מי אתם בכלל??

קונילמל מכירה ? ../images/Emo13.gif

איך שראיתי את הנושא זה התנגן לי בראש אני הנני אני, וכשאני לא אני, אז מי אני בכלל
אז מי אני בכלל ?
אוטוטו מחליפה קידומת ל - 40 ...פששששששששש גדולה ......
בת זוג לבעלי ואמא ל 3 ילדים , הגדול - 20, הבנוני - 16, הקטנה - 8
אשת מחשבים בדימוס (מרצון) מה אני עושה ? כל מה שאני רוצה : קריאה, יצירה (ומעבירה חוג שבועי לחברות שלי + הילדים) , עובדת במקצוע הישן (בפרויקטים קצרי טווח), אינטרנט, נרשמתי ללימודי רייקי 1+2 (וזאת רק ההתחלה), מגדלת ומדריכה 3 ילדים, עוזרת לבעלי בעבודה כשהוא צריך, ועושה המון עבודה עצמית/פנימית בניהם מדיטציה ועוד... בטח יש עוד כמה דברים ששכחתי

יעל :-)

New member
../images/Emo13.gif

דווקא ציפיתי לאיזה משפט כמו "רק על עצמי לספר ידעתי"
(סתם איזה ציטוט שמזכיר לי אותך והתקשר לי לעניין
) אפשר לשאול אילו חוגי יצירה את מעבירה? (ובאותה הזדמנות, אפשר להיות חברה שלך?
) ובהצלחה עם הרייקי!

../images/Emo6.gif זה ציטוט הנבחר שלי ...../images/Emo6.gif

שמופיע בכרטסת, וזה עדיין נכון כמו ביום שנרשמתי לתפוז
מה את לא חברה שלי ???
התחלתי ליצור כל מני דברים בעזרת אחותי ופורום "אומנות שימושית", אני טיפוס של אוטודידקטית לומדת "כמעט" הכל בעצמי, התחלתי לעבוד עם עץ (צביעה הדבקה וכד'), דאס (שזה כמו חימר/פלסטלינה) , אבנים (צביעה) עכשיו לאט לאט מפתחת אומץ לצייר זה הופך להיות לרצון פנימי וכל הזמן מתחזק אני רק צריכה לקחת את הצעד הראשון
זהו החברות שלי התלהבו מהתוצאות ומהפשטות של העניין וביקשו ללמוד, אז אנחנו נפגשות פעם בשבוע ואני מלמדת אותן מה שלמדתי....הבת הקטנה שלי (שהיא יצירתית מלידה כמו דודה שלה) בעזרתי מלמדת את הילדים ואני את האמהות. את יכולה להצטרף בכיף לחגיגה
אני אצרף כמה מהעבודות שהכנתי כדי שתתרשמי בהודעה נפרדת. אוו ובקשר לרייקי אני מאוד מתרגשת המון זמן רציתי ולא עשיתי....אז עכשיו נרשמתי....וזהו זה אחרי החגים מתחילים

וזהו אחרון...לפני שתרדמו ../images/Emo13.gif

יש עוד הרבה וזה רק על קצה המזלג....בקיצור זה אחלה ריפוי ועיסוק ואני שמחה שיש לי את השלווה והכיף ליצור

New member
../images/Emo6.gif

בטח חברה שלך!! (אבל כרגע חברה וירטואלית כזה כאילו, לא?!
) פורום "אומנות שימושית" זה פורום קשה (פשוט קשה לעכוב אחריו). הצצתי ונפגעתי. עושים שם דברים מדהימים ועושה ממש חשק... ולכן ההתעניינות גוברת בי לאחרונה ואני רוצה גם ליצור דברים ולנסות.. מרגישה שאני לא מבינה כלום ולא יודעת מאיפה להתחיל. אז את באמת מזמינה אותי לחגיגת יצירה? (אני מזהירה אותך: אם את אומרת שכן, אז אני באה.
) עבודות יפות!! איזה מגניב! וחוץ מזה, קלטתי את פוּ (בטח של הבת שלך) אני אוהבת כל דבר שיש בו את פוּ

יה-יה

New member
אני רוצה להזהיר אותך גם!!! ../images/Emo11.gif

אם יעלי באה, גם אני באה!!!
יה-יה הבוגרת

יה-יה

New member
את לא מבינה... ../images/Emo3.gif

זה בשבילך... אני? מה יש לי לעשות שם? אני באה בשבילך... איך אנשים לא מעריכים את כל מה שעושים בשבילם
(מכירה את הדבר המרגיז הזה?
)

אולי נעשה סדנא אונליין,ולא נריב ../images/Emo35.gif

חה חה חה אל תזהירו אותי אתן לא מפחידות ,,,,יה יה עם השאגות, ויעלי אם איומים, אפשרי לארגן לנו מפגש אצלי (יש לי חומרים) של שלושתנו אשמח מאוד ללמד אתכן את היסוד... זה ממש ממש פשוט
יעל אם את רוצה תגידי לי משך את תשומת לבך בפורום באומנות שימושית, ואני יכולה להסביר לך step by step את תהליך העבודה בכיף
יה יה תלמדי אותי לצייר ? (ראיתי, וראיתי) ומצא חן בעיני
אוהבת מאוד

New member
זה נקרא לריב??!! ../images/Emo12.gif

לא מאיימת. סתם רוצה לוודא שאני לא הוזה והכוונות אכן אמיתיות.
לא רוצה לריב עם אף אחד, לא רוצה לאיים... אני בן אדם שקט... ממש כמו דלי
אני אשמח להפגש, ואני אשמח ליצור איתך קשר בכל מקרה בעניין. תודה על הרצון לעזור. רק שכרגע אדחה את העניין טיפה... המחשב עבר קריסה רצינית עכשיו. הגיע הזמן לגבות הכל ולהתכונן לפרמוט והתקנה מחודשת. וגם אני אשמח לתרום מהידע שלי (אם יש כזה
). תודה!

../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אין בעיה מתי שרק תרצי....ובהצלחה עם המחשב, בטח עד שעניתי לך המחשב כבר אחרי פירמוט ומרגיש חדש ומחודש

kung fu

New member
איזה יופי!

היכן נרשמת ללמוד רייקי? מתי זה מתחיל?

נרשמתי דרך המכללה ...

בבת-ים , אני מתחילה אחרי החגים ...ואחרי זה יש סדנא שאני מה זה מצפה להרשם ...זה "שיאצו הורים וילדים" אני ארשם עם הקטנה שלי וזה יהיה כיף כיף כיף גם ללמוד וגם לבלות איתה במגע
המדריכה היא מרים גרבר, האתר שלה מצורף...

למעלה