מי הם "רבני הימין"??

חחחח ../images/Emo13.gif נקווה שמחר

הטענה הזאת תבדה... אבל בקשר לחד"ש נכון והרבה שנים אני אומר שאני לא מבין למה הערבים אזרחי ישראל תומכים במפלגה שלא מייצגת אותם וגם היא כבר לא מייצגת את האידאולוגיה שלשמה הוקמה....

ראליסט

New member
האלוהים של הימין הקיצוני הוא

הרב כדורי. אני לא קונה כל מה שהתקשורת מוכרת.אבל אני מעדיף אותה ע"פ כדורי,עובדיה,לובביצר וכל הסחי המגעיל הזה.

ראליסט

New member
רבני הימין,

אינם רבנים,אינם יהודים,אינם מאמינים בתורת ישראל-הם חבר פישרים שמתעסק בפוליטיקה בתוך בתי-כנסת שנועדו להיות נטולי פוליטיקה. הם מתנגדים לעשרת הדברות-הם תמכו ברצח רבין,והם האחראיים האמיתיים לרציחתו. במדינה מערבית נורמלית כל העובדיות,האיליהויים והכדוריים למיניהם,היו יושבים בכלא על המרדה והסתה כנגד ממשלות ישראל,וחלק מהם על אחריות שילוחית לרצח יצחק רבין. הם יהודים כמו שחומיני יהודי. חבר פושעים פישרים. נכון-לי אין רב שאני אנשק את ידיו,אקבל ממנו ברכות וקללות ולפי זה אחליט מה טוב למדינה.אני עושה את השיקולים בעצמי.כך גם עושה כל אדם שחי במאה ה-21 ולא בתקופת האינקויזיציה. אתה תלך ותקבל נשיקה מאיזה "רב" שקרן,ואח"כ תשתטח על קבר שאף צדיק לא קבור בו. אתה הוא זה שהתנתקת מהיהדות.כן,זו ההתנתקות האמיתית שלך,ושל כל חבר הרבנים מרעיך.

אני חושב שהבעיה שלך היא

שלא התנתקת מהגלותיות, השפה שלך דוחה אותי וצורת הדיבור שלך מעבירה בי חלחלה על משטרים אפלים בשנות ה-40 של 1900... אתה פושע ומקומך בכלא זכות הביטוי היא חירות המותנה בכך שלא תפגע באחר ולכן אתה עברת מזמן את גבול חופש הביטוי, אתה בוטה מגעיל וב"א חסר תרבות... ראיליסט ספק? חכם ספק? מנומס ספק? יהודי ספק? "אנשים קטנים", ראליסט, "עושים רוח גדולה"... או כפי שכבר נאמר על ידי כבר מס' פעמים למס' אנשים כאן בפורום, "איסתרא בלגינה קיש קיש קראיה"... אתה מאשים מגזר שלם ברצח של99.9% ממנו לא היה ולא רצון לקשר לרצח רבין ז"ל... אתה לא מתבייש? .... אתה חסר חשיבות וערך בעיני... אין ברצוני עוד לענות על דבריך אך אם הראה כי שוב הינך מסית בצורה כה גלוייה העלץ להגיב על אף שאינך שווה ולא תגובה של ילד בן יומו.... אתה טיפש ריאליסט (אני מתנצל על חוסר ה"הדר" שאינך יודע מה הוא) וחסר רסן, איש קין אתה ואות קין על מצחך... איני דתי וגם לא הייתי מעולם אך אתה מתחיל להגזים, כנראה שלאדם חסר הליכות כמוך אין מה לומר אז הוא משתמש בקללות ניבולי פה גידופים ואלימות... אתה ראשם של המסיתים הנורא מכולם, מקלל את בני עמו במקום את הצר הנמצא מבחוץ האוייב השיבטי שעלה מחצי האי הנמצא בדרום.... איני אומר שאתה אוייב אך בוודאי עוכר ישראל, איש חסר מחשבה הגיונית המכנה עמצמו ראיליסט כשלמעשה הוא אליטיסת המנצל את הבמה הנתונה להשמיץ ולגדף ללא מעצורים... בשפה כמו שלך אינך תגיע רחוק וזה מגיע לך... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר .ק. נ.ב מתנצל על השפה אך לא היה ביכולתי לדבר בהדר מכיוון שאותו האדם שאליו הופנו הדברים אינו יודע מה היא מילה זו... ולעיתים דווקה השפה הבוטה והאמוציונלת היא שתחדור למוח אטום....על אף שמקרה זה כנראה והוא ריק....

