מי אתם?

האמת שלא נראה לי שזה היה מעסיק אותם

רובם חיו חיים סוערים, נלחמו יום יום כל אחד עם השדים שלו. המוזיקה בשבילם, לדעתי לפחות, הייתה פשוט דרך לעבד את הכאב שלהם והדבר שהעניק לחייהם משמעות. ועכשיו סוף סוף יש להם שלווה.

purehoney

New member
בטוח?

אני לא חושבת שהם רצו או בכלל חשבו לסיים כמו שסיימו...

אף אחד לא מצפה

שהלילה יהיה הלילה האחרון שלו. אבל אני חושבת הם ידעו שיש סיכוי טוב שזה יקרה מתישהוא. אף אחד לא מערבב וצורך סמים קשים כמו מטורף וחי כאילו אין מחר ובאמת חושב שהוא יסיים את חייו בגיל 80 בבית על גדות הנחל עם חמישה נכדים וערוגת תבלינים.

purehoney

New member
אני לא חושבת שאורח חיים כזה יכול היה להיות

להם בלי קשר למה שלקחו או לא...אבל גם בדרך שהלכו...כבר שמעתי סיפורים על כאלה שלא מאימינים שזה קרה בדרך שקרה או שבטוחים שהכל זה רק סיפורי כיסוי להיעלמות מהתודעה אבל לכי תדעי...

טוב אלה קונספירציות

תמיד יש כאלה שחושבים "לי זה לא יקרה" ופתאום כשזה קורה הם בשוק. אבל הרבה גם התאבדו או מתו מכמות מטורפת של סמים. לא יודעת לא נראה לי שהם כל כך אהבו לחיות.

purehoney

New member
בכל מקרה הם הפכו את הגיל הזה לדי בעייתי כזה..

זה לא שהראשון תיאם עם השני והשני עם השלישי לחכות להגיע ל27 ואז ללכת מפה...אז לא נראה לי בכלל שיש קשר לאם אהבו לחיות או לא

purehoney

New member
מאיפה לי או לך יש מושג על אורח החיים שהיה להם

אני לא חושבת שאנחנו יכולים לדאות ב100% בדברים האלה..מה ואיך הם היו מתנהגים חיים והכל...

רשימת

מתאבדים סלב
זוהר ארגוב זמר מזרחי
דודו טופז בדרן
הזמר החיפאי בינלאומי מייק בראנט

מה חסר היה להם בחיים ???
לא ברור.

purehoney

New member
אתה חושב שסלב הם חסינים ממוות?

ומה זה קשור בכלל אם היה חסר להם בחיים...לא הכל בחיים זה כסף תהילה או ווטאבר...

אז מסתבר שכסף ותהילה זה לא הכל בחיים

לפעמים הפוך זה משגע את הסלב או כל בן אדם.

הם גם לא רק מתאבדים .. יש כאלו משתמשים בסמים וכו. מתים צעירים .. כמו אלביס פרסלי ועוד.
הכי טוב להיות בן אדם רגיל ופשוט.
.

דודו טופז וזוהר ארגוב היו בתא כלא

זוהר ארגוב אני חושבת היה בקריז קשה ודודו, אני חושבת שכשהוא קלט את המצב שלו-כלוא בתא כלא מטר על מטר, מושפל, עלוב הוא לא חשב על זה שזה זמני והעורך דין שלו יוציא אותו מזה מתישהוא. דודו היה נרקיסיסט והאגו שלו לא יכל לסבול את המצב שהוא הגיע אליו.
את מייק ברנט אני לא כ"כ מכירה.

וואלה נכון דודו וזוהר זה מקרה די דומה

שניהם לחץ בכלא וכו.זה נכון כל מה שרשמת

מייק בראנט היה זמר מצליח מאד (יליד ישראל ) בצרפת , אני חושב הוא קפץ .. נראה לי פעמיים.
מכיר אחת שיצאה איתו.. טוענת שהוא לא רצה לשלם דמי חסות פרוטקשן משהו כזה.

purehoney

New member
את זה אני חושבת רק בודדים יכולים לדעת מה באמת

קרה שם..אי אפשר לדעת כל הזמן אם מה שמתפרסם תמיד זה כל מה שהיה וקרה באמת או שיש דברים שלא העלו ודיברו עליהם

למעלה