מי אני

בולשיט. לא אוהב לא מכיר ולא מוקיר

זה מה שהוא מוכר לה כלפי חוץ.
מבפנים הוא חושב שהיא חתיכת שרמוטה זולה שמזנה את עצמה.
אבל למה לא להראות לה את זה כלפי חוץ ? מה הוא טיפש ? הוא מרוויח מכל זה, גם הוא יכול לזיין בתמורה כל מה שזז. אז זאת ההצגה שהוא מוכר לה

אילו ידעו הנשים שמשתרללות עם כל העולם במה שנקרא" יחסים פתוחים" מה באמת חושבים עליהם הגברים ששוכבים איתם בתוך ליבם, הם היו קוברות את עצמן מבושה כבר מזמן.
רק יודעים לשחק לפניכן יפה , ולמכור לכן את מה שאתן רוצות לשמוע, בגלל שזה משחרר גם אותם לדחוף את הבליטה שלהם גם לכל חור בסביבה. זה הכול.
אינטרס משותף.

לא אוהב לא מכיר ולא מוקיר.

ושלא יהיה ספק - אני באמת מאמין לכן שאתן מאמינות בבולשיט הזה.

יערב לכן.

ואוו

קראת אותך כבר פעמים , אתהה ממש נחוש בדעה שלך
איזה מזל שאני לא נשואה ,
אולי לכן אמרתי שאני אסכים להתחתן עם הגבר שיהיה אהוב אוהב ומאהב החבר הכי יקר לי
שבנוסף לזה שהוא יהיה נשוי לי הוא יהיה חבר נפש הכי נאמן לי ואני לו , החברות היא הכי חשובה
יודעת שהנישואים היא העסקה הכי גדולה שאיש ואישה חותמים עליה בדם ליבם
לכן במקום הזה לא מתפשרים , כי זה עלול לגרום לשבר של הנישואים

יכול להיות שלא הובנתי נכון ...

ואם לא הובנתי נכון, אני לוקח על עצמי את האחריות:

ממש אבל ממש אין לי שום בעיה עם זוג אנשים מחליטים שככה הם רוצים את הזוגיות שלהם. שיהיה להם לבריאות.
כל עוד כל הצדדים צלולים בדעתם אנשים בגירים, חופשיים ועושים הכול מרצנם החופשי ולהנאתם ההדדית - שיבושם להם.
אני האדם האחרון בעולם נגד כל זוגי המין האפשריים. ההפך, אני בעד, וגם אין לי שום התנגדות אישית אפילו להצטרף בתור חוויה של פעם או פעמיים בחיים. בשביל ההתנסות

אבל להפוך את זה לדרך חיים ? נגיד, בסדר שיהיה.
אם למישהו אחר זה טוב, לבריאות.

אבל לקרוא לבית זונות הזה - אהבת אמת ?

עד כאן !

אתה רוצה להפוך את הבית שלך לבית זונות ? שיהיה לך לבריאות.

אבל אל תחרטט לי על אהבת אמת.

בית זונות זה בית זונות, ואהבת אמת זאת אהבת אמת, ושני אלה הם בדיוק שני ההפכים המוחלטים אחד של השני.

זה הכול.

מעטים זוכים באהבת אמת

מאמינה שאותם שיש להם אהבה אמת וזוגיות טובה הם מעט מאד בעולם שלנו
לא חושבת שתמצא כותבים פה , או שהם כותבים כתחליף לסטוצים במציאות ,
מאחר ולא בניתי זוגיות , אני מנועה מלהגיב לגבי אהבה אמת וזוגיות

זה לא כי אני החלטתי. אלא כי זאת האמת

תארי לעצמך שהיה נכנס לכאן גבר, ומספר ומתפאר מול כולן איזה זיין אולימפי הוא ומתאר כל הזמן את הזיונים שלו עם נשים שונות, עד כאן בסדר. הרי לשם כך אנחנו כאן, נכון ? פורום פנטזיות... אבל אז אותו תרנגול שחצן היה "מתוודה" כאן שבאמת באמת, הוא אוהב רק את אשתו....וזאת אהבת חייו...
אבל בנתיים הוא מזיין כל נקבה שזזה בסביבה שלו שהוא רק מצליח לשים עליה את היד או לתחוב לתוכה את השמוק שלו..
אממה ? הוא אוהב את אשתו אהבת אמת...

