מי בא שש בש ?

ReiKo

New member
יאללה יא בן זונה זדיין לי מהשרשור!!

תחזור לשרשור השני, רק אל תתחיל לי פה את הבלאגן ש'ך......

lithium muncher

New member
בלאגן שלי?

אני רושם שתי שורות ומיד עשרים איש שולחים עשרות הודעות. אז בלאגן של מי זה? ובן זונה? בן זונה מי שהביא אותך יא מסכן.

ReiKo

New member
לא ידעתי שאחותך היא בת זונה...אבל לא משנה

לא יודע מה רשמת, לא מעניין אותי מה רשמת אל תרשום לי את זה בשרשור תחזור לחור ממנו באת יא מזדיין עם ניק ניים של גרמני

lithium muncher

New member
תגיד, למה נראה לך שאני שואל אותך

או כל אחד אחר מה לעשות? אולי על המסכנים פה שעושים "וואו" אתה עושה דאווינים, לי אתה לא ממש מדגדג. ילד אינטרנט מסכן.

ReiKo

New member
האמת, אם היית מכיר אותי

היית קורא לי "ילד נאצי" אבל אתה לא מכיר. ואני גם לא ממש ילד. תחזור לכושלאמא שלך חביבי.., למה אני לא מכיר פה אף אחד מהפורום הזה ואף אחד וגם אתה לא מעניינים אותי אבל אתה במיוחד לא מעניין אותי לא יודע מי אתה ומאיפה צצת אבל ילדי כאפות כמוך אני אוכל לארוחת בוקר בינתיים תחזור לשוטט לך ברחבי האינטרנט האינסופי.... אולי תמצא חברים... או איזה בני סלע סוג ב' שיבצע בך מה שאף בחורה לא תעשה.... סלאמתק..

lithium muncher

New member
חחח

אתה פשוט מסכן אתה יודע? לעשות פוזות במציאות זה עלוב אבל לעשות פוזות באינטרנט זה לשבור שיאי עליבות...

ReiKo

New member
ראית אותי עושה פעם פוזות?

אני לא מאלה שמדברים חמוד.... קיצר אתה לא מתכוון לעוף מכאן, אה ?

ReiKo

New member
חח וואלה אני מרחם עליך גבר...

לא יודע מאיפה הקרצת את הפוזות או ערסוואת או את אחותך המוצצת הזאת.. בכל מקרה אני מה זה רעב, ואתה סתם מנסה לעצבן אותי אבל אתה כל כך עלוב.. בוא תספר קצת על עצמך שנדע להכיר אותך יותר טוב מי יודע, אולי הדעות של האנשים פה ישתנו לטובה... אגב, יש לך ד"ש מאברג'ל...

lithium muncher

New member
מי רוצה שתכיר אותי בכלל

ואני ממש לא מנסה לעצבן אותך, אני מצליח, וזה קל, כי אתה פוזאיסט אינטרנטי, מה אתה יודע, היום גיליתי שיש כאלה דברים...

ReiKo

New member
אל תחמיא לעצמך חבר...

אני האחרון שירצה להכיר אותך.. אבל יש פה איזה אחת.... אייריש אחת... שנדלקה עליך.... ספר לה על עצמך.. אולי ייצא לך משהו, עד עכשיו היא חושבת שאתה מפחד לצאת מהארון, תוכיח לה אחרת

ReiKo

New member
לא רוצה את אחותו

יש לי אישה... מה איכפת לך , מצאנו לך שידוך....!

IrIsH BaBe

New member
בסדר גם ככה את ערבי

עוד אישה לא תפריע. ושמענו שאחותו מזה כוסית.

ReiKo

New member
אתם מתכתבים במסרים שהוא סיפר לך שאחותו כוסית?

ונראה לי שערבי עשה אותך, חמודה...

IrIsH BaBe

New member
איזה מסרים...

נפגשנו והכל והראתי לו תמונה שלך והוא מזה נדלק. נראה לי הוא רוצה אותך לעצמו בכלל.
?

otk

New member
שמע, חוץ מלקרוא לכולם ילדי אינטרנט

אתה לא עושה הרבה. אתה לא חייל משוחרר, צבא סיימת כבר מזמן, אז מה יש לך לחפש פה, ועוד בפורום שבו אתה לא רצוי בעליל? אתה סתם מקפיץ שרשורים כדי לעצבן, עושה דווקא כדי לעצבן ובקיצור עושה הכל כדי לקבל תשומת לב. לנסות לעצבן אנשים באינטרנט... נשמע לי כמו משועמם חסר חיים שכנראה סובל מחוסר תשומת לב בעולם האמיתי, ולכן מוצא מפלט במרחב הוירטואלי. חייך, אתה הוא ילד האינטרנט האמיתי.
אהבל.

למעלה