מי אתם? מה אתם? ומה אתם רוצים מחיי?

kinspirit

New member
מי אתם? מה אתם? ומה אתם רוצים מחיי? ../images/Emo153.gif

כן, שוב הגיע הזמן הזה של השנה - שרשור היכרות
אתם מוזמנים לענות על השאלות הבאות... 1. שמי בישראל (או בכל מדינה/כוכב לכת אחר) - 2. הגיל שלי - 3. מיקומי הגיאוגרפי (אנא דאגו להשאר בגיאוגרפיה של
) -
4. כשאני לא רואה סטארגייט אני (עיסוק וכדומה)... 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד (כן, מותר רק אחד. למה? כי אני קטנונית
) -
7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו (נו באמת, זה שבוע הספר בקרוב. זה מחייב) - 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... 11. הפרק הכי אהוב עליי (אל תסתכלו עליי ככה, זאת שאלת חובה בשרשור שכזה) - 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - רצ"ב קובץ עם השאלות מודגשות... לעצלנים שבינינו

סלמאק

New member
טוב, נו... נלך על זה. (אני בכל מקרה לא נרדם)

1. שמי בישראל - לירז ארץ קדושה (ישראל
) 2. הגיל שלי - 23 שנים ארציות. שוקל ברצינות השתלת טוק'רה למטרת הארכת שנות חיים. 3. מיקומי הגיאוגרפי - מרכז הארץ. (מתכנן נופש בהאקטיל) 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... חולם על סטארגייט. אה... עיסוק וכדומה? חייל משוחרר ועורך וידאו זוטר. 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - גדול (מה שבטוח) 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - אני לא אקח איתי תקליט לאי בודד, כי אז אצטרך גם לסחוב לשם פטיפון, והוא מה זה כבד... עדיף לקחת סרט DVD, כי מכשיר DVD נייד קל יותר לנשיאה. - הפריצה לאלקטרז. 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - שאלה טובה. מה שבטוח - עדיין לא קראתי אותו. 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - גיבורים (לאחרונה) מרתקת ומיסתורית. 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - נמשכתי אליה מהמבט הראשון, הרומן בינינו החל כמעט מיד. למרות שהפגישות בינינו היו לכמה עשרות דקות בסופי השבוע בלבד, היא תמיד הסבה לי אושר והנאה מרובה. ברגע שהבחנתי כי הגעגועים אליה במהלך השבוע הפכו לכואבים יותר ויותר, אז הבנתי כי היתה זו אהבה ממבט ראשון. 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי, היום הייתי... נותר עם חור כזה גדול
בלב. 11. הפרק הכי אהוב עליי - וואו, שאלה מעולה (וקשה למענה). נראה לי שצמד פרקי מוביוס. 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני -
13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - שאם התשובות הנ"ל נראות לכם דביליות - נסו להבין. השעה מאוחרת, ואני לא מצליח להירדם = משועמם רצח. מענה מהנה לכולם

ללא נושא

. שמי בישראל (או בכל מדינה/כוכב לכת אחר) -פ.ל 2. הגיל שלי - 29 עוד מעט. 3. מיקומי הגיאוגרפי לא בגיזה ולא באנטארטיקה ולא בהר שאיין . אני בירושלים. - 4 כשאני לא רואה סטארגייט , אני חצי בן אדם. 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - אני כבר גדול, ציר מסחרי בבריסל. 6 תקליט שאני אקח איתי לאי בודד- לא צריך . גם ככה אין חשמל ,ואין ZPM . ואין מחוללי נאקוודה. 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - התנ"ך/הברית החדשה,עם מכירות לא מתווכחים. אבל אני הייתי הולך על ספר חביב. צלה של הרוח . 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - שפנפנות - על החברות של יו הפנר. סתאאאאם.NCIS CIS.JAG. 9 הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה , הייתי באיזה טיול והקרינו בTV באוטובוס את הסרט,ואז התיישבה עליי בחורה שכנראה הייתה מעוניינת בתשומת לב, השארתי אותה עליי אבל לא ממש התייחסתי, חוץ מכש היא הייתה מסתירה. 10 אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי יכול להגיד שהייתי בהרבה יותר משחקים של בית"ר ירושלים ממה שיצא לי בפועל. 11.הפרק הכי אהוב עליי. וואו היו הרבה. לא יודע להגיד ואני מפחד שז ספויילר, כי אני לא ממש עוקב אחרי כל מה שאני רואה. מה שיש אני רואה. 12 כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני אראה את כל הסדרה מחדש. 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי לא כרגע.

marinegirl16

New member
מי אני? מה אני? ומה אני עושה פה..