ראליסט

New member
מצטער שלא נוח לך לשמוע...

אבל אותם רבנים פישרים (ואיני מתבייש לקרוא להם פישרים כמו שאיני מתבייש לקרוא לחמאס פושעים),הם אילו שמנהלים כבר מעל עשר שנים הסתה חסרת תקדים לעצם הלגיטימיות של דיון בהחזרת שטחים. הם אילו ששלחו את מרצח רה"מ רבין בדבריהם. הם אילו שהפכו את בתי הכנסת למרכזים פוליטיים של הימין הקיצוני. הם אילו שמוכרים השקפות עולם תמורת עוננות,כישוף,ברכות וקללות וכד. אז הם לא מיצגים כלום (כלום) ביהדות (ותבדוק בתורה בעצמך),בציונות (הרי הם לחמו נגד הרצל וכל ממשיכיו-ורק כשהפכו למיעוט קפצו על הציונות כדי לנצלה למטרותיהם). אתה יכול להמשיך להכפיש אותי,אבל עובדות אין לך,חוץ מאשר הרצון לדבר על שפתי.גם אתה מנבל את פיך כשמדובר בחמאס.אז אני חושב שהרבנים גרועים כמו החמאס-זכותי.כמובן שאם דברי ימחקו,רק נווכח מי סטאליניסט. אגב-אני הגעתי כבר להרבה דברים ששאפתי אליהם.אז מה אתה מדבר בכלל??? אתה סה"כ ילד.כשתיישם את השאיפות שלך,נדבר... ותל-חי היא מהות תנועת העבודה.(לא שהצבעתי לה).כי תל-חי נוסדה ע"י סוציאליסט בשם טרומפלדור.מי שהתנגד לתל-חי זו התנועה הרויזיוניסטית.אז אתה יכול להמשיך לברך בברכה הזאת.כן-תמשיך לאמץ את מנהיגי תנועת העבודה ההיסטורית,כשאין לתנועתך מנהיגים אחרים לאמץ.

אתה מכיר אותם אישית?

איך אתה יכול לדבר עליהם בכלל אם אתה לא מכיר אותם?! אתה אפילו לא יודע על מי אתה מדבר. מאיפה הקרצת את הנתון המטופש והשקרי עד טירוף שרבנים תמכו ברצח רבין?! אני לא מבין למה אנשים מגיבים על אשכול שמבוסס על שטויות. אוף, אני מנסה להפוך את העצבים שלי למילים ולא מצליח. אז אני לא אמשיך לנסות.

ראליסט

New member
אינני יודע בן-כמה היית כשקרה

רצח רבין,אבל אני זוכר כיצד בחגי תשרי של שנת 1995,חודש אחד לפני הרצח,גויסו כל בתי הכנסת בארץ,לתעמולה כנגד "ממשלת הזדון". אני זוכר היטב כיצד הוציאו הרבנים "פסק דין רודף" כנגד יצחק רבין.ויש כאילו שקיבלו את דבריהם - ואחד אף יישם אותם. אבל אני זוכר בעיקר את הרב יואל בן-נון (היחיד שבאמת היה יוצא דופן),ומייד לאחר הרצח יצא בשרשרת האשמות קשה כנגד הרבנים שהתירו את דמו של יצחק רבין,אבל הוא הושתק. והרב יואל בן-נון הוא איש ימין ,איש ארץ ישראל השלמה שחי בהתנחלות. באמת טעיתי-היה אחד צדיק.השאר נבלות בני נבלות.

