טוב, התלבטתי אם לענות או לא
כי אני פה, אבל לא ממש פה, אבל זו הזדמנות להכיר את עצמי לכל החדשים שעוד לא מכירים את השריטה שלי (ל
הפקת עשור לסטארגייט כבר הצטרפתם?)
1. שמי בישראל - - ו.ק. (זה מה יש....)
2. הגיל שלי - - 28 (עוד מעט וחצי)
3. מיקומי הגיאוגרפי - - גלקסיית שביל החלב, זרוע ספירלה שמאל מלמטה, כוכב שלישי מהחמה, יבשת אירואסיה, מזרח התיכון, מדינת ישראל, רמת גן (מספיק ממורכז, לא?
)
4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... - רואה דברים אחרים, עובדת, לומדת, קוראת, עושה ש"ב
5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - - (תשובה מקורית, אני יודעת

אני! (רק שהאני הזו תהיה עם שריטה יותר עמוקה)
6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - - קשה לבחור אחד. ביטלס/ג'ון לנון/נכון לעכשיו Evanescence
7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - - הממ... שרה"ט/אנדר/היפריון (על כל כרכיו)/ The Baker Boy
8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - - הו, אז טוב שבאתם.. יש לכם דקה (או שתיים? או 10?): Star Trek (בכלל, אני דבר ראשון טרקית), בבילון 5 (או אולי אני דבר ראשון בבילונאית, עוד לא סגורה על זה), האוס, lost, נמלטים, 4400, 24, NCIS, JAG, Bones, ER, בנות גילמור, OC, משפחת סימפסון, מלקולם באמצע, הכיתה, מה עובר על בריאן, איך הכרתי את אמא שלכם, שנות ה-70, פרייז'ר, גדולים מהחיים, still standing, רודני, קיד וידאו (יש עכשיו כל יום בג'טיקס), דרדסים, חושחוש הבלש (שם גועל נפש בעברית, אני יודעת), רובוטריקים (המקורי), הלב, היֹה היה, פרפר נחמד (המקורי), רחוב סומסום (מה שהיה לפני 20 שנה, לא מה שהיום), ספיידרמן (מצויר), סופרמן (מצויר), זינוק לאתמול .... מספיק לכם או עוד? בקיצור, אני חולת טלויזיה
9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - - גיליתי בעיתון לפני 10 שנים שכתוב "סטארגייט" ואמרתי לעצמי "מה, סדרה? ועוד עם RDA? מגניב!"
10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... - נראה לי נשארת אותו דבר, רק עם סדרה אחת פחות לאהוב
11. הפרק הכי אהוב עליי - - לא שאני זוכרת שמות או עלילות, אבל מלקרוא כאן נזכרתי בכמה פרקים טובים: פרק ה-200, הפרק עם לולאת הזמן שג'ק מנשק את סם לקראת הסוף, פרק סיום עונה 7 (אם אני לא טועה) - שג'ק יושב על כסא הקדמונים ומציל את העולם (בפם המיליון)
12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - - כנראה שסוף סוף אשב לראות את הסדרה שוב, מהתחלה, ואולי אפילו יהיה לי כבר מספיק כסף לקנות את כל המארזים
13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - - אם עוד לא קלטתם אותי, אז תשאלו, בטוח יש משו שהחסרתי
ולמרות כל זאת, לצערי אני עוד לא חוזרת לפורום... אבל בקרוב, מבטיחה!