רק שהיא מעולם לא התחייבה
להיות מונוגמית או הכריחה את הגבר הנשוי המסכן להירשם לאתר היכרויות. לעומת זאת הוא, בחר לגמרי במודע, ללכת לחפש מחוץ למונוגמיות שלו בדרך של שקר, הסתרה ובגידה באמון.. ומבחינתו, ביננו, אם זו לא תהיה דינה, זו תהיה מינה או נינה או רותי. כלומר לא טוב לו והוא מחפש פתרונות אחרים.

אז כמו שלא יעלה בראש של אף אחד להאשים את מקום העבודה, כשגבר בוחר להישאר שם שעות על גבי שעות כדי לא לחזור הביתה (אדיר מילר עשה על זה פרק נהדר בסדרה שלו שמוכיחה כמה שגברים משתמשים בעבודה שלהם כדי לברוח מהצורך להיות בבית). כמו שלא יעלה בראש של אף אחד להאשים תחביב תובעני (גלישת גלים? רכיבת אופניים מקצועיות?) כך הנושא הוא בכלל לא המאהבת.

ואני אדגיש ואחדד.. בשאלה הפילוסופית המתבקשת:
נניח שאותו גבר נשוי מחפש באתרי היכרויות ומתחיל עם נשים שונות ביום יום שלו, ואף אחת לא נענית לו, אז זה אומר שהוא לא בגד?? לא תתיחסי לעובדה שהוא מחפש ולגמרי מעוניין בקשר עם אישה אחרת? אם הוא לא מימש רק בגלל שלא היתה לו אפשרות, לא בגלל שהוא לא ניסה, אז זו לא תהיה בגידה בעיניך???

כי אני יכולה להגיד לך חד משמעית, שאם אני אגלה שזוגתי כרגע רשומה באתר היכרויות כמחפשת, זו תהיה האמ-אמא של הבגידה בזוגיות שלנו. מה זה בכלל משנה אם ענו לה או לא???

ולכן אני מסכימה עם הרנוארית ועם ללי,
להאשים את האישה האחרת זה התירוץ הנוח להאיחז בו כדי לא להודות שיש לך עסק עם פחדן ושיש לך בעיות בזוגיות. זה עוזר לנשים לשקר לעצמן בהתעסקות באישה האחרת במקום להתעסק בשאלה החשובה באמת וזה מה לעשות עכשיו עם מישהו שבחר לשקר לה ביודעין.