גלגול נשמות זה רק אצל הדרוזים ... נסי משהו אחר חחח
מ מוטי חוף מציצים New member 24/10/13 #28 מה שבא לך שיר.. הכל מאד מעניין לשמוע באמת אבל אם את מתעקשת על הענין שהעלית זה בסדר צחקתי איתך.
P purehoney New member 24/10/13 #32 תגיד מוטי מה זה סוג חדש של דיבור? אני לא מבינה צחוק כזה..ומה לעשות שאני מתייחסת לכל מה שנכתב לי ברצינות...
תגיד מוטי מה זה סוג חדש של דיבור? אני לא מבינה צחוק כזה..ומה לעשות שאני מתייחסת לכל מה שנכתב לי ברצינות...
מ מוטי חוף מציצים New member 24/10/13 #35 סוג רגיל וישן אצלי. צחוק יפה לבריאות משחרר מתחים ..תנסי . רשמתי שם " חחח " כדי שלא תקחי ברצינות.
מ מוטי חוף מציצים New member 24/10/13 #39 כעת ברצינות גם אני לפעמים מרגיש כמו נשמה טועה בעולם בקטע של מה רוצים ממני בכלל כאן.. מה אני עושה כאן בכלל.
כעת ברצינות גם אני לפעמים מרגיש כמו נשמה טועה בעולם בקטע של מה רוצים ממני בכלל כאן.. מה אני עושה כאן בכלל.
מ מוטי חוף מציצים New member 24/10/13 #41 וואלה גם תועה וגם טועה https://www.safa-ivrit.org/spelling/taa.php
מ מוטי חוף מציצים New member 24/10/13 #52 זאת הבעיה לפעמים אני לא מבין מה רוצים מחיי כמה אנשים ובכמה תחומים ???? האם גם את מרגישה ככה ?
מ מוטי חוף מציצים New member 24/10/13 #54 מיחסים את זה ליהודי שעונה על שאלה בשאלה אבל חשבתי שאנחנו ורבים אחרים סובלים מאותה הבעיה.
מ מוטי חוף מציצים New member 24/10/13 #61 את הגעת לזה לפני .. מה די... לגופו של תוכן בלי כל המסביב .. מה תשובתך ? אני עניתי לך כאשר שאלת . נ.ב. מה דעתך על הרעידות האדמה .. האם " העורף " ערוך לכך ?
את הגעת לזה לפני .. מה די... לגופו של תוכן בלי כל המסביב .. מה תשובתך ? אני עניתי לך כאשר שאלת . נ.ב. מה דעתך על הרעידות האדמה .. האם " העורף " ערוך לכך ?
P purehoney New member 24/10/13 #65 ואם יהיו רעידות אז מה?מקסימום נלך כולם זה לא נראה לי משנה אם יהיו ערוכים או לא...הטבע הוכיח כבר יותר מפעם אחת כשהוא רוצה משהו הוא גם משיג אותו...אנחנו לא יכולים יכולים נגדו
ואם יהיו רעידות אז מה?מקסימום נלך כולם זה לא נראה לי משנה אם יהיו ערוכים או לא...הטבע הוכיח כבר יותר מפעם אחת כשהוא רוצה משהו הוא גם משיג אותו...אנחנו לא יכולים יכולים נגדו
מ מוטי חוף מציצים New member 24/10/13 #67 הקיצר אנחנו לא ערוכים אולי זה בלתי אפשרי בכלל להערך למצבי קיצון כאלו. כולל בבטחון. אהההה אז זה מזכיר לי כיצד לדעתך יש לגשת לבעיה הישראלית/ערבית ..לסיכסוך המתמשך.. האם וויתורים הבלגה יועילו כאן ,או ההפך קשיחות כוח ותקיפה ??????.
הקיצר אנחנו לא ערוכים אולי זה בלתי אפשרי בכלל להערך למצבי קיצון כאלו. כולל בבטחון. אהההה אז זה מזכיר לי כיצד לדעתך יש לגשת לבעיה הישראלית/ערבית ..לסיכסוך המתמשך.. האם וויתורים הבלגה יועילו כאן ,או ההפך קשיחות כוח ותקיפה ??????.
P purehoney New member 24/10/13 #69 שנייה אני אחפש את השלט ראשת הממשלה לתלות לי על הראש ואז אני יוכל לענות לך על כל השאלות שלך בכל מה שקשור לביטחון המדינה...
שנייה אני אחפש את השלט ראשת הממשלה לתלות לי על הראש ואז אני יוכל לענות לך על כל השאלות שלך בכל מה שקשור לביטחון המדינה...
מ מוטי חוף מציצים New member 24/10/13 #71 זה נושא בעצם שייך לפורום או פורומים אחרים שאני מטייל שם. הקיצר לא מצאת את השלט =) בדיחה הרגע מהפייס אפרופו גילגול נשמות "ליפעמים אתה פוגש מישהו ובטוח שהייתם נאהבים בגילגול הקודם אחרי שבועיים ביחד אתה מבין למה לא שמרת איתו על קשר 2000 שנה חחחחח " שיר אני כל בוקר שומע ברדיו את אלירז-מאיה ואחר כך בצהרים עוד תוכנית בערוץ 24 למה את לו בקומונה בפורום שם ברדיו וכו.. מה קרה נעלמת ??
זה נושא בעצם שייך לפורום או פורומים אחרים שאני מטייל שם. הקיצר לא מצאת את השלט =) בדיחה הרגע מהפייס אפרופו גילגול נשמות "ליפעמים אתה פוגש מישהו ובטוח שהייתם נאהבים בגילגול הקודם אחרי שבועיים ביחד אתה מבין למה לא שמרת איתו על קשר 2000 שנה חחחחח " שיר אני כל בוקר שומע ברדיו את אלירז-מאיה ואחר כך בצהרים עוד תוכנית בערוץ 24 למה את לו בקומונה בפורום שם ברדיו וכו.. מה קרה נעלמת ??
P purehoney New member 24/10/13 #79 למה אתה חושב שלי שאני שכזאת קטנה יש בכלל פיתרון לבעיות האלה ששאלת כשלרבים וגדולים ממני אין?
מ מוטי חוף מציצים New member 24/10/13 #82 אנשים תמיד אוהבים להביע דעה בנושא הזה זה גורר גם ים של ויכוחים.... אומרים שלכל 5 יהודים יש 100 דעות. ומה היתה השאלה השניה שלי שם..... בזה את כן מבינה.
אנשים תמיד אוהבים להביע דעה בנושא הזה זה גורר גם ים של ויכוחים.... אומרים שלכל 5 יהודים יש 100 דעות. ומה היתה השאלה השניה שלי שם..... בזה את כן מבינה.