מי הם "רבני הימין"??

238

New member
מה שתגיד...../images/Emo3.gif

בס"ד אני מתעלמת מהרקע לרצח רבין??אני?? רבין נרצח.על ידי יהודי.דתי(אם אפשר לקרוא לו ככה).עד כאן-עובדות. מכאן שמועות: אתה מתעקש משום מה ,למרות שלא נמצאה בדל של ראיה לפס"ד של איזשהו רב ויהיה האיזוטרי ביותר שגוזרת כי לרבין דין רודף,שהיה פס"ד שכזה.[ותאמין לי,הייתי יודעת על פס"ד שכזה,אני התנגדתי חריפות לרבין.אם היה ולו רב אחד שפסק דין שכזה כ-ו-ל-ם היו יודעים על זה.במיוחד כשמדובר על הרבנים שהזכרת-שאין ולו מילה שכתבו נגד רבין שמתקשרת לדין רודף ולא תעזור לך כל הדמגוגיה.] והנה הגענו ללב הדמוקרטיה-מי שחושב אחרת ממך,צריך לסתום לו את הפה ומיד(אחרת ח"ו הוא עוד יצליח לשכנע...),ממש דמוקרט גדול. הרבנים נגד הפינוי?יאללה בוא ונמנע מהם זכות הצבעה. זה שרבנים ואנשי ציבור חזרו ואמרו השכם והערב שלא ילחמו נגד חיילי צה"ל לא נחשב.זה הורס את הסטראוטיפ וככה נהרסת לה סטיגמה ממש טובה שחבל לאבד.

ראליסט

New member
איפה את חיה?

בדל של ראיה לא נמצא? הרי העיתונות היתה מלאה בקריאות של רבנים-תעיני בעיתונות מאותה תקופה.מה יותר פשוט מזה? באמת כולם ידעו מזה.העניין היחידי היה שאף אחד לא האמין שבמדינת ישראל זה יוביל לרצח ראש ממשלה,דבר שאופיני למדינות בעולם השלישי.אבל לאחר שזה קרה,מן הדין שהלקח היה נלמד. אבל אותם רבנים ממשיכים גם היום במלאכת ההסתה שלהם.הפעם נגד שרון.הם הרי מוציאים פסקי "הלכה" שלפיהם אסור לאף מנהיג לוותר על ישוב אחד בעזה-אסור-גם אם יש רוב בעם. אילו אנשים שמוציאים את עצמם מהחברה הישראלית,ולמזלם יש להם לובי בשלטון,כי אחרת רבים מהם היו יושבים תחת סורג ובריח. לא ילחמו נגד חילי צה"ל?? אני מקווה.אבל כשדמויות מרכזיות אומרות שאותם אף אחד לא יזיז מגוש קטיף-למה הם מתכוונים? אולי לך יש הסבר לזה??? איני טוען שמי שנגד פינוי ,צריך למנוע ממנו להצביע.בינתיים לי ולרוב העם,שתומך בתכנית שרון-לקחו את הזכות להשפיע בהחלטה חשובה כזאת-אז מה את מדברת? אני טוען שמי שלא מקבל את דין הבוחר ואת החלטות הממשלה,ונאבק בה בדרכים לא דמוקרטיות,ממנו צריכים אחת ולתמיד לקחת את זכות הבחירה.מה פתאום שכאילו שמתנגדים לדמוקרטיה יקבלו זכות להשתמש בה?

ואתה יודע לצטט את שמות הרבנים

שהופיעו באותו פסק דין? נראה לך שכל רבני הציונות הדתית הם כמה רבנים שחתמו על פסק דין רודף, והרב יואל בן-נון? וזהו? אם אתה רוצה, אתה מוזמן לחפש ולעיין בספרים של רבני הציונות הדתית, ומאמרים שיצאו בשנים האחרונות (הרב שלמה אבינר, למשל, ממנהיגי הציונות הדתית ורבני יש"ע, הוציא ספר שלם רק על זה, בשם "ראש הממשלה"), ולראות עד כמה אתה לא יודע על מה אתה מדבר. ואם אתה לא רוצה, סימן שאתה סתם רוצה לעורר ויכוחי סרק ולזרוע שנאה.