1. שמי בישראל - הדר 2. הגיל שלי - 18 3. מיקומי הגיאוגרפי - ישוב תקוע בדרום (אבל לא כל כך דרום..) 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... עסוקה ביותר מידיי שטויות 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - חיילת בחייל האוויר האמריקאי או מדענית משוגעת!
6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - תקליט?! אמממ משהו של Godsmack או דפנה והעוגיות! משהו שאפשר להשתגע איתו בשקט!
7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - חשיפה של פטרישה קרנוול 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - ברגע זה...Dark Angel או BTVS 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - אחרי כמה בדיחות של אוניל לא חשבתי שיש משהו אחר.
11. הפרק הכי אהוב עליי - עונה 10 פרק 3- השם של הפרק מכיל ספויילר אז..
12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - אמציא מכונת זמן שתיקח אותי לאן שהכל התחיל 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - יש לי בגרות בעוד שעה וחצי- מה אני עושה כאן?!

סלמאק

New member
בהצלחה בבגרות

(קצת באיחור, אבל אף פעם לא מאוחר מכדי להצליח)

שיהיה:

1. שמי בישראל - טים 2. הגיל שלי - 25 3. מיקומי הגיאוגרפי - ראשון עד חמישי אני בראשל"ץ, חמשו"שים באריאל 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... מתעצבן על האמרקאים: למה הם עושים הפסקות באמצע עונה
5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - אני מספיק גדול גם ככה
6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - להקה שנקראת SLOT 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - המדריך לטרמפיסט בגלקסיה 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - Heroes, Death note, JERICHO 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - פרק ראשון של סטארגייט. 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... טראקר 11. הפרק הכי אהוב עליי - 2x16 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - לא מבין את השאלה... איך יקום סטארגייט יכול להסתיים
13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - אני הכי חמוד ביקום

Bajoran Priest

New member
ובכן

נא לא להתרגז מהתשובות. יש לזכור שאני רק "רבע חבר פורום" ולהתייחס בהתאם
הדגש|1. שמי בישראל - משה. 2. הגיל שלי - 21 3. מיקומי הגיאוגרפי - פה ושם. גדלתי בטבריה. 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... רוב הזמן אני לא רואה סטארגייט. לאחרונה רוב הזמן אני מתבטל. המסקנה היא שקשה אני לא רואה סטארגייט אני מתבטל (מה שלא אומר שכאשר אני רואה סטארגייט אני לא מתבטל תוך כדי). 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - כנראה לא פחות מתוסבך מאשר עכשיו. 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - אין לא מושג. אולי רוק אלטרנטיבי מסוג כלשהו. 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - אהממ, באמת שלא קראתי עד כדי כך הרבה ספרים, לצערי, אבל אני די משוכנע ש"היפריון" ו"נפילת היפריון" הם ספרים ממש טובים. 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - הו, הו. לא חסר: סטארטרק למיניו ("חלל עמוק תשע" בראש, ואחריה "הדור הבא", "וויאג'ר" ו"אנטרפרייז"); "באפי קוטלת הערפדים" (!) ואנג'ל; בבילון 5; פעם הייתי מטורף על אקס-מן, היום מתעדכן מדי פעם בקטנה מה קורה איתם בקומיקס; לאחרונה השותף שלי מראה לי סדרות אנימה: Death Note זו סדרה ממש מצוינת, מותחת ומתוחכמת, ממליץ לכולם; אני אוהב מדי פעם לצפות גם באנימציה סאטירית (סאות'פארק ודומיה במיוחד) או איזה סיטקום מזדמן (סיינפלד, פריינדז). חבל שלא ראיתי יותר פרקים של "עמוק באדמה". ואני באמת צריך להתחיל לצפות ב"באטלסטאר גלקטיקה", כלום בערך אומרים שהיא טובה. 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - לא היה לי רגע כזה. בכל זאת, בשנים היבשות כשלא שודר שום מד"ב בטלוויזיה ועוד לא היה קשר חם עם הדודות, סטארגייט שמרה על הגחלת. 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... כמעט אותו הדבר. אולי היה לי קצת פחות בסיס לדמיון בנוגע לאלי מצרים ו\או פרויקטים צבאיים מדע בדיוניים. 11. הפרק הכי אהוב עליי - לא זכור לי פרק ממש יוצא דופן. 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - כנראה אקרא פה בפורום את תגובות האבל. 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - אהממ. אני אוהב חומוס.

