את האמת אני תכננתי לנסוע לת"א לחנות של אנה לראות את הסחורה הקייצית שלהם, אבל סורי מתוכנן לעוד שבועיים שלושה. בכל אופן אשמח עם תעדכני אותנו לגבי דברים שווים. תהני,
קודם כל אני שמחה שבשביל משהו הגעת אלינו. והיי וביי כל עוד זה בטעם הטוב אני לא מתנגדת ולא מוחקת. במידה ויהיה שלב שזה יעבור את הטעם הטוב אני אדע לנקוט בצעדים המתאימים.
בסדר. שמעתי את אשר קרה. אני גם שמחה לראותך כאן איתנו בפורום כבר הרבה זמן לא היית. אני כרגע לא מצטרפת למסעות קניות כיוון שאני במהלך של שינוי הרגלי אכילה ואני בירידה כך שאני לא מוציאה כסף על בגדים אלא רק בשלב מאוחר יותר אחרי ירידה משמעותית שלא תהיה ברירה כבר עד השלב הבא. מאחלת לכן למי שתצטרף כמובן לעשות חיים וכמובן אח"כ דיווחים חמים מהשטח. אוהבת אני.
אני מרגישה יותר טוב, מחר חוזרת לשיגרה, אבל איך כולם יודעים שלא הרגשתי טוב? את לא היית איתנו בים... שיהיה לך המון בהצלחה עם השינויי אכילה ואם בא לך תבואי איתנו להליכות.... וכמובן שתקבלי דיווחים מהשטח ברגע שיהיו....
ויש כאלה שדואגים גם אם לא כל הזמן מדברים ונפגשים אבל חושבים על אנשים מסויימים ואז ששומעים יודעים. ושוב אני שמחה שאת חזרה בעניינים והכל חזר לסורו. תשמרי על עצמך יקרתי. כן בתוכנית שלי אני מצטרפת אליכן עדין לא יצא לי אבל אולי זה גם יגיע בקרוב.