אני מזיין אותו! וגם השרשור המזדיין הזה שלכם הגיע לראשי או שסתם הבחור החליט להתנחל בפורום ? יא בני זונות, לא מספיק אתם צעירים חארות אתם מביאים לי תועבה לפורום? וג'אן יא חתיכת גוי גדול, בוא תכסח לי את הדשא....גם ככה אתה לא יודע לדוג..
זה אתר בן זונה דווקא אבל לא נורא...................... סבבה אני ידבר עם תמיר אם הוא ילך אני יבוא גם..... ואז תראה מה זה תותח בשש בש.............. מרסים טורקים חופשי............
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gifתקראו טוב !../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif
lithium muncher מנסה להסית פה אנשים אחד כנגד השני. באמת שאני יודע מי אני ומה אני ,ואני לא צריך ניתוחים של עוד אחד שמחפש FIFTEEN MINUTES OF FAME ! כל מה שהוא מנסה זה לגרום לריבים נוספים ,בדיוק כמו השרשור הקודם. !
זה ידוע שכולכם זונות בניזונות... לא צריך מישהו מבחוץ כדי להסית... הדבר היחידי שסותה כרגע זה הטמפ' של הGEFORCE המזדיין שלי אם 10 מאווררים שחיברתי למחשב הדפוק הזה לא עוזרים כמו שאני רוצה אני מעיף אותו לחוות תנינים פה...
תן דוגמא אחת... רק אמרתי את דעתי בכל מיני דברים, אני דווקא בעד שתמשיכו את מערכות היחסים האינטרנטיות העלובות שלכם, חלילה לי מלפגוע בהן, כנראה שלחלק פה זה המקום היחיד שבו הם מרגישים באמת מחוברים לאנשים אחרים...