הוכחת מי אתה!
1)רבין לא האלוהים שלי.לי היו חילוקי דיעות עם רבין,למרות שאני גאה שהצבעתי עבורו. 2)רבין היה רוצח?? אתה מסית נגד מתים,ובוכה כשאני מקלל רבנים? (הרי הרבנים מומחים בלקלל את מי שימרה את פים,ולברך את מי שיקבל את אמיתותיהם. 3)מהו דין רודף?? אולי אתה חסר אינטיליגנציה אבל בחייך,אל תעשה אותי כזה.(כן,את התרוצים של אילו המגנים על רבני הימין,שאינם מכירים אף בזכות הרוב להחליט על עקירת ישובים,אנחנו מכירים כבר-מהחינוך להם יצאו כל הפושעים הפוליטיים במדינת ישראל). 4)הגעתי בחיי למה שרציתי בתחום המקצועי ובעיקר האישי-אז לי אין מה להתלונן. 5)כבר אמרתי לסתום כמוך שלא הצבעתי למפלגת העבודה,שאילו מנהיגיה הנוכחיים-למרות שמתפקדי העבודה העיפו את ביילין.אבל היסטורית אין להשוות בין מנהיגי תנועת העבודה שהקימו את המדינה:בן-גוריון,ברל כצנלסון,א.ד. גורדון,יגאל אלון,טבנקין,גלילי,דיין,בן-אהרון,שרת,איסר הראל,ארלוזורוב,טרומפלדור,דינור,שמעון פרס (שרק זקנתו מביישת את תרומתו היחודית להקמת צה"ל,חיל האוויר,הכור בדימונה ובכלל בטחון ישראל),יצחק רבין...וכל כך הרבה אחרים,שאת שמם שכחתי-לעומת,עם כל הכבוד (ויש כבוד יחסית לאומללים שמנהיגים את הליכוד כיום)-ז'בוטינסקי ובגין. 6)ותשתוק תגיד לעצמך.כי גם אם יצנזרו אותי פה,אני את דעותי אביע בחופשיות,ואני לא צריך להיות חבר מרכז מפלגה מפונק בשביל זה.