מי אתם בכלל??

basket case

New member
מי אתם בכלל??

שמתי לב, שאני לא ממש יודעת מי זה כל אחד פה.. אז אולי כל יציג את עצמו? שם, גיל, מיקום, ומה הוא עושה בחיים?

mimeli

New member
רעיון נחמד..גם אני מסוקרנת

אז- אני אתחיל..
שמי סימון
בת 32
אני נשאוה ויש לי 3 בנות (הכי מקסימות בעולם, כמובן..
)
גרה ע"י ירושלים
עיסוק בחיים..אאאאההה..חיפוש עצמי..??? תכלס אני התלחלתי פעם, לפני מליון ואחד שנה ללמוד אומנות, אבל לא סיימתי(בעקר מסיבות כספיות)סיימתי כמה קורסים כמו עיצוב אתרים ומזכירות. עבדתי כסיעת בגן ונותנת חוגים באומנות. כרגע אני שומרת על הבן של החברה שלי 4 פעמים בשבוע ועובדת מדי פעם בחנות בגדים. זה בנוסף מלהיותי אמא ועקרת בית במשרה מלאה, כמובן.
כשאני "עושה משהו לעצמי", אני:קוראת
, עובדת במחשב, הולכת לטיול עם הבנות או לבד(מה שעוזר לדיאטה
), רואה סרט, משוחחת עם בעלי,עם חברות, מציירת או תופרת, שמה לי בטייפ מוזיקה או שיעור טוב.
מה שאני הכי
בעצמי: את יצרירתיות שלי. היכולת להתחבר לאנשים, לצחוק על עצמי., ניתןח לעומק של עצמי.
מה שאני פחות
בעצמי: עצלנות שלי. פחד משנינוים.
זהו לבנתים! נראה אתכם... מי אתם? סימון

kung fu

New member
רעיון נהדר ../images/Emo23.gif

אני - מיכל גיל - 27 מיקום - בקרוב עוברת לת"א מה עושה בחיים? - נהנית מהם קודם כל
, קוראת, נהנית להתפתח ולצעוד בחלום האהבה, נהנית ללמוד קונג-פו ואמנות היכולת, כותבת שני ספרים כרגע...ועוד המון!

יעל :-)

New member
היי

משום מה בשבועות האחרונים כאילו היה ברור לי שאת גרה בתל-אביב (משום מה שכחתי לרגע שאת לא). כנראה בעקבות הדיבורים על תל אביב והגלידה.
שיהיה בהצלחה עם המעבר! כותבת שני ספרים?! אם את כותבת שני ספרים במקביל , אני חוששת שאני לא רוצה לדעת כמה את קוראת
ואת זוכרת להודיע לנו כשהם יהיו מוכנים, נכון?

יה-יה

New member
אני יה-יה בכלל

ובפרט, אני גם יה-יה
בת 32 ושבועיים. גננת. גננת מובטלת. גננת מובטלת וגאה
גננת מובטלת, גאה ונהנית מה'כלום' הנהדר הזה.
במקור אני מבת-ים ובכנפיים מרמת גן. גרה עם עוד שותף ושותפית בדירה שכורה. השותפית היא בת דודתי המלאכית והאהובה מכל.
אני עושה בחיים הכל. הרבה בדמיון, מעט בחיים
אני עובדת עכשיו על פרויקט גדול בנאס"א.
נראה לכם?
אני גולשת, קוראת המון, בעיקר באינטרנט, מאד רוצה לחזור לצייר ולכתוב, אבל... אין לי מוזה.
אני מנהלת את פורום 'ארבע ההסכמות' בתפוז ושותפה בניהול פורום נוסף.
קניתי אופניים וזה הספורט היחיד שאני "עושה" (אתמול רכבתי שעה וחצי. נראה מתי תהיה הפעם הבאה
).
יש לי כלבה אגדתית ויפהפייה, שאותה אני מגדלת בנחת ובהמון אהבה.
זהו, פחות או יותר... מבלה את חיי בשקט.
פרטים נוספים ניתן לקבל בקופת הכרטיסים כחצי שעה לפני המופע.
יה-יה

mimeli

New member
אאאאאה- עוד אריה, לא??

או יותר נכון: לביה.. אז מתי יש לך יומולדת? לי לפי הלועזי ב 4/8/71.. וווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההה[שאגת אריה]!!

יה-יה

New member
אההה, עוד אריה, כן ../images/Emo13.gif

נולדתי ב- 18/8. אין, אין כמו אריה. במיוחד אם הוא צנוע
די!!! עכשיו ברצינות- נכון שאריה זה המזל?

New member
אמא שלי מזל גדי !!!

ואני מאוד אוהבת אותה
אבל.....המזל זה דלי
היה קצת משעשע העניין הזה, אז הייתי חייבת לרשום גם (וזה אכן מידע נכון). אבל אוהבת את כולכם בלי קשר למזל (אבל כמובן ששלי הכי שווה)

אוקי, מקבלת כי גם בעלי דלי ../images/Emo3.gif

זה אכן מזל נהדר....אבל......לא כמו גדי

יה-יה

New member
בעלי דווקא סמרטוט

סתם! הוא לא! כי אני לא... נשואה...
תמשיכו להלל ולשבח מזלות, אם זה עושה לכם טוב. בכל מקרה, השאגה האחרונה בבית, היא תמיד של... האריה

mimeli

New member
הרגתם אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל בבקשה... המזל הכי שווה בעניי הוא: אריה- כי אני אריה, וגם האחין ואחינית שלי בתולה- כי זה המזל של בעלי מוזניים- כי זה של הבת הבכורה שלי עקרב- כי הבת התינוקת שלי, 2 אחיותיי ואבא שלי וגיסי נולדו במזל הזה קשת- כי זה המזל של אמי דלי- סבתה שלי גדים- גיסי השני טלה- בתי העמצאית ואשתו של אבא שלי שור- עוד אחות ושאר המזלות- כי בטוח נלדו אז אנשים ממש, ממש נחמדים.. להתחשב בעובדה שחז"ל אמרו שנחנו, היהודים נמצאים מעל המזלות...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צחוק צחוק אני עדיין לא מוותרת לך אפילו שתשאגי מפה עד ......לשם.... יש לי שמיעה סלקטיבית
את צודקת המזל הוא אריה ו המזל הוא גדי אוהבת אני

New member
איזה שם זה בכלל יה-יה??

אהבתי את: "אני עושה בחיים הכל. הרבה בדמיון, מעט בחיים". (אפשר לאמץ?) לפי כמות הכוכבים באמת יש לך איזה קשר לנאס"א.
תתחדשי על האופניים. אני מקווה שאלו אופניים רגילות ולא אופני כושר
. ו... יש הנחה לחברי מועדון? ו... לפי כמות הכוכבים בהודעה, לא בטוחה שנשארו הרבה כוכבים בשמיים.

יה-יה

New member
זה בכלל שם כזה מוזר שמשמעותו:

YA-YA, תמשיכו לדבר על המזלות "הכי" שווים... בלה בלה בלה... מזל אריה תמיד היה, הווה ויהיה - המזל!!!!!

למעלה