אתה כרוע מהמסיטים אתה

קורא לרצח בגלוי: "נבלות" "גרועים מהחמאס" ועוד.... אני פשוט מתבייש באנשים כמוך ואני חושב שגם הה' שלך(יצחק רבין ז"ל שגם כן היה רוצח, מה שאני משתדל בד"כ לא להזכיר) היה מתבייש בך על אף כל הגידופים והפילוג שיצר בעצמו בין ימין ושמאל... יודע אתה באמת מהו "דין רודף"? אני לא יודע למה הגעת בחייך אבל זה בטח למשהו בסיגנון המסביר של החמאס. אני לא זוכר שניבלתי את פי על ראשי החמאס, אבל גם אם כן הם אינם מבני עמי ועוד להפך הם רוצים להשמידו חבריך שם.... אני מקווה שמנהל הפורום ימצא לנכון כיצד לנהוג בפישר חסר הרסן... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר .ק. נ.ב. כשאתה אומר על כך שאין לי מנהגים אתה מסתכל על עצמך (אגב תל-חי לא הוקמה ע"י טרומפלדור אבל לא משנה)לך יש? דליה איציק "האישה שלא אומרת דבר", היא מנהיגה? פרס "האיש וההפסדה" הוא מנהיג? "יוסף בעל חהחלומות" (יוסי ביילין) הוא מנהיג? וכו' יש לכם כאלו? אתה יודע שלא, כי גם את מנהיגי השמאל ההיסטוריים נטש השמאל הישראלי... בלבלן שכל הינך כך הייתה וכך תשאר כשאין לך מה לומר פשוט תשתוק!!!

רונאל1

New member
רבין היה רוצח?!

ואתה לא מתבייש לקשקש על הסתה? אני מקווה שמנהל הפורום ימצא לנכון כיצד לנהוג בפישר חסר הרסן...

לא אני נגד הסתה... ואמרתי גם

שאני אומר כך רק בכדי להסביר לראיליסט מה הוא עושה שיבין כי גם אני יכול לומר על השמאל דברים כאלו איני מאמין ברצח רבין ז"ל הוא היה איש שתרם רבות למדינה ולארץ ישראל אך בכ"ז אתה לא יכול להתכחש להשתתפותו ב"פרשת אלטלנה" נכון? ועל כך שבמשך שנים א"כ עוד הרבה להתגעות כי היה בין היורים ונותני הפקודה לירות על "אלטלנה".... לא כל הימין רוצחים אני למשל גם אז וגם היום הייתי ועדיין מתנגד לרצח הנוראי הזה... ותסלח לי אתה חייב להודות שראיליסט הוא לא ממש ראלי והוא מסיט גדול ואתה שחשבתיך כאיש שיחה הלוא אתה השמאלני צריך לצאת כנגד הקריאות המסיטות של אותו "ריאליסט" מכיוון שדווקה לך המרבה כ"כ לדבר על רצח רבין דווקה לך זה צריך להדליק את הנורות האדומות, איני מצדיק את רצח רבין ואני חושב כי הוא דבר נורא.... אני לא צריך להצתדק אם אינך רוצה להאמין לי אתה יכול אני יודע את האמת שלי ורוב חברי הפורום כאן אני מקווה יודעים את דעתי בעיניין ולכן אם אינך מאמין לי בדברי איני עומד כאן למשפטך ואיני רוצה וצריך להיצתדק, היתנגדתי לרצח רבין ואני חושב כי ההסתה היא דבר פסול זהו זה מה שיש לי לומר על דבריך....

ראליסט

New member
בפרשת אלטלנה,

אנשי הספינה המרו את פי צה"ל ועוד בזמן של מלחמה על תקומת ישראל,כשבחזית נופלים מיטב הלוחמים. לו היום היו אנשים עושים מעשה כזה,לא היית מצפה שצה"ל יפתח נגדם באש לאחר שעברו על פקודות הצבא? הרי אנשי אלטלנה התכוונו להעביר מלאי נשק לגורמים באצ"ל,כדי לשמר את הגוף הזה גם במדינה שבה קיים צה"ל.הם רצו במליציות חמושות במדינה ריבונית,בדיוק כמו בלבנון ובשטחים. אז כשרבין ועוד אנשי צה"ל רבים שעמדו מול ספינת המורדים,קיבל פקודה לפתוח באש,היה עליו לסרב פקודה? בכך אתה מצדיק את הסרבנים של ימינו! כן-אני אמשיך לדבר על רצח רבין,אחד מראשי הממשלה הישרים שקמו לנו,כי אתם מנסים להשכיח את רבין והרצח שלו,ויותר מזה,אתם מתחברים לכנופיות שמאימות על חיי שרון-לא למדתם כלום.אתם צריכים לקבל שיעורי בית:לכתוב כל יום אלף פעם:"לא נשכח את רצח רבין".