ayan2

New member
שלום! ../images/Emo163.gif

1. שמי בישראל (או בכל מדינה/כוכב לכת אחר) - אוי...כל כך חושף...אני...מתביישת
2. הגיל שלי - 35 (האינסטינקט אומר לא לענות על השאלה הזאת, אבל בגילי...מילת המפתח (או אחת מהן) היא השלמה
3. מיקומי הגיאוגרפי - צפון 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני (עיסוק וכדומה)... מחכה לפרק הבא של סטארגייט ועוד כל מיני
5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - אני
6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - Scoundrel Days של להקת A-ha (תסלחו לי שלא ניסיתי לנצל גם את השאלה הזאת לאיזו שנינות על סטארגייט, פשוט מוזיקה זה עיניין יותר מידי רציני
) 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - Sorry, I don't do books
8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - או...יש הרבה...החל מ"היפים והאמיצים" וכלה ב"העולם המופלא"
אבל את אף אחת מהן אינני אוהבת כמו שאני אוהבת את סטראגייט
9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - הפרק הראשון
10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... - קשה לי לדמיין את זה אפילו. וזאת אחת התרומות הגדולות של סטארגייט עבורי - הרחבת גבולות הדימיון
11. הפרק הכי אהוב עליי - סליחה שאינני יודעת לנקוב בשמו: סוף עונה 7, כשג'ק מציל את העולם ממושבו על הכסא באנטארטיקה
12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - אתגעגע
13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - עלי? לא חשוב לי שידעו כלום. בכלל לא בטוחה שאני אעיז ללחוץ "שלח" עכשיו
חיבוק חם לכל חברי הקהילה

Iced Hammer

New member
טוב.. נו .. אני מניח שגם אני צריך לענות

1. שמי בישראל (או בכל מדינה/כוכב לכת אחר) - דניאל 2. הגיל שלי - 23 3. מיקומי הגיאוגרפי (אנא דאגו להשאר בגיאוגרפיה של ) - נשר/ תל אביב 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני (עיסוק וכדומה)... - לומד, מנגן, קורא.. 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - כבר לא אהיה בטכניון! (בתקווה) 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד (כן, מותר רק אחד. למה? כי אני קטנונית ) - אה... אחד? אני מניח שDark Saga של Iced Earth (כן ... כן ... הם קשורים לכינוי שלי) 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו (נו באמת, זה שבוע הספר בקרוב. זה מחייב) - סוד הקלפים - יוסטין גורדר המשחק של אנדר - אורסון סקוט קארד 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - Heroes, BSG, Buffy, Robot Chicken 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - אה... זה היה מזמן ... כבר לא זוכר. 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... - אני מניח שלא הייתי מנהל את הפורום הזה?
11. הפרק הכי אהוב עליי (אל תסתכלו עליי ככה, זאת שאלת חובה בשרשור שכזה) - אני מניח שהפרק ה-200 והפרק Tin man. 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - אשאל "למה?" 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - אין לי מושג... אם אתם רוצים לדעת משהו ... אתם מוזמנים לשאול.

Tollan

New member
הכל בשביל לא ללמוד

1. שמי בישראל - מתן 2. הגיל שלי - 22 3. מיקומי הגיאוגרפי - רחובות. 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... לומד הנדסת חשמל, וכותב ומקליט מערכונים www.tzsofit.co.il 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - אפילו יותר ממורמר ממה שאני עכשיו. 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - הלהיטים הגדולים ביותר של הברנייקד ליידיז. 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - Ender's game \ אורסון סקוט קארד 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - בבילון 5, חלל עמוק 9, המשרד, סקראבס 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - חמש דקות בתוך הפרק 1969 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... הייתי תוהה תמיד, 'מה קרה בסוף עם הבחור ההוא ששיק את מקגיוור?' 11. הפרק הכי אהוב עליי - הפרק 2010 בעונה הרביעית. 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - אתחיל לראות את כל הפרקים מהתחלה בדיוידי. 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - אני נחמד יותר ממה שאני נראה. או נשמע. או מתנהג.