אבנר.

New member
יואל בן נון מנוול

בע"ה האיש הזה ממש לא צדיק ובגלל הוצאת הדיבה על רבני יש"ע, אנשי מקומו העיפו אותו מהרבנות והוא מצא את מקומו במקום שעוד כמה שמאלנים וליברלים שמתחזים למתנחלים מצאו את מקומם בו - אלון שבות.

ראליסט

New member
הוכחתי את צדקתי!

אם יואל בן נון,איש ארץ ישראל השלמה ,הוא מנוול,כי אמר את האמת על פשעי הרבנים,למרות שהוא ימני מכל אנשי הליכוד ביחד-אז באמת שאין לי מה להוסיף.מה שנקרא:Rest my case.

238

New member
הרב יואל בן נון

בס"ד אינו מנוול. אבל לכל אדם יש אוהבים ושונאים. ואיפה ההוכחות שלך ,ושלו?מי הרבנים האלו?תפסיק להאשים אנשים רק כי זה נוח לך פוליטית. ואני אסביר שוב,כי כנראה זה לא הוסבר מספיק טוב בפעם הראשונה:יואל בן נון הוא איש שמאל.הוא אינו איש א"י השלמה. למה הוא לא גר בתוך הקו הירוק?כי הוא אוהב את א"י. (קשה להאמין שנותרו עוד כאלו,מה?)

אבנר.

New member
עובדה שהעיפו אותו מהרבנות

בע"ה ו...יואל בן נון גר מחוץ לקו הירוק, באלון שבות שבגוש עציון יחד עם עוד כמה שמאלנים שהתחפשו למתנחלים כדי לקבל "הד תקשורתי", כאילו כדי לדפוק את המתנחלים מבפנים. מה שהתשקורת אוהבת למצוא, זה מתנחלים שהם בעד גירוש יהודים ועוד פשעים נגד עם ישראל. והמחזה הזה לא נדיר, גם במפלגת העבודה, יש אחד עם כיפה, שהקשר שלו עם תורה ומצוות הוא מקרי לחלוטין. אבל מה לעשות? ככה מקבלים יותר נקודות.

238

New member
אבנר:

בס"ד גם לר' מצגר עשו בעיות ברבנות. נו אז?גם הוא מנוול? מספיק עם השיפוטיות הזו.כשאתה תהיה אלוהים,אתה תקבע אם למישהו יש/אין קשר לתורה ומצוות .עד אז-תקיים(או אל תקיים,בחירה חופשית)את המצוות שאתה חייב בהם לפני שאתה שופט אחרים...

ראליסט

New member
בטח העיפו...

כל אדם שהעיז להראות את פרצופם האמיתי של המתנחלים האידאולוגיים הכהניסטיים,סולק מכל השפעה. וזה למרות שיואל בן-נון תמיד היה איש ארץ ישראל השלמה,וגם לאחר רצח רבין טען שאם כל התנגדותו לצורת המאבק הפושעת של הרבנים ,הוא נותר איש א"י השלמה-אבל הכל בתוך המשחק הדמוקרטי. וזה ההבדל.לו רוב מתנגדי השמאל,המרכז וחלק מהליכוד היו נמצאים במשחק הדמוקרטי,מילא. אבל רק לפני שבוע אמר הפושע בן-ארצי :"אותי יוציאו מחבל קטיף מת" למה הוא התכוון??? יש פרשנות,או ששוב תגנו על הפנאטיים???

238

New member
מה קשור בן ארצי

בס"ד לרבנים?? מילא ימין קיצוני.גם לשמאל הקיצוני לא חסרות התבטאויות מטומטמות. למה זה קשור לרבנים?

ראליסט

New member
לא קשור,

זה רקמראה שלא רק הרבנים הם פושעים. היום-לא לפני 8 שנים.היום-אומר בן ארצי כי הוא יילחם בצה"ל אם יבואו לפנותו מגוש קטיף. זהו ציוני? זהו האנטי ציוני בהתגלמותו!

