מי הם "רבני הימין"??

ראליסט

New member
מי הם "רבני הימין"??

אוסף של פושעים פוליטיים,שאחראיים לרצח רבין,אך לא הועמדו לדין עדיין עקב כניעת הממסד הפוליטי הישראלי לטרור שלהם. מדובר באסופת דגנרטים שכלל לא הכירה בציונות ,ופשוט הפכה אותה לקרדום להשתלט על מדינת ישראל בנוסח חומייני. "הרבנים" משתמשים בשיטות נפשעות,שהופכות את מדינת ישראל למדינת עולם שלישי.הם מבזים את הדת,הופכים את בתי הכנסת למרכזים פוליטיים להטיף בהם את דת עבודת הקמעות,עבודת האלילים,השבתאות בנוסח הלובביצר-שמאיים על אנשים אפילו כשהוא רק שלד ועצמות. הם מגעילים אותי. הם היו צריכים להיות בטיפול המשטרה וביה"מ,כבר מזמן.אותי העלובים הללו לא יפחידו.סה"כ מעולם הם לא תרמו לבטחונה של ישראל,והם הרי אוייבים לצה"ל ולמוסדות האומה. הבוז להם!!!

ומי הם רבני השמאל?

אההה אין כאלו כי לאנשים כמוך אין שום זיקה ליהדות... ובאמת אני מבקש למחוק את ההודעה הזאת מעל דפי הפורום....

בד"כ אני נגד אבל

אני רוצה להבהיר את דברי שלא יוצאו מהקשרם, אני בד"כ נגד מחיקת הודעות ואני חושב שצריך להיות חופש ביטוי אך אני חושב שגם הודעות שנכתבו פה על שולמית אלוני לפי הכתוב (ואני לא מדבר על ה שכתב ישראלידע שכתב כי הוא רואה אותה כאוייבת ישראל אלא על הדברים היותר חמורים שנאמרו) וגם הדעות שנכתבו פה במכתב זה ובמכתבים נוספים של אותו הכותב יש דיברי הסתה נוראיים חוסר כבוד משבע חוסר בנימוסים ובצורת דיבור ופגיעה באנשים אחרים ולפי החוק חופש הביטוי נישמר כל עוד הוא אינו פוגע באחרים.... אני לא דתי אלא חילוני אני לא יושב ביהודה ושומרון אלא בשפלה וחושב אני כי דבריו נוראים מגעילים ואין להם מקום בטח לא כשאומר אותם אחד שמייצג צד שטוען כל הזמן כי הוא שומר הדמוקרטיה, הוא התבטא בצורה שלא תעלה על הדעת וכפי שאני חושב שאין מקום להודעות מסיתות מצד ימין של המפה הפוליטית גם לאותם הדברים חסרי הלגיטימיות מהשמאל אין מקום.... מקווה שדברי לא יוצאו מהקשרם בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר .ק.

kapisha

New member
לשמאל אין רבנים יש רק אלוהים אלוהי-

אלוהי התקשורת השמאלנית החד צדדית

רונאל1

New member
לימין - אל הבכי והרכיכות

כל היום בימין רק מתבכיינים: פעם על שרון, פעם על התקשורת, פעם על הליכוד שהופך למפלגת שמאל. בקיצור חבורת בכיינים.

kapisha

New member
נו אז? בכיינים בכיינים וממשיכים

לדבוק באידיאולוגיה. פעם אמר המ"פ שלי (בצנחנים) חי"רניק שלא בוכה הוא לא חי"רניק..."

רונאל1

New member
לדבוק באידאולוגיה עלק...

1. איפה כתוב "שתי מדינות לשני העמים" (רמז: מצע המפלגה הערבית "חדש") מי אמר "שתי מדינות לשני העמים" (רמז: אריק שרון) 2. מי התנגד לגדר ההפרדה? הימין. מי מקים אותה? הליכוד. 3. מי התנגד למצע מפלגת העבודה בעידן מצנע שכלל התנתקות? הימין. מי מציע אותה עכשיו? הליכוד. מי תומך במצע העבודה מקרב הליכוד? אריק שרון כל שרי הליכוד הבכירים: ביבי, לבנת, סילבן ומופז. חצי ממתפקדי איזו מפלגה תומכים בעקירת הישוב היהודי ברצועת עזה? נכון, הליכוד. אם לזה אתה קורא "דבקים באידאולוגיה" אז אתה במקרה הטוב בדרן ובמקרה הרע הוזה.

kapisha

New member
ובגלל זה המתנגדים ינצחו

האידיאולוגיה תנצח את ההנהגה שנטשה את האידיאולוגיה

רונאל1

New member
אתה חי בפלנטה אחרת

אם נדמה לך ש-"נצחון" במשאל הליכוד מחר מהווה נצחון של האידאולוגיה. עצם קיום משאל כזה בליכוד (!!! - מי היה מאמין!!!) הוא ההפסד האמיתי וזה רק חלק מההפסד במערכה הגדולה. ההתנגדות מחר היא בסך הכל עיכוב זמני בתהליך בלתי נמנע שמובל ע"י שרון, שרי הליכוד הבכירים ומפלגת הליכוד. נצחון טקטי קטן במפלה אסטרטגית עמוקה. ראה הודעתי בשרשור השני על דעת הקהל שמשתנה כל הזמן.

kapisha

New member
אנחנו נמשיך את הבניה בשטח

אתה יכול להיות בטוח בזה. בגוש קטיף בשומרון ביהודה בבקעת הירדן בצפון ים המלח בירושלים וברמת הגולן. שם החלוצים, מה שלא יהיה אנחנו נמשיך לבנות ולחיות.

רונאל1

New member
תשובה טיפוסית כשאין לך תשובה

אמיתית להתמודד עם המציאות. תמשיכו לחיות במנותק מהפלנטה שלנו. אני מניח שרעש הזחלים של ה-D9 יעיר אותכם בעוד כמה שנים.

kapisha

New member
אני כותב לך מהשטח

מגוש עציון... בדיוק היום סידרנו את מערכת ההשקיה במטעי הזיתים.....וכן אנחנו חילונים. אז עבדנו היום גם בשבת כדי לסגור פערים.

רונאל1

New member
אני מקווה שזה מטע הזיתים שלכם

ולא השקיתם בטעות איזה מטע של פלסטינאי מהסביבה
אני שמח שאתה מאושר. תמשיך להיות מאושר ולעבוד את האדמה. כן ירבו - באמת. אין הרבה כאלה במדינת ישראל של היום.

ראליסט

New member
ברור,

אתם תמשיכו להפר את החוק. כמו ששלחתם את יגאל עמיר לפצפץ את גבו של רבין ז"ל,כמו שאתם מכים בשנאה את חילי צה"ל כשאילו באים לפנות איזה מאחז בלתי חוקי שאתם בונים,כך תמשיכו לחשוב שהמדינה היא שלכם,וכמיעוט קיצוני ויללני,תרמסו את שלטון החוק.כי האידאלים שלכם הם מעל החוק. אתם באמת תמשיכו להיות עברינייה של הארץ הזאת.

דווקה חד"ש נגד שתי מדינות

לפי המצע שלה שהרי היא מפלגה קומוניסטית שרשיתה עוד לפני מדינת ישראל היא דווקה תומכת במדינה דו לאומית...

רונאל1

New member
דווקה חד"ש בכל קמפיין בחירות

מפרסמת "שתי מדינות לשני העמים!" מזה הרבה שנים. עכשיו הליכוד החליט סוף סוף לאמץ את מצע המפלגה.

למעלה