אוהב או מאהב
שאוהבים מישהו אהבת נפש עמוקה , קשה לתת לאחר לחדור לגוף שלי , השרירים לא נפתחים לקראתו
הנשמה שלי רוצה רק אותו בתוך הגוף , אבל אני ה לא כולן וכל אחת ההרגלים שלה
אני עושה באהבה או לא עושה בכלל
היו שנים שלא היתה אהבת נפש בלבי ,, נסחפתי לסטוצים כי היה לי נחמד לממש פנטזיות , להרגיש את סערה בגוף ,
אבל זה השאיר אחריו המון ריקנות , ותחושה של בהמיות , ונכנסתי למקלחת קרצפתי את עורי מהשאריות ל הריח
והרבה פעמים התפתחו מצבים בו הם כפו עלי כל מיני דברים , שהם בגדר אונס אבל עם מישהו מוכר שזה קשה יותר
ובסוף החלטתי או מאהב שאוהבת , הוא אוהב אותי , לא בקשתי טבעת נישואים אבל דרשתי כבוד הדדי
לעיתים קרובות העדפתי כלום , נכנסתי למקלחת נעימה וזהו ,
אני זוכרת איך פעם אמרתי לאחד מהם , שאני ילדה טובה ואתה לא תהפוך אותי לזונה ,
עכשיו תתלבש ותעוף מפה לא רוצה לראות ותך שוב בחיי
אני לא בנויה לסטוץ , זה נתן לי הרגשה של "נערה עובדת או אובדת " , שעבורם אני רק גוף שנושמת וחיה
ושלא משלמים לה , רק מנצלים את גופה לצורך פורקן נטו , כי את כותבת פנטזיות אז את רוצה את זה
בפעם האחרונה שהרגשתי שהוא אנס אותי , מאז הפסקתי להפגש עם הגברים שבקשו להכיר אותי התחמקתי מכולם
העדפתי לכתוב סיפור, ולא לפתח סטוצים שרק ביזו אותי , הצלחתי להבריח אותם שאני חולת לב ,
איזה מזל יש שאני אחר ניתוח לב פתוח , ככה הברחתי את כל הצעירים שנדלקו עלי בגלל הכתיבה שלי
יודעת שאם אתאהב ארגיש אחרת , אבל צריכה להתאהב באיש וזה קשה מאד ,
כי הלב פצוע קשה בגלל אותם הגברים שפגעו בי , אז הגבר המבוקש יצטרך לעמול קשה כדי שאני אוהב אותו
מאהב יצטרך לעבוד קשה עוד יותר , כי אחרי ניתוח לב פתוח ,אני מאד זהירה במאמץ הגופני
בקיצור מסתפקת בלהיות אהובה ורטואלית , זה נעים ולא מסוכן לאף אחד ובטח לא לי