כן, אבל אל היה לנו שיר אחר. ועשינו ריקוד איטי... לא כל ריקוד צריך להיות ריקוד קופצני.
N Nerade New member 25/2/05 #82 כן, אבל אל היה לנו שיר אחר.../images/Emo3.gif ועשינו ריקוד איטי... לא כל ריקוד צריך להיות ריקוד קופצני.
כן, אבל אל היה לנו שיר אחר.../images/Emo3.gif ועשינו ריקוד איטי... לא כל ריקוד צריך להיות ריקוד קופצני.
N Nerade New member 25/2/05 #88 ../images/Emo3.gif עשינו את זה בעיקרון ~לפי~ המוזיקה, אז זה יצא אפילו מתאים. לא חשוב, אין טעם להתווכח איתך על זה.
../images/Emo3.gif עשינו את זה בעיקרון ~לפי~ המוזיקה, אז זה יצא אפילו מתאים. לא חשוב, אין טעם להתווכח איתך על זה.
S Sweet Misery New member 25/2/05 #89 לא בקטע של להתווכח, אני פשוט רוקדת כבר שנים ואני יודעת שאפשר לעשות כיראוגרפיות על שירים שקטים (אני גם עושה את זה ), אבל רצוי שבתרגיל בספורט יהיו קצת ביטים וקצת קצב. אבל כל עוד יצא יפה, מי אני שאפקפק.
לא בקטע של להתווכח, אני פשוט רוקדת כבר שנים ואני יודעת שאפשר לעשות כיראוגרפיות על שירים שקטים (אני גם עושה את זה ), אבל רצוי שבתרגיל בספורט יהיו קצת ביטים וקצת קצב. אבל כל עוד יצא יפה, מי אני שאפקפק.
N Nerade New member 25/2/05 #91 ^^ דווקא מה שהיה נחמד בזה זה שהריקוד באמת *התאים* למוזיקה, רוב הריקודים האחרים פשוט לא היו בקצב של המוזיקה או שזה לא התאים בכלל, נו.
^^ דווקא מה שהיה נחמד בזה זה שהריקוד באמת *התאים* למוזיקה, רוב הריקודים האחרים פשוט לא היו בקצב של המוזיקה או שזה לא התאים בכלל, נו.
S Sweet Misery New member 25/2/05 #87 אז מה? ../images/Emo3.gif גם אני בכיתה ה' עשיתי תרגיל על שיר של בריטני.
G gilmorefreak New member 25/2/05 #90 אז זה מיותר לעשות עליה אם לא חייבים ...אז למה חצי שיכבה צריכה לעשות על TOXIC ואני צריכה לסבול את זה כל השיעור? בלה. לא משנה נו...
אז זה מיותר לעשות עליה אם לא חייבים ...אז למה חצי שיכבה צריכה לעשות על TOXIC ואני צריכה לסבול את זה כל השיעור? בלה. לא משנה נו...
S Sweet Misery New member 25/2/05 #95 ../images/Emo6.gif מזכיר לי מופע כישרונות בבצפר כשבריטני רק פרצה עם Baby One More Time... 90% מהמופיעים עשו על השיר הזה. אנחנו עשינו על השיר השני בדיסק שלה והריצו לנו את הקלטת קצת יותר מדי קדימה, עשו פליי ושמעו את Baby... וכל הקהל כזה " "
../images/Emo6.gif מזכיר לי מופע כישרונות בבצפר כשבריטני רק פרצה עם Baby One More Time... 90% מהמופיעים עשו על השיר הזה. אנחנו עשינו על השיר השני בדיסק שלה והריצו לנו את הקלטת קצת יותר מדי קדימה, עשו פליי ושמעו את Baby... וכל הקהל כזה " "
S scoobysnax New member 25/2/05 #97 איזה כיף להיות בן ../images/Emo6.gif |מגלגל עיניים|לא שאני מגיע לשיעורי ספורט או משו אבל בכל"ז.. אני לא צריך לרקוד או שומדבר כזה.. XD
איזה כיף להיות בן ../images/Emo6.gif |מגלגל עיניים|לא שאני מגיע לשיעורי ספורט או משו אבל בכל"ז.. אני לא צריך לרקוד או שומדבר כזה.. XD
N Nerade New member 25/2/05 #99 אבל בנות צריכות להמציא ריקוד מטומטם, בנית צריכים לרוץ יותר מ-2000, כן, אני מעדיפה ריקוד.
G gilmorefreak New member 26/2/05 #101 ../images/Emo45.gif רק שהשנה יש מבחן כושר גופני ובנות צריכות לרוץ 1000 ואז גם לעשות מתח [לא לעשות רק להתלות כמה שיותר זמן..] וכפיפות בטן והכל..בלי הפסקה אחרי ריצה
../images/Emo45.gif רק שהשנה יש מבחן כושר גופני ובנות צריכות לרוץ 1000 ואז גם לעשות מתח [לא לעשות רק להתלות כמה שיותר זמן..] וכפיפות בטן והכל..בלי הפסקה אחרי ריצה
D dafi daf New member 27/2/05 #108 זנותית אני רצתי השנה 1500 ואני אסתמטית,ובשלוש שנים יותר קטנה ממך עשיתי 1000 בכיתה ז'
G gilmorefreak New member 27/2/05 #110 היי, היי!../images/Emo11.gif אני כל שנה רצה 1000.. אבלאבלאבל..השנה זה 1000 ותוספות וזה נכנס לבגרות! יום שני אני הולכת לאורטופד לנסות להוציא פטור! נו, בלה. באמת שכואב לי הגב.... בציפר טיפש, תיק כבד וכיסאות אבן אהה..כן וגם לכל המשפחה יש בעיות גב..
היי, היי!../images/Emo11.gif אני כל שנה רצה 1000.. אבלאבלאבל..השנה זה 1000 ותוספות וזה נכנס לבגרות! יום שני אני הולכת לאורטופד לנסות להוציא פטור! נו, בלה. באמת שכואב לי הגב.... בציפר טיפש, תיק כבד וכיסאות אבן אהה..כן וגם לכל המשפחה יש בעיות גב..