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

לא היה פה אדם אחד אפילו שלא היה בא לו לגחך, ולחשוב בליבו - קאט דה בולשיט.
אוהב את אשתך אהבת אמת אבל מזיין כל נקבה שמזדמנת לך בסביבה ? זאת אהבה זאת.
זה לא יותר מאשר חתיכת בן זונה שלא מסוגל לשלוט על הזין שלו כי הזין שלו שולט עליו. ולהגיד אחרי זה שהוא אוהב את אשתו אהבת אמת
זה רק הופך אותו לבדיחה. לא לסתם שקרן, אלא פשוט לבדיחה מהלכת.

ואת ?

בדיוק אותו הדבר.

כל מי ששוכב עם כל העולם, אבל טוען בלהט שהוא אוהב באמת אהבת אמת רק את אשתו/בעלה הוא שקרן, שעושה מעצמו צחוק. ומה שיפה זה שהוא מצליח לשכנע בזה בעיקר את עצמו.
וזה לא משנה אם זה גבר או אישה.

רק שלאישה יש יותר סלחנות בנושא.
הן מצד נשים אחרות, כי זאת אישה כמותן ונשים חשות צורך להזדהות עם בנות מינן, ואם זה גברים שמפרגנים להן כאן כי הם מקווים גם להשחיל שם אולי יום אחד את השטרונוגול שלהם.
זאת כל האמת.

בן זוג שאין לו שום בעיה עם זה שאת שוכבת עם גברים אחרים חוץ ממנו, זה בן זוג שהלוואי וכולם היה בן זוג שכזה ?
מותק זה חתיכת אפס שלא יכול בשום מצב שבעולם לאהוב אותך באמת. כי גבר שאין לו בעיה שגברים אחרים מזיינים את בת הזוג שלו, זה לא גבר שאוהב אותך ובטח לא גבר שמכבד אותך. את כולה חתיכת בשר שמשתמשים בה מליון זכרים נוספים. ולגבר שלך אמור היה להיות טיפת כבוד אלייך, לא רק כאישה, אלא כאדם, על צלם האנוש שלך, ולהגן על כבודך, במקחום זה הוא "מפרגן לך" שאת הזונה של כל כך הרבה גברים ? זה גבר זה ?
ומערכת יחסים כזאת מעוותת נחשבת אצלך "בן זוג שהלוואי על כולם בן זוג כזה" ???

מעניין עם ההורים שלך שהביאו אותך לעולם היו חולקים איתך את אותה תפיסת עולם, והיית מאחלת גם להם דרך חיים כזאת, את חושבת שבדרך חיים כזאת היית באה לעולם ?
יותר מיזה, לילדים שלך את מאחלת דרך חיים כזאת שאבא נותן לאימא להזדיין עם כל מי שבא לה, ולקשר הזה הם קוראים אהבת אמת...וזה הדגם שהייתם רוצים להנחיל לילדים שלכם על מערכות יחסים של גברים ונשים...

פשששששששששש

לא מותק. זה לא אני החלטתי שזאת לא אהבת אמת
זה השכל הבריא של כל אדם שפוי.

אין לי שום בעיה חלילה וחס עם כל סוגי הסקס והחווית המיניות שבעולם, שכל אחד יעשה מה בזין שלו - תרתי משמע. הכול סבבה, רק אל תקראו לזה אהבת אמת.

זה מה שנקרא לרדת מהפסים לגמרי.

yaron522

New member
לקחת את זה רחוק מדי

מותר ורצוי אפילו לפנטז כמה שרוצים..בשביל זה הדמיון עובד.
מי שמצליח/ה לממש אפילו עשירית מזה ...ממש לקנא.
מה זה עניינך מה מגדירים מערכת יחסים כזו או אחרת?תקרא לזה אהב,ידידות,הבנה...מה שבא לך. עדיין מיש מפנטז או אפילו מממש ...לא פוגע באף אחד.

אתה כנראה מדבר ממקום כואב של בגידה ואולי משם הכאב הזה.....

זה מוזר ממש

כי הבוקר כשהתעוררתי חבוקה בזרועותיו, המילים, הדיבורים והמעשים,
לפני רגע כשהוא הביא לי קפה ונתן לי נשיקה, ומה שקורה לי בלב כשאני מסתכלת עליו עכשיו מעבר לחדר, כל זה מרגיש לי ממש אמיתי.
אבל אין ספק
אתה יודע הרבה יותר טוב ממני את צפונות לבי וביתי וכנראה כל זה, וכל השנים של היחד הם באמת רק אשליה.

אתה נקרא מאוד כואב, בודד, ומריר
אני מצטערת בשבילך שאתה לא יותר מאושר
ואם להוציא את זה עליי עזר לך קצת, אז טוב.
בסוף כל אחד יודע את האמת שלו ואיך הוא חי ולא באמת צריך שאנשים באינטרנט יגידו לו את זה.

