אנחנו באים... אבל כמובן... אני לא מתחרה...
G GR££N woMAN© New member 30/3/04 #22 ../images/Emo42.gifלא כי אבא באילת... אז אין מי שיוביל קרון... מה נראה לך שאני ייצא עם קרון של החווה? מה פתאום!! חס וחלילה!
../images/Emo42.gifלא כי אבא באילת... אז אין מי שיוביל קרון... מה נראה לך שאני ייצא עם קרון של החווה? מה פתאום!! חס וחלילה!
G GR££N woMAN© New member 30/3/04 #23 ../images/Emo42.gifאת יודעת מה... אם אני לא יוצאת לתחרות.. אני הולכת לאילת! את קולטת?! אני כל כך קיוויתי שאני יתחרה בתחרויות האלה.. ובגלל זה אמרתי לאמא שלי שאני לא יבוא לאילת.. אז סבבה.. אני לא מתחרה אז מה אני יעשה פה בכלל!
../images/Emo42.gifאת יודעת מה... אם אני לא יוצאת לתחרות.. אני הולכת לאילת! את קולטת?! אני כל כך קיוויתי שאני יתחרה בתחרויות האלה.. ובגלל זה אמרתי לאמא שלי שאני לא יבוא לאילת.. אז סבבה.. אני לא מתחרה אז מה אני יעשה פה בכלל!
ס סטיובן New member 31/3/04 #25 מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם חוות אמיר זה ממש בתוך ירושלים ??? וכתובת?
© ©Apollo The King© New member 31/3/04 #28 פפפפ זה בערך בכניסה לירושלים.. אבל הכניסה לחווה כזאתי לא רואים אותה.. אתה כזה נוסע בכביש ופתאום יש לך שביל עפר מימין שיורד למטה... תצטרך לדבר עם החווה שתסביר לכם לפני זה..
פפפפ זה בערך בכניסה לירושלים.. אבל הכניסה לחווה כזאתי לא רואים אותה.. אתה כזה נוסע בכביש ופתאום יש לך שביל עפר מימין שיורד למטה... תצטרך לדבר עם החווה שתסביר לכם לפני זה..
G GR££N woMAN© New member 31/3/04 #26 ../images/Emo42.gifנו כי יוציאו משאית.. אבל אם לא אז אני ייסע בקרון ואבא יוביל.. וזינה איתי בקרון!
H harazy New member 31/3/04 #27 למה זה אמור לשנות לי? רק אמרתי שאם שלוק יהיה בסדר את תצאי בשבוע הבא..
© ©Apollo The King© New member 31/3/04 #29 אל תשכח שהוא לא עבד איזה שבועיים וצריכים להחזיר אותו לכושר...
H harazy New member 31/3/04 #30 אני יודע.. אני ירכב בתחרות רק אם הוא יהיה בסדר ביום חמישי ואז בשבת אני יבוא לעבוד איתו..