זה לא כי אני החלטתי. אלא כי זאת האמת
תארי לעצמך שהיה נכנס לכאן גבר, ומספר ומתפאר מול כולן איזה זיין אולימפי הוא ומתאר כל הזמן את הזיונים שלו עם נשים שונות, עד כאן בסדר. הרי לשם כך אנחנו כאן, נכון ? פורום פנטזיות... אבל אז אותו תרנגול שחצן היה "מתוודה" כאן שבאמת באמת, הוא אוהב רק את אשתו....וזאת אהבת חייו...
אבל בנתיים הוא מזיין כל נקבה שזזה בסביבה שלו שהוא רק מצליח לשים עליה את היד או לתחוב לתוכה את השמוק שלו..
אממה ? הוא אוהב את אשתו אהבת אמת...
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
לא היה פה אדם אחד אפילו שלא היה בא לו לגחך, ולחשוב בליבו - קאט דה בולשיט.
אוהב את אשתך אהבת אמת אבל מזיין כל נקבה שמזדמנת לך בסביבה ? זאת אהבה זאת.
זה לא יותר מאשר חתיכת בן זונה שלא מסוגל לשלוט על הזין שלו כי הזין שלו שולט עליו. ולהגיד אחרי זה שהוא אוהב את אשתו אהבת אמת
זה רק הופך אותו לבדיחה. לא לסתם שקרן, אלא פשוט לבדיחה מהלכת.
ואת ?
בדיוק אותו הדבר.
כל מי ששוכב עם כל העולם, אבל טוען בלהט שהוא אוהב באמת אהבת אמת רק את אשתו/בעלה הוא שקרן, שעושה מעצמו צחוק. ומה שיפה זה שהוא מצליח לשכנע בזה בעיקר את עצמו.
וזה לא משנה אם זה גבר או אישה.
רק שלאישה יש יותר סלחנות בנושא.
הן מצד נשים אחרות, כי זאת אישה כמותן ונשים חשות צורך להזדהות עם בנות מינן, ואם זה גברים שמפרגנים להן כאן כי הם מקווים גם להשחיל שם אולי יום אחד את השטרונוגול שלהם.
זאת כל האמת.
בן זוג שאין לו שום בעיה עם זה שאת שוכבת עם גברים אחרים חוץ ממנו, זה בן זוג שהלוואי וכולם היה בן זוג שכזה ?
מותק זה חתיכת אפס שלא יכול בשום מצב שבעולם לאהוב אותך באמת. כי גבר שאין לו בעיה שגברים אחרים מזיינים את בת הזוג שלו, זה לא גבר שאוהב אותך ובטח לא גבר שמכבד אותך. את כולה חתיכת בשר שמשתמשים בה מליון זכרים נוספים. ולגבר שלך אמור היה להיות טיפת כבוד אלייך, לא רק כאישה, אלא כאדם, על צלם האנוש שלך, ולהגן על כבודך, במקחום זה הוא "מפרגן לך" שאת הזונה של כל כך הרבה גברים ? זה גבר זה ?
ומערכת יחסים כזאת מעוותת נחשבת אצלך "בן זוג שהלוואי על כולם בן זוג כזה" ???
מעניין עם ההורים שלך שהביאו אותך לעולם היו חולקים איתך את אותה תפיסת עולם, והיית מאחלת גם להם דרך חיים כזאת, את חושבת שבדרך חיים כזאת היית באה לעולם ?
יותר מיזה, לילדים שלך את מאחלת דרך חיים כזאת שאבא נותן לאימא להזדיין עם כל מי שבא לה, ולקשר הזה הם קוראים אהבת אמת...וזה הדגם שהייתם רוצים להנחיל לילדים שלכם על מערכות יחסים של גברים ונשים...
פשששששששששש
לא מותק. זה לא אני החלטתי שזאת לא אהבת אמת
זה השכל הבריא של כל אדם שפוי.
אין לי שום בעיה חלילה וחס עם כל סוגי הסקס והחווית המיניות שבעולם, שכל אחד יעשה מה בזין שלו - תרתי משמע. הכול סבבה, רק אל תקראו לזה אהבת אמת.
זה מה שנקרא לרדת מהפסים לגמרי.