238

New member
נו אז מה??

בס"ד להביא לך התבטאויות של שמאל קיצוני??משוגעים יש ב2 המחנות.

אבנר.

New member
תפסיק להוציא דיבה על גדולי ישראל

בע"ה קודם כל מדובר ברבני ארץ ישראל! ולא ברבני ימין! כדאי שתפנים את הפסוק בתורה בספר דברים י"ז: " לא תסור מן הדבר אשר יגידו לך ימין ושמאל" בתורה אין ימין ושמאל, יש רק תורה אחת!!! בקשר ל"הסתה" כביכול נגד רבין, אתה מעולם לא ציטטת שם של רב או דברי רב, תמיד התמקדת בדמגוגיה זולה שה"כובסת" זהבה גלאון אוהבת לבזות בה את גדולי ישראל והיא האשמה חסרת בסיס נגד רבין. אתה מעולם לא שמעת רב, שדיבר שצריך להרוג את רבין, מהסיבה הפשוטה שאין רב כזה. זה מנוגד לתורה ולכן לא תשמע דבר כזה. אני שמעתי מאות שיעורים מרבנים שונים, בעיקר מ"רבני יש"ע" אבל גם מרבנים שמכהנים בתוך הקו הירוק - וכולם הדגישו ללא יוצא מן הכלל שמדובר באיסור דאורייתא, ואין כל התר לרצח. מו"ר, אחד מראשי ישיבות ההסדר ביש"ע, שוחח עוד לפני רצח רבין, עם ראש השב"כ - והוא הודיע לו, זה יקרה בשלב כלשהו, שלא יהיו לך אשליות, זה יקרה, מפני שא"א כ"כ הרבה לדרוך על ציבור שלם, אבל זה לא יקרה מכאן. זה לא יהיה מתנחל. כי כאן הציבור מחונך ולומד ומברר גם את הדברים האלו. ובאמת המתנחלים זה הציבור הכי מחונך, הציבור שהכי טורם למדינה, גם בעבודה וגם בצבא, ביש"ע יש הכי פחות בעיות אלימות, הכי פחות בעיות סמים, האחוזים הכי נמוכים של גירושים במשפחה! בקיצור האוכלוסיה הכי איכותית. - את הנתונים האלו אפשר לבדוק בסטטיסטיקות של המשטרה. והסיבה שהעיפו את יואל בן נון, אנשי הישוב שלו (לא הרבנים) היא שהוא השמיץ את גדולי ישראל והוציא את דיבתם רעה.

238

New member
אתה זוכר

בס"ד את זה כי היית בבית כנסת באותה שבת ,נכון? לא היה פסק דין אחד,של רב אחד,שטען שרבין הוא רודף.תראה לי פסק דין כזה. וזה לא שרבנים מסתירים את הפסיקות שלהם.רבנים בדרך כלל מוציאים אותן מנומקות ומודפסות,כדי שכולם,גם המתנגדים שחלהם יוכלו לעיין בהם. אגב-שכחתי את שמות הרבנים שנתנו אישור למשוגע ההוא מחיפה לרצוח ערבים,אבל אתה בטח זוכר אותם,כי אתה היית זה שכתב שהם גרועים מהחמאס,אז יאללה-פרסם שמות שנדע כולנו ממי להזהר... אה,אין שמות כאלו?ממש מעניין. וסתם לידע כללי-הר' יואל בן נון הוא לא איש ימין.הוא איש שמאל שאוהב את א"י(נשארו עוד כמה כאלו מסתבר...)

אבנר.

New member
השמאל אוהב את להגיד את זה...

בע"ה הם משתמשים ברבין להתנצח פוליטית, כל הזמן מאשימים את הימין והרבנים בהסתה, אבל אף פעם לא הצביעו על רב ספציפי ומעולם לא צוטט משהו שאחד הרבנים ה"סהרוריים" כביכול אמר. רבין, זה מיטוס שהתנפץ כבר, אז תחליפו דיסקט...