the YOOK

New member
ואני-

1. שמי בישראל (או בכל מדינה/כוכב לכת אחר) - יונתן. 2. הגיל שלי - 18 3. מיקומי הגיאוגרפי (אנא דאגו להשאר בגיאוגרפיה של ) - ירושלים, ישראל, הטאורי. 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני (עיסוק וכדומה)... לומד בתיכון / באוניברסיטה או רואה סדרות אחרות (ועכשיו כשנגמרו הסדרות אני עברתי לסרטים גם). 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - בתקווה שאהיה פיזיקאי (לא נסיוני, חס וחלילה). 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד (כן, מותר רק אחד. למה? כי אני קטנונית ) - לא יודע. אין להקה שאני אוהב במיוחד (אולי U2 בעצם, אבל השיר האהוב עלי הווא של ה- Goo Goo Dolls אז זה לא ממש הגיוני). 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו (נו באמת, זה שבוע הספר בקרוב. זה מחייב) - "ההוכחה והפרדוקס- משפטי אי השלמות של גדל" של רבקה גולדשטיין. יצירת מופת מרתקת! 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - אבודים. 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - מתי זה קרה... נראה לי שבסוף עונה ראשונה (אם לא ישר בסרט). 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... בן אדם פחות מעניין. 11. הפרק הכי אהוב עליי (אל תסתכלו עליי ככה, זאת שאלת חובה בשרשור שכזה) - אני מתלבט קשות. או סיום עונה 7, או TIN MEN המופתי שלא נותנים לו מספיק כבוד לדעתי (אלו רק אלה שקופצים למוחי ברגע זה... היו עוד הרבה טובים מאוד). 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - אקנה מארז DVD כולל של כל הסדרות והסרטים. 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - אני לא אוהב בד"כ מדע בדיוני, אבל בעקבות SG התחלתי לראות גם BSG שהיא סדרה מופלאה (היא לא ממש מד"ב, יותר תנ"כית). באופן כללי אני אדם מאוד ריאליסטי שמפריעים לו רעיונות משונים (וגם מכניקת הקוונטים נכללת אצלי בקטגוריה הזאת).

ARIS BOCH

New member
טוב, הנה התשובות שלי

1. שמי בישראל - חזי 2. הגיל שלי - 29 3. מיקומי הגיאוגרפי - ר"ג 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... מתרגם פרקים של סטארגייט 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - מקגייבר 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - הפסקול של אינדיאנה ג'ונס 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - שדה קרב ארץ 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - משפחת סימפסון 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - כשערוץ 1 הפסיק לשדר את הסידרה וכמעט שברתי את הטלוויזיה. 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... מגלה אותה, נדלק ומוריד את כל הפרקים 11. הפרק הכי אהוב עליי - window of opportunity 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - אכתוב פרקים חדשים 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - כשיצאו הסרטים בדיוידי אני אתרגם גם אותם

ilovenewyork

New member
עכשיו אני

1. שמי בישראל (או בכל מדינה/כוכב לכת אחר) - יוני 2. הגיל שלי - 25 3. מיקומי הגיאוגרפי (אנא דאגו להשאר בגיאוגרפיה של ) - שפלה 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני (עיסוק וכדומה)... - עובד ומחפש את עצמי 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - לא יודע 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד (כן, מותר רק אחד. למה? כי אני קטנונית ) - משהו מסבנטיז לא סגור על מה 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו (נו באמת, זה שבוע הספר בקרוב. זה מחייב) - לא חזק בספרים 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - אבודים 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - כשאני רואה סטארגייט כל העולם חדל מלהתקיים 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... לא הייתי 11. הפרק הכי אהוב עליי (אל תסתכלו עליי ככה, זאת שאלת חובה בשרשור שכזה) - נו באמת חייבים אחד ? נו טוב , מוביוס 1 ו 2 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - אצייר פרקים חדשים