אם ככה נוח לך להסביר את זה לעצמך. לבריאות

שום מרירות שום כאב ושום בדידות.
פשוט התפכחות מאשליות. זה הכול

גם אני הייתי שנים לא מעטותבתוך מערכות יחסים סודיות, ונהלתי סוגים שונים של חיים כפולים.
למה שאת קוראת כעת אהבה, זאת תשוקה. זאת יכולה להיות תשוקה אדירה. אבל זה רק הורמונים. שום דבר שקשור לאהבת אמת
מי שמוסר את בן/בת זוגו בשמחה לזיונים אצל אחרים לא אוהב אותך באמת. וכל מה שיש בינכם זאת תשוקה.
אנשים פשוט עושים סלט.
אם היום אתה מזדיין עם אדם אחד ומחר עם אדם אחר ועוד כמה ימים עם עוד כמה אנשים, הכול זה תשוקה. ואין בזה שום דבר רע. רק שזה לא אהבת אמת לאף אחד מכולם.

אהבת אמת יכולה להתקיים רק כשיש נאמנות לאדם אחד בלבד, ורק לו, והנאמנות הזאת מתבטאת בגוף בלב ובנפש.
אם אתה חי עם אדם אחד, אוהב רק אותו, נוגע רק בו, ולא רואה בעיניים שום אדם חוץ ממנו (למטרות אהבה) זאת אהבת אמת
כל השאר ? בית זונות אחד גדול.

ונכון, כמו שנסיכת הכוכב אמרה מעטים מאוד זוכים לזה.
כי מעטים מאוד בוחרים בדרך הזאת כדרך חיים

כל השאר ? בית זונות אחד גדול.

ושוב: אם הפרטנר שלך שאת כל כך אוהבת שוכב גם עם אחרות, או שאת גם עם אחרים, זאת לא אהבת אמת.
זאת רק תשוקה, ובראש שלכם יש סלט שבו התערבבו הורמונים והחליפו את התפקיד של רגש ונשמה.

איך אני יודע את זה בלי להכיר אתכם ?
כי העולם בנוי לפי חוקים קבועים שכולם כפופים לאותם חוקים, חוקי הפיזיקה שונים אצל כל אחד ? לא. אז גם לא חוקי הנפש. אצל כולם אותו הדבר.
אצל כולם בנוי לפי אותם חוקים.
ויום אחד את/והוא תתעוררו במכת פטיש אחת גדולה מהאשליה שלכם. והיא תתנפץ לכם.

ואז כשתהיי מאחורי כל זה ותביטי על התקופה הזאת מבחוץ. תביני שצדקתי

חיית באשליה.
אשליה מתוקה הכי בעולם. אבל רק אשליה.
כל מערכות היחסים הזמניות הסודיות הכפולות, הם אשליה זמנית בלבד.
אין בזה שום דבר רע, ואם זה עושה לך טוב לזמנו, לבריאות. רק אל תחרטט לעצמך שזאת אהבת אמת.

זאת רק בריחה מהמציאות שטובה לזמנה.

זה הכול

ולא צריך להיות חלילה מריר בודד או כואב בשביל להבין את זה.
צריך להיות רק קצת בעל ניסיון בחיים...
ועם רגליים על הקרקע.

כל עוד

אתה מבין
שכל מה שכתבת, כל הסקת המסקנות הזאת, כל ההנחות האלו על להזדיין עם כל העולם וגם עם אשתו ועל מי אני ומה אנחנו הן בראש שלך ובפנטזיות שלך בלבד.
תודה על האיחולים שלך, בכל מקרה
יש לי הרגשה שאחרי 20 שנה כבר לא בדיוק אתעורר במכת פטיש אחת גדולה מהאשליה שלי, אבל אני בניגוד אליך, תמיד משאירה איזה מקום לספק קטן.
הפורום הזה לא נראה לי מתאים לדיון הזה, שלא נראה לי שמעניין פה מישהו ולכן, ברשותך, אפרוש מכאן בשיא.
אני מאוד שמחה דרך אגב, שאתה לא בודד מריר וכואב. כתבתי שאתה נקרא ככה. לא איחלתי לך את זה.