ראליסט

New member
לא רק שהייתי באותה שבת,

הייתי ושמעתי במשך הרבה שבתות-נכון לא בגלל שאני איש מסורתי,אלא כי אז אני לא האמנתי שבתוככי בית כנסת,יעסקו עלובי חיים,בהסתה פוליטית. כמו שלא האמנתי שיהודי ירצח ראש ממשלה במדינת ישראל. אספר לך משהו נוסף:נכחתי בלוויה של קרוב משפחה דתי שנפטר שנה לפני הרצח.דעותיו הפוליטיות הימניות היו ידועות לכולם.הוא נפטר לאחר שלקה בהתקף לב שני,והיה חולה בליבו. נדהמתי כיצד בסוף ההספד,הרב הארור הוסיף שמה ש"תרם" למותו היה ,התנהלותה האנטי יהודית של ממשלת רבין. כמובן שבמעמד כזה לא הייתי מעיז לאמר משהו,ולא חשבתי אז שאפילו עניין פנים משפחתי כזה,הוא סימן לבאות. אבל היום כבר ברור לי מהי אשמת רבני ר"שע לרצח רבין.אפשר לומר שחוץ מאשר להוציא את הכדורים מהאקדח לגבו של רבין,הם עשו הכל. אני לא אסלח לרוצחים הללו,שעדיין לא קבלו ולו העונש המינימלי. אכן-יחסית אליהם למרגלית הר-שפי נעשה עוול.

238

New member
נו באמת....

בס"ד עוד לא קבלתי ממך ולו שם אחד של רב שפסק דין רודף לרבין.או שהתיר לרצוח ערבים. אז אני 'שמחה' שאתה ממהר לחרוץ משפט בלי אשמים.אפילו קפקא לא חשב על סיפור כזה... אני יודעת שקשה לאדם חילוני להבין את זה,אבל א"י היא לא ענין פוליטי לאדם מאמין.א"י שייכת לעמ"י לפי תורת ישראל.לכן כששבי"כ מתנגדים להחזרת שטחים -זה לא פוליטיקה. ובגלל שבסופו של דבר רבין ז"ל נרצח על ידי יהודים,לא מתעסקים בכלל בצד השני-האנשים שהאמינו(ועדין מאמינים)שאסור להחזיר שטחים. [ומראש אני אומרת-זו לא הצדקה לרצח רבין,זה בא להסביר למה אנשים(לא רק רבנים)התבטאו בחריפות כ"כ נגד רבין]: כשאוסלו התחיל,אף אחד לא האמין שזה יקרה-ממשלה יהודית תפנה שטחים במדינת ישראל.אבל הסכם אוסלו נחתם על אפם ועל חמתם של המתנגדים(שהוו רוב בחברה היהודית,שעליה אנחנו מדברים)בלי שהם יכלו לעשות כלום חוץ מלמחות ולהפגין. הנשק היחיד שנשאר להם היה הדיבורים.אז דיברו.ובחריפות. אף אחד לא חשב שזה יביא לרצח.(ואני עד היום לא חושבת שזה מה שהביא לרצח,אבל שיהיה) סתם השוואה קטנה: ביום ראשון הזה זכתה מכבי חיפה(ירוק עולה...)באליפות ה8ית שלה.רוני לוי,המאמן שלה,שר ביחד עם האוהדים-"ת"א עולה באש"-נראה לך שהכוונה של מישהו מהאוהדים היתה ללכת ולהצית את ת"א באש?או שזו היתה כוונת המאמן? לפעמים מילים הן בסה"כ.... מילים.