gk581

New member
נו טוב

הדגש|1. שמי בישראל - - גלעד 2. הגיל שלי - 26 3. מיקומי הגיאוגרפי - בת - ים 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... עובד קשה מידי 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - מבקר סרטים
6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - OK COMPUTER של רדיוהאד 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - אני מתקן את זה ל-אחד הספרים הכי טובים שאני קראתי - שערי אנוביס (אין כל קשר לסטארגייט) 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - - הפמלייה (ENTOURAGE) 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - - ברגע שגיליתי את הפורום - לדעת שיש עוד אידיוטים כמוני שבמקום ללכת לים בשבת אחה"צ, יושבים מול הטלויזיה ורואים את מק'גיוור על מדים 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... מחפש לי פורום אחר 11. הפרק הכי אהוב עליי - window of opportunity (כמה מקורי מצדי), CITIZEN JOE 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - יערוך מסיבת פרידה 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - אין

סלמאק

New member
אני חייב להגיב על 9:

אצלי זה לא היה במקום ים, פשוט תמיד הקפדתי לחזור לפני שמתחיל הפרק (או לדאוג שיוקלט). איך אפשר לוותר על הים?!

טוב, התלבטתי אם לענות או לא

כי אני פה, אבל לא ממש פה, אבל זו הזדמנות להכיר את עצמי לכל החדשים שעוד לא מכירים את השריטה שלי (להפקת עשור לסטארגייט כבר הצטרפתם?) 1. שמי בישראל - - ו.ק. (זה מה יש....) 2. הגיל שלי - - 28 (עוד מעט וחצי) 3. מיקומי הגיאוגרפי - - גלקסיית שביל החלב, זרוע ספירלה שמאל מלמטה, כוכב שלישי מהחמה, יבשת אירואסיה, מזרח התיכון, מדינת ישראל, רמת גן (מספיק ממורכז, לא?
) 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... - רואה דברים אחרים, עובדת, לומדת, קוראת, עושה ש"ב 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - - (תשובה מקורית, אני יודעת:) אני! (רק שהאני הזו תהיה עם שריטה יותר עמוקה) 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - - קשה לבחור אחד. ביטלס/ג'ון לנון/נכון לעכשיו Evanescence 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - - הממ... שרה"ט/אנדר/היפריון (על כל כרכיו)/ The Baker Boy 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - - הו, אז טוב שבאתם.. יש לכם דקה (או שתיים? או 10?): Star Trek (בכלל, אני דבר ראשון טרקית), בבילון 5 (או אולי אני דבר ראשון בבילונאית, עוד לא סגורה על זה), האוס, lost, נמלטים, 4400, 24, NCIS, JAG, Bones, ER, בנות גילמור, OC, משפחת סימפסון, מלקולם באמצע, הכיתה, מה עובר על בריאן, איך הכרתי את אמא שלכם, שנות ה-70, פרייז'ר, גדולים מהחיים, still standing, רודני, קיד וידאו (יש עכשיו כל יום בג'טיקס), דרדסים, חושחוש הבלש (שם גועל נפש בעברית, אני יודעת), רובוטריקים (המקורי), הלב, היֹה היה, פרפר נחמד (המקורי), רחוב סומסום (מה שהיה לפני 20 שנה, לא מה שהיום), ספיידרמן (מצויר), סופרמן (מצויר), זינוק לאתמול .... מספיק לכם או עוד? בקיצור, אני חולת טלויזיה
9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - - גיליתי בעיתון לפני 10 שנים שכתוב "סטארגייט" ואמרתי לעצמי "מה, סדרה? ועוד עם RDA? מגניב!" 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... - נראה לי נשארת אותו דבר, רק עם סדרה אחת פחות לאהוב 11. הפרק הכי אהוב עליי - - לא שאני זוכרת שמות או עלילות, אבל מלקרוא כאן נזכרתי בכמה פרקים טובים: פרק ה-200, הפרק עם לולאת הזמן שג'ק מנשק את סם לקראת הסוף, פרק סיום עונה 7 (אם אני לא טועה) - שג'ק יושב על כסא הקדמונים ומציל את העולם (בפם המיליון) 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - - כנראה שסוף סוף אשב לראות את הסדרה שוב, מהתחלה, ואולי אפילו יהיה לי כבר מספיק כסף לקנות את כל המארזים 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - - אם עוד לא קלטתם אותי, אז תשאלו, בטוח יש משו שהחסרתי
ולמרות כל זאת, לצערי אני עוד לא חוזרת לפורום... אבל בקרוב, מבטיחה!

למעלה