משתדלים לחיות את החיים הכי טוב שאפשר

אני שמחה שיש לך מי שמחבק אותך ואת מרגישה טוב בחיבוק שלו
לפעמים הכאב הזה שהאהבה היא לא כמו האידאלים עושה צביטה בלב
נילחמתי על חיי , הוא היה לצידי ממלא תפקיד של אהוב שיהה לי סיבה לשרוד
הוא לא אמר שהוא אוהב , עשה את זה בדרכים אחרות , היה לצידי חי את חייו
השתדלתי בחיי שהשתדלתי לעשות מזה אהבת חיי , אבל הבנתי שהיא חד צדדית
השנים נמשכו בכיתי המון , והיה לי קשה לקום וללכת ידעתי אני אהיה לבד
ואז ששאלתי מתחתנים ? הוא אמר מפחיד להיות איתך ואם המחלה תחזור
אז הבנתי כמה שנים שהוא חי עם הפחד הזה , ראיתי איך זה הרס אותו
אמרתי לו משחררת אותך מההבטחה להיות לי כמו בעל בלי רבנות
לך תחייה את חייך חופשי מכל עול , כמו שרצית , אתה אדם חופשי , והוא יכל היה לבנות לו חיים חדשים
אני טפלתי באמי החולה וידעתי שאני הולכת לתקופה ארוכה לבד עד שהיא נפטרה
איכפת לי ממנו אבל לחזור לגור יחד זה בלתי אפשרי , בפועל נשארנו לבד כל אחד בפינה שלו
ורק שהלכתי הוא הבין שהוא אוהב , אבל היה מאוחר טפלתי באמי הסיעודית 2 שעות ביממה
וקרה מה שחששתי נשארתי לבד , אבל אני לא מפחדת מהלבד הזה אני שלמה איתו

אז אם טוב לך איתו תשארי להיות לידו לחוות את האהבה גם אם היא לא מושלמת אבל היא שם בשבילך
כי שהולכם משם למקום של הלבד , לא בטוח שתמצאי משהו טוב יותר
לפעמים צריך לחיות את האהבה שיש, להנות ממה שקיים , זה עדיף לחיות את החיים לא אידאלים
אבל להיות עטופה בגבר שאיכפת לו ואת יקרה לו , קטלין ביירון כתבה ספר לאהוב את מה שיש תקראי אותו
ותראי איך חייך משתפרים , וקומי ותתני לו חיבוק בשמי , אולי גם להגיש לו כוס מם טעימים כתודה על כוס הקפה בבוקר
כי במציאות ל החיים צריך לקחת מה שנותנים באהבה , אחרת החיים לא פשוטים בכלל
ואני לפעמים חושבת שיש כלבים שמקבלים אהבה ותומת לב יותר ממני,
אבל אני שמחה שהשמים שולחים לי חברים טובים שמדי פעם מזכירים לי שיש אהבה בעולם

יקירתי

אני מצטערת בשבילך
על הלבד שלך ועל האהבה שהיתה חד צדדית והלכה
אני גם אומרת לך לא לאבד תקווה, כי אולי היא תגיע
בחיים שלי, באהבה שלי, אין פחד, ואין פשרה. לא ברור לי למה הבנת שכן.
אני חיה חיים שלמים ושמחים מאוד עם האיש שלי, שאותו אני אוהבת אהבת נפש ושאיתו אני גם מגדלת בשמחה את הילדים שלי.
עברנו כל מני דברים יחד והיו גם זמנים לא קלים אבל אין לי כוונה ללכת לשום מקום ואין לי ספק שאין טוב מזה עבורי בכל העולם ויש לי כוונה מלאה להזדקן איתו יחד.
את כל השאר, אשאיר מחוץ לפה.

תודה

תודה לך על התגובה שלך
כל השרשורת הזו לא אופיינת לפורום בו אנו כותבים, יש ה המון דברים אישיים שלי
ואולי זה החגים , אולי זה הימים הללו של משפחתיות שמוציאים ממני חשיפה אישית
אבל בבלוג שלי אני מאד חשופה מפליא אותי שזה יצא פה
אני מודה על החיים שנתנו לי לפני שנה בדיוק בתאריכים הללו
אחרי שהרופאים לא רצו לגעת בי התרחש מהפך וניתחו אותי ואפשרו לגופי להמשיך להתקיים
ואז יהה סיכוי לאהבה נוספת ואני לא צעירה , טבל בנפשי אני בת 16 למרות שאני בת 56 שנים
יודעת שבעוד כמה חודשים ימלאו לי 57 ואז אצא לדרך חדשה , ואולי גם אמצא אהבה

yaron522

New member
את האחת שיודעת לגעת

המילים מבטאות את מה שלא מעט נשים חשות...

אהבה עצומה לגבר של חייך
תשוקה עצומה לחוויה מרטיטת גוף...

למעלה