ראיליסט או שאתה

מניפולטיסי שמשנה את ההיסטוריה כדי שתתאים לדעות הקיצוניות שלו או שאתה פשוט לא יודע היסטוריה..... היה הסכם בקשר לאלטנה ש-205 הולך לאצ"ל בי-ם שם ארגון ה"הגנה" שהמשיך לפעול שם המשיך במעשיו כלפי האצ"ל... על איזה אתם בדיוק אתה מדבר כשאתה אומר שהתחברו לכנופיות שמאיימות על שרון?!?!?.... אגב בשתלשלות העיניינים ההיסטורית אפשר לראות כי הפקודה לראות על ה"אלטלנה" הייתה בילתי חוקית בעליל.... היו הסכמות, והפחדים של בן-גוריון שחשב לפי עצמו מה בגין חושב (שזו קצת התיימרות שב"א חושב מה שחנו חושב) היא שגרמה לפרשה להתקיים בן גוריון אמר אחרי שנים ש"אם הוא היה מכיר אותו אז כמו שהוא מכיר אותו היום כל הפרשה לא הייתה קוראת"... והנה עוד פרשה שהשמאל עיוות היסטורית כדי שתתאים לו.... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר .ק.

ראליסט

New member
ראינו איזה היסטוריון אתה.

אז נראה לי שאתה מניפולטור שבגלל היותו מתלמידי ז'בוטינסקי ,אינו יכול להעלות על הדעת שהאצ"ל ניסה למרוד בב"ג,כמו שקודם לכן פרש מהישוב המאורגן,ובשבילו ב"ג "נכנע לתכתיבי הגויים". חה חה-כשבגין נכנע לתכתיבי קרטר והחזיר את כל סיני למצרים... כשביבי ושרון נכנעים כל היום לתכתיבי האמריקאים... חוצפה!

ראליסט

New member
הוכחת מי אתה!

1)רבין לא האלוהים שלי.לי היו חילוקי דיעות עם רבין,למרות שאני גאה שהצבעתי עבורו. 2)רבין היה רוצח?? אתה מסית נגד מתים,ובוכה כשאני מקלל רבנים? (הרי הרבנים מומחים בלקלל את מי שימרה את פים,ולברך את מי שיקבל את אמיתותיהם. 3)מהו דין רודף?? אולי אתה חסר אינטיליגנציה אבל בחייך,אל תעשה אותי כזה.(כן,את התרוצים של אילו המגנים על רבני הימין,שאינם מכירים אף בזכות הרוב להחליט על עקירת ישובים,אנחנו מכירים כבר-מהחינוך להם יצאו כל הפושעים הפוליטיים במדינת ישראל). 4)הגעתי בחיי למה שרציתי בתחום המקצועי ובעיקר האישי-אז לי אין מה להתלונן. 5)כבר אמרתי לסתום כמוך שלא הצבעתי למפלגת העבודה,שאילו מנהיגיה הנוכחיים-למרות שמתפקדי העבודה העיפו את ביילין.אבל היסטורית אין להשוות בין מנהיגי תנועת העבודה שהקימו את המדינה:בן-גוריון,ברל כצנלסון,א.ד. גורדון,יגאל אלון,טבנקין,גלילי,דיין,בן-אהרון,שרת,איסר הראל,ארלוזורוב,טרומפלדור,דינור,שמעון פרס (שרק זקנתו מביישת את תרומתו היחודית להקמת צה"ל,חיל האוויר,הכור בדימונה ובכלל בטחון ישראל),יצחק רבין...וכל כך הרבה אחרים,שאת שמם שכחתי-לעומת,עם כל הכבוד (ויש כבוד יחסית לאומללים שמנהיגים את הליכוד כיום)-ז'בוטינסקי ובגין. 6)ותשתוק תגיד לעצמך.כי גם אם יצנזרו אותי פה,אני את דעותי אביע בחופשיות,ואני לא צריך להיות חבר מרכז מפלגה מפונק בשביל זה.

