מי בא היום

Idan91

New member
נראה לי מאוד טבעי

שאני מגיבה על מה שיש לי מה להגיד עליו מעבר להנהון.(כלומר, לפעמים אני לא מבינה גם כשיש לי דברים מעבר להנהון, מסיבות אחרות, אבל זה לא המצב הפעם)

hillelg

New member
תודה

Idan91

New member
וואלה? אני אכלתי

פטריות סיניות, וחשבתי על טל רשף.

גנגי

New member
לכל המעוניינים -

הפחזניות יצאו נפלאות. חלק מהן מיועדות למסיבת סיום של הקורס שלי שתהיה בביתה של המורה (אמריקנית הזמינה הביתה שלה! וואו!) וחלק אחר הולך איתי להופעה של רמי קליינשטיין. מי רוצה לטעום ומי רוצה להצטרף להופעה הערב?

יופי יופי! הרי אפילו אם תבואי

זה אני שאופה לך ולא את לי. יש לך באמת מתכון שווה לסופגניות? התבלבלתי בפורום, הא?

אטיוד5

Active member
או, הנה מרכיב תרבות עברית ...

שהולך ונכחד לאיטו. שיקום פה כל אחד ויאמר עם כמה משכניו בקומה יש לו יחסים שהם מעבר ל"שלום, שלום". במקום המגורים הקודם שלי כולם היו כאלה, ועם אחד מהם אני שומר קשר עד היום. היום, במקום המגורים הנוכחי שלי, כולם כמעט זרים לי. יש לי הרגשה, לא מוכחת, שכניסת הטלויזיה לחיינו הספינה אותנו (מלשון סַפון). ה"ואוו" שלך לגבי מנהגי הכנסת האורחים האמריקאים - גם הוא מוגזם במקצת. יש ויש.

יחסים כמו

"הלוואי שתמות" נחשבים מעבר ל"שלום, שלום"? כי ממה שאני שמעתי על דיור משותף, אלה היחסים היותר נפוצים. אני כבר מזמן הצעתי, שהמדינה, לרווחת תושביה, תבנה בניינים בפאתי הערים ותשכן שם, בחינם, את כל התושבים המעצבנים, שממררים לשכניהם את החיים. מה דעתכם? ולשאלתך - לצערי, עוד לא זכיתי ליצור קשרי חברות עם שכני. ואני כמעט שלא רואה טלויזיה. אבל אולי האינטרנט אשם (האינטרנט - ז"א אתם!)

zimes

New member
../images/Emo45.gif היתה לי שכנה

שהיתה מקבלת מכל דיירי הבנין מכתב המלצה חם לדיור שכזה. (פנינה: איימה שתשרוף לנו את הבית בגלל שלטענתה אני "כל היום גוררת" (רהיטים)).

Idan91

New member
כשהייתה לנו כלבה,

השכנה תמיד באה להתלונן בבוקר שהכלבה נבחה בלילה (והיא לא). כשחגגתי יום הולדת 10, השכנה יצאה וצעקה שאנחנו עושים לה רעש. זה יות מ"שלום-שלום".

ולי יש שכנה רוסיה שתמיד מפריע לה

שאני שומע נדודי שירה בלילה. באופן קבוע בין השעות 2-4 (כשהיא חוזרת מהעבודה, רק אלוהים יודע במה) היא מתדפקת על דלתי וצועקת "מנמיך טלוויזיה בבקשה, אני לא יכולה יושנת". (ורק לסבר את אוזנכם: מי שנמצא אצלי בסלון, כמו גם שאר דיירי הבית הישנים בשלווה בחדרים האחרים, לא יוכל לשמוע את קול הטלוויזיה הבוקע מחדרי. רק השד יודע איך היא מצליחה לשמוע אותו מן הקומה התחתונה)

shellyland

New member
שושנה מהדלת ממול

נכנסת אלי הביתה בלי לדפוק בדלת ואם במקרה היא לא מוצאת אותי במטבח או בסלון היא בודקת אם אני בחדר השינה או באמבטיה. אחד הדברים הטובים ביותר שקרו לי בגללה הוא שלמדתי לנעול את הדלת כשאני לבד בבית. זה נחשב ליותר משלום-שלום?

zimes

New member
אתם נשמעים כמו פורום הריון ../images/Emo3.gif

צהריים, מספרות זו לזו מה הן אוכלות, מה הן אוכלות שעושה בחילה, ומה הן היו רוצות לאכול.

Idan91

New member
בדיוק התבאסתי

שאין פה בננות, כי נורא רציתי בננה על המולטי-שייף.

למעלה