מי אתם בכלל??

kung fu

New member
נשמע מופלא ביותר!!!

איזה כיף!!! מחכה לשמוע מה תרגישי, איך יהיה, מה תחווי, דיווחים, שיתופים, רגשות... ובקשר לשיאצו הורים וילדים, גם נשמע נהדר!!!!!!!!!
ואוואוא!!!

basket case

New member
אנוכי

אני רעות, בת 19 מהקריות. עובדת במפעל לייצור מזון בתור פועלת מתוסכלת בקו הייצור..

יעל :-)

New member
עכשיו תורי...

אז קוראים לי יעל אני בת 22 (וחצי
) גרה באיזור השרון מה אני עושה בחיים?! גם אני שאלתי את עצמי את השאלה הזו
אני כרגע סטודנטית בחופש וטוב לי
לומדת מה שנקרא "מדיה דיגיטלית". מתאמנת בשינג-אי (אומנות לחימה). ויש לי עוד כל מיני תוכניות לחופש בענייני חוגים/קורסים שונים, יצירה, קריאה ועוד. בינתיים... מכורה לפורומים ורוב היום מול המחשב, וכמובן... תמיד חולמת על טיולים בעולם. יום יבוא והם יתגשמו.

Blueyes2

New member
ואני.......

אני לירון , בת 23 אוהבת מאד לקרוא ספרי תקשור כבר מגיל צעיר , בעיקר של ג'יין רוברטס .... אני בחופש מהמכללה - לומדת שנה ביוטכנולוגיה - רוצה למצוא משהו חשוב בעולם הזה !!! אני נורא נהנית לנגן בפסנתר - בעיקר חומר של יוני רכטר ושלמה גרוניך , בזמן האחרון מתוך שיעמום התחלתי גם לצבוע מגשים וחמסות מעץ - אבל אין לי את זה סרוק.... (למתבוננת) יש לי בעיה עם תפוז - אני לא יכולה לעדכן את הכרטיס שלי או להוסיף איקונים , בגלל זה אני ממש לא צבעונית ... שיהיה לכם יום טוב (0:

ברוכה הבאה לירון ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif

משמח מאד לראות אותך (ולקרוא הודעות שלך
) בפורום שלנו
איזה ספרים כתבה ג'יין רוברטס? אשמח לשמוע. אף פעם לא קראתי או שמעתי על ספרים שלה. ביוטכנולוגיה...ממממממ...כיף לך בלימודים? ואת נשמעת מאד יצירתית!!

_alon_

New member
מי אני ומה שמי

אני אלון, בן 28 מת"א. מה אני עושה בחיים? עובד (תוכניתן), לומד (תואר שני במדעי המחשב), מתאמן בקראטה וקורא סמוי מדי פעם בפורום.

jedi

New member
אוקי

שם: לירן גיל: 26 מיקום: ירושלים בחיים אני עושה בעיקר קונג-פו.

למעלה