238

New member
ריאליסט

בס"ד הסיכוי שמצביע שמאל שאינו דתי, באמת יודע מהו דין רודף,הוא קלוש. חוץ מהעובדה שבתקשורת אהבו לפרסם ש'רבנים פסקו שלרבין דין רודף ולכן צריך להרוג אותו',או משהו בסגנון דומה,לא נראה לי שמישהו באמת טרח לברר מה זה.יכול להיות שאתה הוא יוצא הדופן,אבל אני בספק.[ואני עדיין מחכה לשמות אותם רבנים שפסקו את פסה"ד הזה...] עוד יותר מזה-(לא בדקתי סטטיסטית בכל המדינה,אבל אני מכירה מספיק אנשים)אפילו רוב הציבור הדתי לא ממש יודע מהו דין רודף,ומתי הוא חל. יש לך הוכחות?תפרסם אותן. אם לא-די,מספיק להיות קטנוני ולהאשים את 'רבני הימין' בכל החולאים והצרות במדינת ישראל.זה אולי עוזר לך 'להוציא עצבים',אבל זה מצטייר כילדותי נורא.

ראליסט

New member
מצטער,

אבל אתה לא תצליח להתל באף אחד. כשרב מוציא פסק דין רודף,אף אחד ממעריציו העוורים אינו הולך לבדוק בכל מקורות היהדות,מה הפירוש התלמודי,או הרמב"מי או התורני ,או מה שיהיה לנושא זה.הוא מבין זאת בצורתו הפשוטה-רבין בר מוות,כי הרב שעליו אין לחלוק אמר זאת. מי פסק? הרב אליהו,הרב ולדמן ,הרב ליאור ואחרים-ארורים בני ארורים.רשימה שלמה היא רשימת רבני יש"ע ורבני ימין אחרים.אז אל תנסה להסתיר את פשעם הנורא של הרבנים,רק כי עברו 8 שנים מהרצח המתועב,וכולכם מנסים להשכיחו. אדרבא,אני ואחרים עדיין קוראים להקמת ועדת חקירה ממלכתית שתחקור את כל הנסיבות,כל האחראיים וכל הגורמים שהביאו לרצח רבין.למזלכם דווקא שמעון פרס העדיף להקים ועדה מצומצמת (ועדת שמגר),שתבדוק רק את מחדלי השב"כ,כי חשב שועדה כפי שאני מציע תקרע את הם. היום מתברר כמה הוא טעה.אותם רבנים בני עוולה מתחילים להריץ את אותה הסתה כנגד שרון,וכאשר יתבצע מהלך ההתנתקות ,אני ממליץ לכל תומכיה הבכירים,להכין את הצבא כנגד מרד של אותם גורמים פנאטיים.

238

New member
חתיכת חוצפן...

בס"ד הר' מרדכי אליהו פסק שיש לרבין דין רודף?הר' דב ליאור?הר' אליעזר ולדמן?חוץ מלהוציא את השמות שלהם מגוגל או מעיתון שכתב שהם נחקרו,יש לך איזשהו בדל ראיה לפס"ד שכזה??? אתה לא אוהב את רבני יש"ע-זכותך.אבל לבוא ולשקר ולומר שהם הוציאו דין רודף-אין לך טיפת בושה? מרד של גורמים פאנאטיים????מצד ציונים שרואים במדינה לא פחות מהתחלת הגאולה-תגיד לי,על איזו פלנטה אתה נמצא? תפסיק להסתבך-אתה לא יודע מהו דין רודף,ומתי אפשר לפסוק אותו.אתה ניזון משמועות ומסטיגמות,וחושב שבזה שתאמר על רבנים-בני עוולה וארורים ותצרף לזה חצאי שמועות,בדל חשדות וכלום חוץ מזה,זה ישכנע מישהו. אם זה מה שעושה לך טוב על הנשמה-תהנה.

ראליסט

New member
אתה חוצפן.

הרי את זה צריך רק לזכור. אולי תכחיש גם שרבין נרצח? אני לא משתמש במנועי חיפוש.אני את רצח רבין זוכר היום יותר מאשר ביום הנורא ההוא-ואיני שוכח מה קדם לרצח ומי גרם לו. ואותם רבנים הרי היום יוצאים כנגד עצם החוקיות של החלטה על פינוי ישובים.אני הייתי קורא לשינוי לחוקק חוק בכנסת שכל מי שיוצא כנגד לגיטימיות של דמוקרטיה,לא יהיה זכאי להשתמש בא-קרי לא יהיה רשאי להצביע בבחירות.עונש כזה ישתיק כל גורם שנאבק בזכות הרוב לקבוע איך תראה מדינת ישראל. שמועות? אתה מתכחש לרקע של רצח רבין.אתה חצוף!

למעלה