לי ילדים:p

ady18

Well-known member
:ככה עושים פרסומת למים ומקבלים אחוזים../images/Emo3.gif

Roger man

New member
../images/Emo195.gifאחרי שבועים בבית../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?בקושי שמעתי מוזיקה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?Various - BassHunter - Boten Anna תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:לחזור הביתה!!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-כלום מאכל השבוע שלכם?גבינה צהובה בילוי השבוע שלכם?אין לצערי פאדיחת השבוע שלכם?אין סקופ השבוע שלכם? אני צלף לא רע ציטוט השבוע שלכם? מפקדת:"פה זה לא אחוזת ראשונים, לכו מהר יותר" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:הצבא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שהוא יגמר שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 3. כתבה 3
לקרן כמובן

../images/Emo23.gifאין זה משנה כל עוד עצמנו נאהב../images/Emo23.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?מבול/פג'ו 92 שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?אין זה משנה- הבנות נחמה
(כל הדיסק שלהם מעולהההההההה מבחינתי)/Do you remember - סאבו וקותי מארחים את Jah Rightful+דיסק של אפרת גוש
+דיסק של דניאל סלומון
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:שופופו על הפוזה של קרן
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מיקי
(הוא תמיד עושה לי את השבוע
) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לראות קליפים ברצף בערוץ 24- של אריק שער שש, אחר כך ישר את הקליפ של אם זאת האהבה שלך של מירי מסיקה ואחרכך תנופה של בעז בנאי
מאכל השבוע שלכם?לביבות בטטה של אורנה ואלה
בילוי השבוע שלכם?מפגש פורום על הגג של עזריאלי
והופעה בלונטין 7
הייתי אתמול בערב בים. היה ממש כיף
פאדיחת השבוע שלכם? אני לא עושה פאדיחות
לקחתי את אימא שלי לביה"ח לביקורת (היא על כיסא גלגלים עם גבס). הסעתי אותה במדרון בירידה תוך ריצה קלה. היה מצחיק קורע היא ומישהו שמכירים שגם עם כיסא גלגלים וגבס (היה איתה בחדר בזמן אשפוז, בן אדם קרוע)שיחקו כדורגל נכים עם הכסאות. עוד שניה עשיתי פיפי בתחתונים מרוב צחוק. סקופ השבוע שלכם?מיקי אהב את החולצה שהבאתי לו....
סלעית ליוותה את רן דנקר8 בתוכנית של איל קיציס -* ציטוט השבוע שלכם?הפנטזיה שלי היא לא פנטזיה...זה יקרה...זה מציאות....(מי שהיה במפגש מבין)
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:הלויה+שבעה לילדה מקסימה
, ללמוד למבחן פטור באנגלית לאונ'
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של מירי ביום שני
שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו
איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1
2. כתבה 2 3. כתבה 3 לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים (בהשראת מירב) מיקימיקימיקימיקימיקי
סופ"ש נעים!

yaharoola

New member
עוד שעתיים הופעה איזה לחץץץ...

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? זאת שבמקומי כיכב השבוע... שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? שלמה ארצי כמעט כל השירים, ופנים אל מול פנים תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני אחרי פן>>>> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: בת דודה שלי ששמעה קצת חפירות על קרן... חח כפרה עלייך עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משפחת סימפסון היה מצחיק וכייפי...תלכו! חח מאכל השבוע שלכם? ס=ל=ט! בילוי השבוע שלכם? בבית מול המזגן... ועוד מעט ההופעה בביט ותמר!!! שבטח כבר יצאה לדרך כי אם לא היא מתה!! פאדיחת השבוע שלכם? לא נראה לי שהייתה כזאת.. סקופ השבוע שלכם? אני הולכת לווליום, הראל סקעת בא לבצפר, ו... אני מתה על פנים! (פן כאילו) ציטוט השבוע שלכם?" The last thing I want to do is hurt you, But it's still on the list" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: נראה לי הכל היה בסדר.... רגוע כזה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ווליוםםם כינררתתתת שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל - נו טוב... 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3 לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים (בהשראת מירב) - אממ....לכל הפורוםםםםם יאאלהה תתפנקו! סופ"ש נעים!

