מי אני?

DaisyDuke

New member
מי אני?

שם: אבישג [וויש] אטר. גיל: 14. הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!]: שיר של Rooney. דמות אהובה בגילמור: לורליי! אוי, השנינות. וגם ליין. דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: [כי שנאה היא מילה חזקה, בלהבלה]: אין. כמה עונות/ פרקים ראיתם: עד 512 כרגע. איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: או.סי, הג'וב, טראש ריאלטי, איש משפחה, מלאכים באמריקה, עמוק באדמה.. מוזיקה: רדיוהד, טורי איימוס, וולווט אנרגראונד, מונית מוות למותק, פיקסיז, המכשפות, פינק פלויד ועוד רבים וטובים =]. סרטים: ספרות זולה, אמריקן ביוטי, רקוויאר לחלום, המזיכרה, אדפטיישן, העולם שבפנים, הרדוף לבן... אממממממממ...אמממממממממ...: אממ? מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!]: *מתעלמת כמתבקש* אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז:
- הוא פשוט חמוווד! =]

DaisyDuke

New member
אה כן.. נזכרתי שאני מתעבת דין

~תוקעת מחט בבובת וודו שהכנתי בדמותו~

hdmtq

New member
תשובות

שם:הדר מדניק גיל: 13 וחצי הסבר לניק: עזבו דמות אהובה בגילמור: רורי ולורלי דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: ג'ס כמה עונות/ פרקים ראיתם:עונה 1 2 3 4 איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: רוזוול, THE OC, מגרש ביתי מוזיקה:קאנטרי סרטים:יותר מדי מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: נחמדה........ אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז:

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

שם: נטע גיל: 15 הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!] ככה חברים שלי קוראים לי דמות אהובה בגילמור: אמממ, לורלי? לא יודעת. דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: [כי שנאה היא מילה חזקה, בלהבלה] כריסטופר כמה עונות/ פרקים ראיתם: עד 512 איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: THE OC, חברים, מופע שנות ה70, מגרש ביתי, ג'ואן מארקדיה, סמולוויל, חלום אמריקאי מוזיקה: כרגע רד הוט צ'ילי פפרז, מארון 5 ושירי סיקסטיז
סרטים: פורסט גאמפ
מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!]
אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז:

dafi daf

New member
בלופ.

שם:דאפי בקצרה{ובאורכה:דאפחנה פוסי-הל מודרניזציה ברייקת'רו פוטנציאל (סייקיק) מק'בימבו חתולים
} גיל:14.5 <בלעכס הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!]המפ זה די ברור...האמתי עשיתי את הניק הזה לפני איזה שנתיים ואין לי מושג מה עלה לי בראש,אני לא אוהבת אותו,די עשית לי חשק להחליף האמת... דמות אהובה בגילמור:קירק
,מישל,ליין,ג'ס*ריור* דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: [כי שנאה היא מילה חזקה, בלהבלה]:רורי,דין,ריצ'ארד... כמה עונות/ פרקים ראיתם:1,2,3 {אני אחשוורוש?} איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים:כל מיני...לרוב תוכניות ערוץ 3,ריאלטי|מכור| וכו'... מוזיקה:אני מגוונת...בעיקר גראנג',רוק,קצת מטאל וכו' אבל אני אוהבת המון דברים... סרטים:מיף,דוני דארקו,ספרות זולה,,סאות' פארק והמון סרטים ששכחתי...
אממממממממ...אמממממממממ... מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!]מזה הנקיסיזם שהולך פה? אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז:
כי השם שלי זה חתולים,
כי אני מכירה אותם יותר מדי מקרוב,
כי בן&ג'ריס שולט,
כי אני מזילה ריר על הרבה אנשים,
כי אני חביקה,
כי כזאת אני

Nerade

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: כרמל.
הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!]
בלה. קשה להסביר את זה. אממ... טוב. בעיקרון זה משר הטבעות. בעצם לא, זה לא משר הטבעות.
יש איזה אתר שכותבים את השם שלך בו והוא אומר לך איך היית נקרא אם היית בכל ה...עולם (?
) של שר הטבעות. נו! לא יודעת להסביר.
אבל זה כנראה הולך להשתנות בקרוב.><
דמות אהובה בגילמור: בלה.
דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: [כי שנאה היא מילה חזקה, בלהבלה] בלה. אם אני אגיד אתז ה פה אז יסקלו אותי, אז לא.
כמה עונות/ פרקים ראיתם: עד סוף העונה הרביעית.
איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: אני לא ממש רואה טלוויזיה.
אבל בעיקרון סיינפלד וחברים (עד עונה 6). יש עוד משהו ששכחתי?
מוזיקה: טראוויס, ASH, wilco, the thrills, kings of leon, radiohead, yes, הפסקול של בנות גילמור...
ועוד כל מיני.
סרטים: אוו...^_^ מטריקס (הראשון.
), הנסיכה הקסומה (וזה לא כמו שהז נשמע.
) שר הטבעות, פלזנטוויל... אממ... לא זוכרת כרגע עוד.>< אהה! טריינספוטינג, כמובן. אממממממממ...אמממממממממ...
מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!] אממ... ציטוט בעל... מחשבה.
אבל לפעמים הציטוטים האלו מעצבנים אותי.
יותר מדי פילוסופיה.
היום בשיעור תנ"ך חברה שלי דברה על כל מיני דברים כאלה, והיא היתה רצינית, אבל הרבה פעמים פשוט הסתכלתי עליה ככה:
ושאלתי אותה מה קרה לה היום.
לא חשוב.
אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז: זה קשה!
יש את שאפט -
, זה -
,

morini77

New member
היי אני רוצה את האתר הזה

עם השם שלך והעולם של שר הטבעות!!!

GinGerit

New member
שולט! מהיום קוראים לי Ysungwen

Your Hobbit Name: irena, from this day forward you will also be known as Ysungwen 'Proudfoot' Hayward , Ring-finder

Nerade

New member
את יכולה גם לבדוק את השם שלך

בתור אלפית, בתור גמדה, בתור עוד הרבה דברים.

morini77

New member
היי! אני חייבת לשאול אותך משו

לאחיינית שלי כנראה יקראו ליהי או ליהיא
אבל הם נוטים יותר לליהי בלי א'. אוקצור, מה את אומרת? בתור ליהי, עם א' או בלי א'?
ז"א, אין לך תסביכים עם השם או משו נכון?

לא ממש...../images/Emo54.gif

הרבה פעמים כשמציגים את עצמך אז בהתחלה שומעים רק "לי". אבל האמת, שזאת לא ההתלבטות, אז לא משנה :X אני אישית אוהבת את השם, הרבה אומרים שהוא יפה, וגם לדעתי, השם "ליהי" נראה יותר יפה מ"ליהיא". אני לא יודעת אם זה בגלל שאני לא כל כך אובייקטיבית, אבל לדעתי, השם נראה יותר יפה בלי א'. לא יכולה להגיד למה... קיצר, שילכו על "ליהי"!

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifמה?

מי הדמות בגילמור שאת לא אוהבת?:| והאמת..לא יודעת מה עשיתם ממנו הוא לא כזה מלא משמעות
, שיעמם לי כשלמדתי למבחן בספרות אז אממ..חשתי מיואשת כמו יעקב מ"כינורו של רוטשילד" שהבין שהחיים כבר לא שווים כלום
אז..אממ..כן..

למעלה