היית קורא לי "ילד נאצי" אבל אתה לא מכיר. ואני גם לא ממש ילד. תחזור לכושלאמא שלך חביבי.., למה אני לא מכיר פה אף אחד מהפורום הזה ואף אחד וגם אתה לא מעניינים אותי אבל אתה במיוחד לא מעניין אותי לא יודע מי אתה ומאיפה צצת אבל ילדי כאפות כמוך אני אוכל לארוחת בוקר בינתיים תחזור לשוטט לך ברחבי האינטרנט האינסופי.... אולי תמצא חברים... או איזה בני סלע סוג ב' שיבצע בך מה שאף בחורה לא תעשה.... סלאמתק..
לא יודע מאיפה הקרצת את הפוזות או ערסוואת או את אחותך המוצצת הזאת.. בכל מקרה אני מה זה רעב, ואתה סתם מנסה לעצבן אותי אבל אתה כל כך עלוב.. בוא תספר קצת על עצמך שנדע להכיר אותך יותר טוב מי יודע, אולי הדעות של האנשים פה ישתנו לטובה... אגב, יש לך ד"ש מאברג'ל...
אני האחרון שירצה להכיר אותך.. אבל יש פה איזה אחת.... אייריש אחת... שנדלקה עליך.... ספר לה על עצמך.. אולי ייצא לך משהו, עד עכשיו היא חושבת שאתה מפחד לצאת מהארון, תוכיח לה אחרת
אתה לא עושה הרבה. אתה לא חייל משוחרר, צבא סיימת כבר מזמן, אז מה יש לך לחפש פה, ועוד בפורום שבו אתה לא רצוי בעליל? אתה סתם מקפיץ שרשורים כדי לעצבן, עושה דווקא כדי לעצבן ובקיצור עושה הכל כדי לקבל תשומת לב. לנסות לעצבן אנשים באינטרנט... נשמע לי כמו משועמם חסר חיים שכנראה סובל מחוסר תשומת לב בעולם האמיתי, ולכן מוצא מפלט במרחב הוירטואלי. חייך, אתה הוא ילד האינטרנט האמיתי.