Red Daniel

New member
"ענבר, אל תאמרי לי שהזמן שלנו נגמר

יש לי עוד כל כך הרבה, מה לומר..." שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? על שפת הכרנת (בסנדלים) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? הפסיכולוגית-יוני בלוך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:אותה תמונה משבוע שעבר, השבוע היא הייתה אפילו עוד יותר משמעותית. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מירב!!!
-אירגנה את המפגש. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נמלטים (התחלתי להוריד פרקים), ראש גדול (אני רואה באתר של יס). מאכל השבוע שלכם? אייס קפה נחשב? בילוי השבוע שלכם?מפגש פורום, הלכתי למסיבה עם חברים שלי שחזרו מחו"ל לא מזמן. פאדיחת השבוע שלכם? כבר אמרתי שיש לי פטור? סקופ השבוע שלכם?בואו נגיד שזה קשור למירב ולאיזור בגוף שלה, את השאר תנחשו
ציטוט השבוע שלכם?הוא לא מהשבוע, למען האמת הוא מלפני 3 שנים בערך, אבל נזכרתי בו לא מזמן. אני: "יואב, אתמול הצתרפתתי פעם ראשונה." יואב:"נו, אז מי בר המזל?" אני: "אני, אם איך שהיא נראית" (והוא שאל עם מי הצרתפתתי). דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לקום ב-6 בבוקר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של מירי+החופש נגמר!!! רק שבוע!!! שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות?את כולם, בקשר למאכלים תמיד אני פתוח למשהו חדש. 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים
לי, אז זזנו לשירותים?

OpenYourEyes

New member
אלא אם התכוונת ל-לי (כאילו LEEKM)

במקרה זה הודעתי הקודמת בטלה ומבוטלת

LEEkm

New member
כפרהההה!../images/Emo23.gif../images/Emo151.gif

בוא לשירותים!

עדי XD

New member
"ראיתי את פיזה, הוא כזה עקום"

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פג'ו 92
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "אינטואיציה"- שלומי שבן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: בלינק- http://img108.imageshack.us/img108/8297/40406726yh8.jpg [מתחת לעין זה פצע, לא נקודת חן!] משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המפגש
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם? בטטות בטטות בטטות
בילוי השבוע שלכם? לפגוש את המשיח
פאדיחת השבוע שלכם? "לאן אתה טס? לפין-לנד?!" סקופ השבוע שלכם? סתיו היא המשיח!!!11 ציטוט השבוע שלכם? "לאן אתה טס? לפין-לנד?!" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כלום :-O משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בניאס :] שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל 2. דניאלה בטעם אשל 3. בצל בטעם ביסלי בצל 4. ביסלי בטעם קרמבו
נשמע מעניין איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? 1. כתבה 1 2. כתבה 2 3. כתבה 3
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים (בהשראת מירב)
לזאב רווח. רק לי זה לא נשמע טוב המוצץ הזה?
(מזל שזה בסמל ולא בכתב) סופ"ש נעים! ותודה לפורום המקסים הזה על המפגש הנפלא
ח"ח למירב
ולשירי שדאגה לס"ש

עדי XD

New member
אוף!

שכחתי לכתוב תודה לענברוש הכל כך המקסימה על השעה הנפלאה אתמול

פורום קרן.. עכשיו חצות.. והרי החדשות:

(ס"ש= סידור שבת) שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "על שפת הכנרת(בסנדלים)" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "ממריאים" מוש מוש תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: מנסה להשכיח את תמונותי בפורום.. אז נוותר משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מפגש פורום, מיכי וויייייירד. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מזגןןןן!(או שזה היה הגז שבתוכו?!) מאכל השבוע שלכם? הגלידה שויירד קנתה לי... נראה לי... זה הדבר היחידי שזכור לי שאכלתי השבוע...
בילוי השבוע שלכם? מפגש פורום וללכת לים עם מיכי(טוב זה היה קדם מפגש פורום) פאדיחת השבוע שלכם? השיחה שלי עם הטואלט-מן. התחלתי לעשות לו רגשות אשמה שהוא לא מכניס אותי בלי לשלם שקל(בחיי שלא היה לי שקל) סקופ השבוע שלכם? "נסעתי במכונית הכי יקרה בארץ" ציטוט השבוע שלכם? נהג מונית: "אתם נוסעים במכונית הכי יקרה בארץ" ידיד שלי:"אני שמח לשמוע" אני: עלק לימוזינה" "מיכי:"לא לימוזינה.. לימוזין" אני:"אהה" (ועכשיו תקראו את שני הציטוטים האחרונים ברצף מהר")
מממ היו עוד מלא מאותו הבילוי עם מיכי.... אהה "תגידי לאמא שלך שאני לא אונסת בלילה!!!.........רק בבוקר!" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא זכור לי משהו... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של קרן בקריית מוצקין, סלקום ווליום בכנרת, וכמבן הדבר הכי חשוב לישון אצל מיכיייי! שאלות בונוס: איזה מן המאכלים הבאים היית מוכן לנסות? 1. קרטיב בטעם פלאפל נו.. מה אני אשה?! אני מתבשלת פה מחום! איזו מן הכתבות הבאות היא המסעירה ביותר? אם רק היה לי כוח להכנס ולקרוא אותן... לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים שיעשה לכם ילדים (בהשראת מירב) לנהג מונית שהסיע אותי עד עזריאלי... לילה תהיה את המכונית הכי יקרה בארץ!
סתם... נוותר.. סופ"ש נעים! ואל תשכחו להדליק מזגנים!!!

למעלה