מי אתם?

dibablas

New member
אני חושב שבשביל לשאול את זה באמת

צריך להתנתק ממושגים שלא ברור מה המשמעות שלהם ואם בכלל הם אומרים משהו, אלא מה אני יודע על עצמי ומה אני יכול להגיד על עצמי בתור שלם שעולה על סכום חלקיו, אבל אתחיל למנות את חלקיי השונים ואולי יהיו דברים שלא אמנה ולא אגיע אליהם, אך לכל הפחות מה שידוע לי אמנה:
ראשית יש לי גוף, בשר ודם איברים פנימיים וחיצוניים, יש לי רגשות (כפי שאני מבין את המושג הזה), חשיבה, אמונות ודעות שונות, זכרונות והעדפות כאלה ואחרות יש לי מילים מסוימות ואופן כתיבה ודיבור מסוים יש לי קול ומראה מסוים שהוא יחודי לי יש לי אהבה לדברים מסוימים ואי אהבה (או אולי שנאה לעיתים) לדברים אחרים יש לי קרובים ויש רחוקים יש לי תקוות ושאיפות ויש לי את העבר שלי, את המקום שממנו באתי אם זה הדת שלי, הלאום, העם, העיר שבה נולדתי התרבות שאני אוהב, המוזיקה, הספרות הזמנים שבהם אני אוהב להיות עסוק והזמנים שבהם אני מעדיף להתבטל
יש לי את כל הדברים האלה ועוד הרבה ואני צירוף של כל אלה ועוד דברים וכל אחד אחר הוא הצירוף של הרבה הרבה דברים וזה מה שעושה אותו כאדם שלם, הצירוף המיוחד והיחודי הזה שהוא רק שלו וגם האח התאום שלו במידה ויש לו לא יהיה בדיוק בדיוק כמוהו, אלא יהיו כמה דברים לפחות שיהיו קצת שונים, קצת אחרים
וזה אנחנו

purehoney

New member
ברצינות

מצאתי את עצמי מסכימה ומזדהה עם לפחות חלק מהדברים שכתבת...

שרוני68

New member
זה שונה.

כל דאגתי היא אליהם. הם (כרגע) זקוקים
לי. ובעצם, כל ימיי (ושל בן זוגי) מתנהלים בשבילם.

יהלום 86

New member
האמת שלא

אני חושבת שבערך כל יום יש לי תשובה אחרת לשאלה הזו.
מאוד תלוי באיזה מצב רוח תופסים אותי.

hericane

New member
אני רותי

זה אומר המון למי שמכיר אותי, וכלום למי שלא - ובמכל מקרה התשובה לעולם לא יכולה להיות שלמה כי במקרים רבים התשובה תלויה באינטראקציה עם דברים ואנשים שהם לא אני.

turangaleela

New member
אני לרוב עונה

"אני המלכה אליזבת. תשתחוו מיד!"

אבל תכלס אין לי באמת תשובה לזה

למעלה