מי אני?

scoobysnax

New member
נממממ... התשובות שלי../images/Emo69.gif

שם: עמרי [סקובי לכלמיני אנשים] גיל: 16 וחצי הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!] אממ.. אז ככה.. מסובך, עזבי, לכי עם זה XD דמות אהובה בגילמור: נמ... פריס, רורי, ואממ... עוד דמות אחת שאי אפשר לדבר עליה כי היא ספוילר דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: [כי שנאה היא מילה חזקה, בלהבלה] נמ... אין ממש.. כמה עונות/ פרקים ראיתם: אממ... 4 [עונות, לא פרקים] איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: באפי, מתים במשרה חלקית, אממ... כלמיני, לאיודע.. אני לא מגביל את עצמי.. אה וגם איש משפחה וכלמיני דברים שמראים ביס + בלילה בימי השבוע מוזיקה: רוק אלטרנטיבי, וכו'.. [שוב, לא מגביל את עצמי, אבל לא טראנסים ופיכ כזה..] סרטים: אמממ... מסור, צלצול, קיוב, וסרטי אימה בכלליות אממממממממ...אמממממממממ... מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!] חתימה חמדמדה אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז:
|
ו-
נמ.. קצר מידי

scoobysnax

New member
זאת סדרת אנימציה מעולה

שראיתי כל הזמן כשהייתי בארה"ב, ואז התחילו לשדר את זה ביס פלוס, והיה מאאגניב.. הורידו את הסדרה אחרי 3 עונות כי הם יותר מידי עשו מה שבראש שלהם.. זה אממ... לאיודע איך להסביר את זה, אבל פשוט תתפסי את זה איזה יום ותביני לבד [ותשימי לב לתינוק המבדר/מדבר XD]

gilmorefreak

New member
יאאאאאאאאאא....

הגענו ליותר מ100 תגובות!|גאה||מאושר|
יאיי!
אני גאה בנו..

אני

שם: יעל גיל:16 + הסבר לניק: שיר של סקורפיאונס דמות אהובה בגילמור: ג'ס. מישל. דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: אמילי. כמה עונות/ פרקים ראיתם: 5 איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: מופע שנות ה-70, חברים, ואנימציות מגניבות. מוזיקה: גרין דיי. סרטים: אוי, מעודדות צמודות (אל תסתכלו עליי ככה). אממממממממ...אמממממממממ... מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: *מתעלמת* סתם, לא ראיתי אותה. אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז:

Sweet Misery

New member
לא מסתכלת. ../images/Emo8.gif

"מעודדות צמודות" הוא אחד הסרטים שראיתי הכי הרבה פעמים בחיי. הפסקתי לציין אותו ברשימות שלי מטעמי נוחות.

Velma Kelly

New member
קבלו אורחת../images/Emo13.gif

שם: גל גיל:16 הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!] ולמה קלי היא רוצחת מתוך המחזמר "שיקגו" דמות אהובה בגילמור: לורליי \ ג'ס דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: [כי שנאה היא מילה חזקה, בלהבלה] שנאה זו לא מילה חזקה! ו.. דין אני מניחה. כמה עונות/ פרקים ראיתם: 3 עונות איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: 24, מתים במשרה חלקית, חמ"ל (שנגמר היום
) ומשחק מכור מוזיקה: כמעט הכל סרטים: כמעט הכל אממממממממ...אמממממממממ... מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!] לא קראתי עדיין.. אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז:

Velma Kelly

New member
מאוד אוהבת!! ../images/Emo99.gif

אבל.. א..א.. אבל כבר אין לי מה לומר כי אני לא רואה עונות מתקדמות וזו בעיה כי אין לי מה לומר.. ואז אני שוכחת להיכנס ו.. ו.. זו בעיה:-\ אבל אני קוראת לפחות פעם ביומיים!!! ולאחונה פעם ביום! זה פשוט אין לי על מה לכתוב.. הכל ספויילרים פה!

ThE uVa

New member
גםאניפה.../images/Emo60.gif

טוב, בערך. מה. שם: יובל גיל: 14 [נו עוד מעט] הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!] אובה. כך חברי קוראים לי. נו. דמות אהובה בגילמור: אמ.. סוקי דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: [כי שנאה היא מילה חזקה, בלהבלה] אמ.. נו. כולם מוצלחים. כמה עונות/ פרקים ראיתם: לא יודעת. את רוב מה ששודר בארץ עד עכשיו. איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: באפי. באפי. באפי. אנג'ל. מופעשנותהשבעים. משחק מכור. אלי מקביל. מוזיקה: רונה קינן, אביב גפן, אלאניס מוריסט, אירוסמית', לד זפלין, פינק פלויד, אנוק, החברים של נטאשה, גידי גוב, יהודית רביץ, משינה, עברי לידר, שלום חנוך, רונית שחר, קווין, ביטלס, קרנבריז ועוד. [נו מה.] סרטים: כמעט מפורסמים, אמפייר רקורדס, הנסיכה הקסומה. אממממממממ...אמממממממממ... מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!] 100ממת? [
] אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז: ברור שה
.

למעלה