ראליסט

New member
שמות? בבקשה:

קודם כל כאילו שאינם רבנים: רפול-"רבין בוגד בעמו" (טוב שהוא חזר להיות נגר ולא שומעים ממנו). גנדי ז"ל-"האשמים היחידים ברצח רבין הם השב"כ" (מעניין האם היה מאשים רק את השב"כ ברצח שלו,לו יכול היה לדבר). שרון:"רבין מפקיר למחבלים חלקי מולדת" (אותו שרון...). ביבי-מגילה שלמה:ארון הקבורה של רבין,העצרות... לנדאו-"זה ראש ממשלה מסומם מניקוטין" (בישיבת כנסת). העצני-"יש לצאת למרי אזרחי כנגד ממשלת רבין". רבני הימין בהם הרב ולדמן,הרב ליאור,הרב אליהו ואחרים-אני לא אתן רשימה שתעסיק אותי חצי יום-מפיצים פסקי דין רודף בקרב מאמיניהם,"פולסות דנורות",קללות בנוסח "תאבד ממשלת הדמים הזאת" שמופצות בבתי כנסת ברחבי הארץ-שהופכים למטות פוליטיים למאבק בממשלת רבין. כל המפגינים:"בדם ואש את רבין נגרש","רבין=היטלר","רבין רוצח","פושעי אוסלו לדין",רבין נראה בכפייה בדמות ערפאת... תלמידים מבתי ספר ממלכתיים דתיים,שמוריהם עוברים על החוק (ועדיין לא נענשו),ומשחררים אותם מלימודים,כדי שיוכלו להפגין כנגד ממשלת רבין.ולחשוב שאני מממן במיסים שלי את בתי הפורענות הללו... רוצים עוד? או שלא הספיק לכם? ואתה מעיז להשוות זאת לצעקות במשחקי כדורגל-באמת לא למדת כלום!!! תתבייש.

238

New member
ושב נכתוב את זה:

בס"ד לא יעזור לך כלום-אף רב לא הוציא פס"ד של רודף על רבין.אין ולו פס"ד אחד שמתיר לרצוח ראש ממשלה בישראל,לא משנה מה מעשיו. רבנים יצאו נגדו?כן. השתמשו בלשון חריגה?כן. מעולם ,אבל מעולם, לא נפסק שלרבין ז"ל דין רודף. בתי"ס ממלכתיים דתיים שוחררו-נכון.היתה פולסא דנורא(אביגדור אסקין,פרובקטור של השב"כ),היה ארון מתים(של הציונות) והיו קריאות נוראות בהפגנות.נכון. הסברתי לך כבר-מילים היו אז הנשק היחיד,והקריאות במגרשי הכדורגל הן בדיוק ההוכחה לכך:אף אחד לא מדמיין בכלל שבגלל ששרו "ת"א עולה באש" יקום מחר אוהד מיציע ג' ויצית את ת"א.בדיוק באותו אופן שאף אחד לא העלה בכלל בכלל על דעתו שאיזה אידיוט פשוט יקום וירצח את רבין ז"ל. ושוב אני אחזור על זה-הרוצח לא פעל עפ"י פס"ד של אף רב.לא היה אף רב שפסק פס"ד שכזה על רבין ז"ל. ו

Robert Peterson

New member
רצח רבין .יהיה זכרו ברוך!

רצח רבין(ז''ל ) - טרגדיה אנושית אייומה , ואומנם , העובדה שהוא נרצח לא הופכת אותו לא לצודק בדרכו הפוליטית ולא לצדיק כדי שיעשו מיום מותו יום הזיכרון הלאומי. מורשת רבין היא במסירות למדינה ישראל והקרבה למען המולדת ולא בהסכמי אוסלו המקוללים , כפי שהשמאל טוען ( במותו ירש לנו שלום ) כי אין ולא יכול להיות שלום עם הרוצחים ושונאי יהודים שלא רוצים שלום אלא מוכנים לדבר רק על תנאי כיעתנו וגם זה בתור שלב בתוכנית השלבים שלהם. מפלגתו של יצחק רבין ובעלי בריתה הפוליטיות לא קיימות מבחינתי עוד כאופציה רלוונטית , מאז שהביאו לכאן את קנופיות ערפאת,חימשו אותם ונתנו להם חסינות ולגיטימציה .הם ולא הימין אשמים במצב הנוכחי !

למעלה