מי בא ב8.4 לחוות אמיר???

מי בא ב8.4 לחוות אמיר???

זה דירוג לאליפות הארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני,נעה,פיצי נהיה שם ונלבש כולנו ג'ינס וחולצה לבנה של חוות אמיר אני ונעה נהיה או בשער של המגרש חימום או בשער של המגרש של התחרות

S H I L G I

New member
אני ממילא אמורה לבוא לפיצי בחופש

*האהאמהאמהאמ* דברי איתה היא לא עונה לי

Unreachable

New member
אולי אנחנו...

אם אני אצליח לשכנע את נעם...

../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif../images/Emo157.gif

אבל אין הרבה סיכוי ולא נראה לי שנצא לחוות אמיר ב-8.4 אלא אם כן זה יהיה כמו פעם שעברה שהוא התקשר לשכנע את נעם

חחחחחחחחחחח........./images/Emo157.gif

זה באמת היה הזוי שהוא שאל אותי אם בא לי לצאת אבל אבל אבל אבל אבל ..... לא =/ עדיף שלא

אני יצא לתחרות הזאתי..

למקצה של מטר-1.10.. פפפ ותגידו יש לכם עוד את המראות האלו במגרש חימום?!?

../images/Emo6.gifחחח כן...../images/Emo28.gif

אין לי משוג למה שמו אותם, אהל יאפ, הם עדיין שם! חחח היי וליבי, מי אמר שאני אלבש חולצה לבנה?!? לי יש כתומההההה
הכי שאאאוהההההה אפשר להרטב עם זה כמה שבא לך... חח *זיכרונות מאתמול*

סעעעעעעמממקקק..

אפולו שונננננא תמראות האלו!! בכל מקרה אמרתי לליאון שהפעם הוא בא עם מכנס רכיבה או משהו בכל זאת שהוא יוכל לעלות עליו הוא לא מוכן להתקרב לשם פעם שעברה לא יכולתי לקפוץ תאוקסר בגלל זה!!! למרות שקפצתי תאוקסר בסוף פעם אחת אבל אחרי שנפלתי

בבקשה חשובה מאד בקשר לתחרות

אני יודעת שרובכם רגילים להיכנס לאורווה כשאתם רכובים על הסוס. אבל אצלנו זה לא ככה מטעמי בטיחות,אולי אתם חושבים שאנחנו מגזימים ולא צודקים אבל אני ממש לא רוצה להתווכח על זה רק לבקש ממכם לא לעשות את זה ולהגיד את זה גם לשאר החברים שלכם. כי כאמרו להם שנה שעברה הם לא הקשיבו אז חשבתי שאם אולי משהו שאתם מכירים יגיד לכם אתם תקשיבו ואם תגידו את זה לחברים שלכם הם יקשיבו כי אתם אמרתם להם את זה.אני לא אומרת שכולם נכנסו עם הסוסים לאורוות או שכולם לא הקשיבו שביקשו מהם לא לעשות א זה אבל אלה שכן גרמו לבעיות/אפשרות לבעיות ולכן אנימבקשת ממכם לא להכנס לאורווה כשאתם על הסוסאני בטוחה שאתם לא רוצים שהסוס שלכם ייפגע או סוס אחר. בתודה מראש צוות החווה

פפמ שאנשים היו על הסוס לא ראיתי

אבל אנשים הכניסו תסוסים שלהם פנימה שהתחיל לרדת גשם... וגם אני כי לא היה מקום אחר סגור מפני הגשם

פסדר ברור שאם יש גשם או רוח חזקה

אפשר להכניס אותם לאורווה לא דיברתי על זה דיברתי על זה שנכנסו עליהם כשהם היו על הסוס

למעלה