מי בא איתי......?

may24

New member
מי בא איתי......?

לבדוק את החנות של הג'ינסים של קומו אצל אנה באלנבי.? אני מאיזור ר"ג....

אני אומנם לא, אבל...

רק באתי לכאן לשאול לשלומך...אז מה שלומך, חמודה
ודרים, אני מקווה שלא אכפת לך שנדחפתי לכאן לשאול לשלומה, אני פשוט יודעת שיש פורומים מסויימים שאסור
למי שאני מכירה ולמי שלא, נטע

may24

New member
נטעעעעעעעעעע../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

יפה שלי!!!!!!! התגעגעתי נורא!!!! למה לא רואים אותך יותר??? עכשיו אני חשה יותר טוב מהיומיים האחרונים, מתאוששת את יודעת......
מאי

may24

New member
יששששששששש

איזה כיף יהיה לי....... מתה לראות לך כבר.....

גינסים

את האמת אני תכננתי לנסוע לת"א לחנות של אנה לראות את הסחורה הקייצית שלהם, אבל סורי מתוכנן לעוד שבועיים שלושה. בכל אופן אשמח עם תעדכני אותנו לגבי דברים שווים. תהני,

החורזת**

New member
מאי, שמחנה לשמוע שאת מתאוששת,

ומחר גם אני אגיע לפארק, אמנם לצוות הספסל, אך בכל זאת.

may24

New member
היי לחורזת......

תודה רבה רבה על הדאגה, אני חשה הרבה יותר טוב... מאוד אשתדל להגיע מחר להליכה כי יש לי ים של עבודה מחר.... אשמח לראותך אם כן....
מאי

DREAM111

New member
נטוש יקרה ../images/Emo140.gif

קודם כל אני שמחה שבשביל משהו הגעת אלינו. והיי וביי כל עוד זה בטעם הטוב אני לא מתנגדת ולא מוחקת. במידה ויהיה שלב שזה יעבור את הטעם הטוב אני אדע לנקוט בצעדים המתאימים.

DREAM111

New member
מאיוש קודם כל אני שמחה לשמוע שאת

בסדר. שמעתי את אשר קרה. אני גם שמחה לראותך כאן איתנו בפורום כבר הרבה זמן לא היית. אני כרגע לא מצטרפת למסעות קניות כיוון שאני במהלך של שינוי הרגלי אכילה ואני בירידה כך שאני לא מוציאה כסף על בגדים אלא רק בשלב מאוחר יותר אחרי ירידה משמעותית שלא תהיה ברירה כבר עד השלב הבא. מאחלת לכן למי שתצטרף כמובן לעשות חיים וכמובן אח"כ דיווחים חמים מהשטח. אוהבת אני.

may24

New member
תודה לילכי......

אני מרגישה יותר טוב, מחר חוזרת לשיגרה, אבל איך כולם יודעים שלא הרגשתי טוב? את לא היית איתנו בים... שיהיה לך המון בהצלחה עם השינויי אכילה ואם בא לך תבואי איתנו להליכות.... וכמובן שתקבלי דיווחים מהשטח ברגע שיהיו....
שלך, מאי

DREAM111

New member
את רואה יקרתי יש אנשים ששואלים

ויש כאלה שדואגים גם אם לא כל הזמן מדברים ונפגשים אבל חושבים על אנשים מסויימים ואז ששומעים יודעים. ושוב אני שמחה שאת חזרה בעניינים והכל חזר לסורו. תשמרי על עצמך יקרתי. כן בתוכנית שלי אני מצטרפת אליכן עדין לא יצא לי אבל אולי זה גם יגיע בקרוב.
ממני

למעלה