מי אתם? מה אתם? ומה אתם רוצים מחיי?

Jastar

New member
מזל טוב!

מי יתן ותולידי בנים ובנות בישראל בשמות דניאל ג'קסון וסמנתה קרטר

subatoi

New member
המוזה אמרה עכשיו, אז הנה:

1. שמי בישראל - סובאטוי. ולמתקשים: "סובא" כמו סובארו, "טוי" כמו טויוטה
2. הגיל שלי - 28, ככה אומרים. 3. מיקומי הגיאוגרפי - ראשל"צ. 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... עובד, עייף, קורא, כותב. 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - אלוהים יודע... (והוא לא מגלה לי...) 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - יותר מדי מוזיקה טובה יש בעולם הזה. 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - גם. מה שאני לא אגיד לא יהיה הוגן, כי אני אזכיר בעיקר את האחרונים שאני זוכר. 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - מב"כ על שלוחותיה דורותיה ובנותיה (סרט חדש עוד שנה וחצי ו-19 יום, אבל מי סופר
). כיום מתמכר, מצפה וסוגד להבית הלבן (מופת), האוס (מופת), 4400 (לכשתחזור), סמולוויל (לכשתחזור). זה רק מה שיש כיום, לא כולל עוד הרבה סדרות שכבר אינן איתנו. 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - מי זוכר. כנראה שבהתחלה איפשהו, אחרת לא היינו כאן היום (טוב, אולי אתם כן, אבל אני לא). 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... לכו תדעו, לחיוב ולשלילה. 11. הפרק הכי אהוב עליי - כנ"ל, אני אזכיר את אלה שאני זוכר, וזה לא הוגן, אבל בהחלט ג'ו, מוביוס, ווינדואו, אביס, 2010, 200 ועוד כמה, אני בטוח. 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - ארגיש בהחלט ש"נפל דבר". 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - לא משהו שאני חושב עליו כרגע...

1Life1Death

New member
עכשיו אני - קצת באיחור

1. שמי בישראל (או בכל מדינה/כוכב לכת אחר) - רן 2. הגיל שלי - 24 3. מיקומי הגיאוגרפי (אנא דאגו להשאר בגיאוגרפיה של ) - באר שבע 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני (עיסוק וכדומה)... משתדל ללמוד 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - מקיי 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד (כן, מותר רק אחד. למה? כי אני קטנונית ) - דיסק DVD עם עונות נבחרות של סטארגייט או הפסקול של הסדרה 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו (נו באמת, זה שבוע הספר בקרוב. זה מחייב) - ספרי רומח הדרקון 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - סטארגייט אטלאנטיס ? ג'אג, 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - עונה ראשונה פרק 1 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... בחור מאוד משועמם 11. הפרק הכי אהוב עליי (אל תסתכלו עליי ככה, זאת שאלת חובה בשרשור שכזה) - יש כל כך הרבה.... הפרק שג'ק וטיאלק נתקעו בלופ 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - אבנה אותו מחדש - SGI - STARGATE ISRAEL נבנה את המפקדה בחרמון 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - אני בחור שפוי :)

ayan2

New member
../images/Emo2.gifSGI=STARGATE ISRAEL מצוין../images/Emo45.gif

בחרמון? אולי בתבור? הצורה הכיפתית שלו ותנאי מזג האוויר במקום קצת נוחים יותר, לא?

1Life1Death

New member
נחמד שיש מי שבאמת טורח לקרוא

ולכן בזאת אני נותן לך את הבחירה למיקום של מפקדת SGI

ayan2

New member
../images/Emo9.gif יש../images/Emo70.gif תודה../images/Emo70.gif בחרתי:

בבית שלי
מה...? שווה לבקש, לא?
נ.ב. - אני בטוחה שהרבה קוראים, אבל...לפעמים התגובה לא מצליחה לעבור בשער... (רוצַה לומר: לפעמים מהרגע שחושבים על התגובה בלב ועד לכתיבתה בפועל משהו מתפוגג)

nzkiwi

New member
גם אני כאן ../images/Emo13.gif

1. שמי בישראל - ירון 2. הגיל שלי - 29 3. מיקומי הגיאוגרפי - כרגע בתורכיה, בדרך כלל בכפר של סקובי 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני... מתחרפן 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - אני לא יהיה גדול 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד - משהו של מאיר אריאל או בוב דילן 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו - ההוביט 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - החיים/היו היה 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - כשגיליתי שמקגייבר הצטרף לחיל האוויר 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... נפגש עם חברים בשבת בשעה יותר מוקדמת 11. הפרק הכי אהוב עליי - היי...זה לא הוגן 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - ימכור חלקות ב- PXI-A33 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - כן

noobster

New member
הגבוה עונה באיחור אופנתי

אחרי של איזה שבועיים של פגרה מהפורום והאינטרנט בכלל אז אני רואה שיש הרבה מה להשלים..... נתחיל? 1. שמי בישראל (או בכל מדינה/כוכב לכת אחר) - לירן 2. הגיל שלי - עוד חודש 25 3. מיקומי הגיאוגרפי (אנא דאגו להשאר בגיאוגרפיה של ) - הקריות 4. כשאני לא רואה סטארגייט אני (עיסוק וכדומה)... מבזבז את חיי לריק על עבודה ואוכל ונשימה וכו'.... 5. כשאני אהיה גדול אני אהיה - אהההה... אני הענק של הפורום לא? אתם עוד רוצים שאני יגדל? 6. תקליט שאני אקח איתי לאי בודד (כן, מותר רק אחד. למה? כי אני קטנונית ) - מי לוקח תקליטים? תביאו איזה MP3 או לפחות רדיו (מכור לפיליסט של גלגל"צ - שרוט אני יודע) 7. אחד הספרים הכי מעולים שאי פעם נכתבו (נו באמת, זה שבוע הספר בקרוב. זה מחייב) - אחד??????? טוב, המדריך... אם היה אפשר יותר אז תביאו מכולה... כול אסימוב, סדרת חולית של פרנק הרברט (הבן שלו הומו. למרות שאחרון יצא נורמאלי) וגם סדרת אנדר (הצל היה יותר טוב) ובעצם כול מד"ב כתוב שאפשר לקרוא (עם השריטה של תרגום לעברית) 8. סדרה שאני אוהב חוץ מסטארגייט - אההה זה קל.. כול מה שהודודות שולחות... מד"ב וקומדיות (בילוש רק כשיש זמן ותופסים בכבלים) 9. הרגע שבו הבנתי שאהבתי לסטארגייט היא יותר מאהבה רגילה - אתם לא רוצים לדעת מה חברה שלי חושבת על זה... היא בטוחה שאני אוהב SG יותר ממנה.. (דו משמעות - אם היא אוהבת אתבל הכוונה היתה שאני מעדיף לפעמים SG עליה) 10. אם סטארגייט לא הייתה חלק מחיי היום הייתי... עם ימי שבת פנויים? למרות שעכשיו זה מסתדר עם ההזזה ל1500, אהה וSG אני לא מביא מהדודות. 11. הפרק הכי אהוב עליי (אל תסתכלו עליי ככה, זאת שאלת חובה בשרשור שכזה) - הסרט... (מקורי?) 12. כשיקום סטארגייט יסתיים באופן סופי אני - יעבור סוף סוף למרתון מחדש.. מזל שיש לי עוד כמה שנים.. אני על ערוץ 1. 13. משהו נוסף שחשוב לי שידעו עליי - אההה אני מוזר ויש P90 בבית ונשק מטה בבניה בתהליכים כמעט סופיים.... (כולל פתיחה וירי)

חבר'ה, מה קורה לכם? איפה אותיות אית"ן?

מה זה "אני יגדל"? אני "א"גדל.... עם א'... ווילן ישמור עלינו... עברי, דבר עברית (וכתוב עברית נכונה גם!) כל שגיאת כתיב אחרת אני עוד יכולה לסבול, אבל זה נורא (ואל תתנו לי את התירוץ של "אני דיסלקט, אני עייף" וכו'... ככה אתם גם בטח אומרים במילים ולא רק כותבים וזה הכי נורא שיש

למעלה