מי אני?

0mroosh

New member
מי אני? ../images/Emo132.gif

ובכן, רן (לאונרדו החייל/מסרים/החדש/המקסים וכן הלאה) דורש פינה ואקדיש אותה הפעם בשבילו,
המרואיין השבועי, כה מפתיע: רן אתם רשאים לשאול כל מה שליבכם חפץ בו, רן, לקראת חמישי, לשלוח לי מסר עם המרואיין הבא. שבוע נפלא! :)

steelwater

New member
איזה כיף!

סוף סוף! חח סתם. רן, מה האוכל האהוב עליך? הלהקה שהכי אהבת לפני קולדפליי, או שקולדפליי הם לא הלהקה האהובה עליך, אבל עדיין? סרט אהוב? מה אתה חושב על אואזיס? איזה חיה הכי היית רוצה?

פחחח רק עכשיו שמתי לב..היי יעל!

רן, מה האוכל האהוב עליך?
אני חושב שפירה
הלהקה שהכי אהבת לפני קולדפליי, או שקולדפליי הם לא הלהקה האהובה עליך, אבל עדיין?
אז ככה, כיום קולפליי היא הלהקה האהובה עלי בכל גזרת המוסיקה הלועזית, לפניה אני חושב שהכי אהבתי את נירוונה(עם פזילה קטנה לREM) במוסיקה הישראלית האהבה שלי בשנה וחצי האחרונות היא "היהודים" סרט אהוב?
וואו זאת שאלה ממש קשה... נבחר בפורסט גאמפ אבל ממש קשה לבחור אחד...אני חושב שזה בא בתקופות. מה אתה חושב על אואזיס?
להקה מצוינת! אח שלי ממש אהב אותם בתקופת התיכון אז יצא לי לשמוע אותם דרכו...יש להם כמה שירים ללקק את השפתיים! איזה חיה הכי היית רוצה?
אני חושב שחתול...זאת פשוט חיה חמודה!

אהמ../images/Emo216.gif

מה אתה עושה בחייך? בחייך, מה אתה עושה?? סתאם, לא. איזה הופעה אתה ממש רוצה לראות בקרוב? מה ההופעה האחרונה שהלכת? אתה אוסף דציבלים?[לשוניות..בשביל כפר המוזיקה] ושאלת הסיום: עבור כמה היית מגלח את הכתפיים של דובי גל?

גם אני בעד גמבה לשילטון! |גמבה|

מה אתה עושה בחייך?
בעיקר נהנה...אבל כרגע אני חייל בצבא הגנה לישראל
בחייך, מה אתה עושה??
מה שאת שומעת! סתאם, לא. איזה הופעה אתה ממש רוצה לראות בקרוב?
האמת האמת? COLDPLAY! מה ההופעה האחרונה שהלכת?
מוצ"ש לפני 9 ימים אפרת גוש בצוללת הצהובה :)... מחר שייגעצ! אתה אוסף דציבלים?[לשוניות..בשביל כפר המוזיקה]
עוד לא התחלתי אבל בשנה שעברה אספתי קרוב ל200! יש לי בכפר איזה 4 פחי מיחזור של בקבוקים ובגלל שאני בין היחידים בכפר שהולכים לזה אז אין לי תחרות שם :) ושאלת הסיום: עבור כמה היית מגלח את הכתפיים של דובי גל?
זה לא יסולה בפז

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifובכן..../images/Emo13.gif לשאלותיי

מה הדבר שאת הכי אוהבת בארץ?
מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ?
מה סקסי בעיניך?
איזה חלק בך היית משנה?
מה מפחיד אותך?
מתי בפעם האחרונה בכית?
מה מרגש אותך?
שיהיה לך שבוע טוב

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifאויי ואבויי התבלבלתי...

נו אז זה מנוסח בנקבה..אבל זה מיועד לשני המינים

ואני עוד חשבתי שהשקעת בי... ../images/Emo7.gif

מה הדבר שאת הכי אוהבת בארץ?
וואו זאת שאלה קשה, אני אוהב כל כך הרבה דברים, אני חושב שמה שאני הכי אוהב זה שאיך מכל כך הרבה תרבויות ועמים יצרנו חבר'ה מאוד מאוד משונה אבל מאוד מאוד מעניינת שאם אתה לומד לחיות איתה בשלום אתה נהנה ממנה מאוד מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ?
גם כאן לא חסרות אופציות, בגלל שאני כל כך אוהב את הארץ אני פשוט שונא לראות כמה העם שלנו מדרדר מיום ליום בכל כך הרבה תחומים, כמה עוני,כמה רציחות,כמה אונסים,כמה אלימות,כמה בורות, ובעיקר... כמה תאונות דרכים
מה סקסי בעיניך?
רומנטיקה
איזה חלק בך היית משנה?
אני די מסופק מעצמי ומהאישיות שלי...ובכל זאת הייתי רוצה להיות קצת פחות מתחסד. מה מפחיד אותך?
במילה אחת: מוות מתי בפעם האחרונה בכית?
זה היה מזמן אבל אני חושב שבהלוויה של חבר שלי כשהוא נרצח בפיגוע. מה מרגש אותך?
המון דברים, אבל בעיקר שהסביבה שלי מראה כלפי חיבה ואהבה...זה פשוט ממיס אותי. מקווה שסיפקתי אותך בתשובות :)

Roy1232

New member
ממ.. ../images/Emo13.gif

למה כ"כ הרבה כינויים? מה קורה? איפה אתה משרת(כאילו יחידה וזה, תפקיד)? מה השיר האהוב של קולד?

רועי רועי רועי...

למה כ"כ הרבה כינויים? נענה בקצרה:
את הראשון פרצו לי,בשני נחסמתי ממסרים ולכן פתחתי את "לאונרדו החדש מסרים" ובשלישי פשוט החלטתי שאני רוצה להחליף ניק שילווה אותי הרבה זמן...ומכיוון שהתגייסתי ואני הולך להיות בצבא לפחות שנה וחצי אז מעכשיו ולזמן הקרוב אני "לאונרדו החייל" :) מה קורה?
אני קורא
איפה אתה משרת(כאילו יחידה וזה, תפקיד)?
זה מסווג
...סתם סתם אני משרת בפיקוד מרכז בירושלים בחייל חינוך ואני כרגע פעיל תרבות וחינוך שעוסק בעיקר באירגון מסיבות וערבי גדודים+ אחראי על להקת פיקוד מרכב ושולח את הלהקה להופעות סביב הארץ
מה השיר האהוב של קולד?
וואו שאלה מאוד קשה...כרגע אני פשוט לא יכול לעמוד בפני TALK הוא פשוט מקסים אותי! אבל אני חושב שהשיר של כל הזמנים שלי קולד בשבילי לפחות הוא CLOCKS

ברררר

New member
../images/Emo9.gif

מי הלהקה האהובה עליך בחו"ל? מי הלהקה האהובה עליך בארץ? מי הזמר האהוב עליך בארץ? מי הזמר האהוב עליך בחו"ל? מי הזמרת האהובה עליך בארץ? מי הזמרת האהובה עליך בחו"ל? מי השחקני/ת הישראלי/ת האהובים עליך? מי " החו"לים " "? מה הסרט הישראלי האהוב עליך? מה הסרט מחו"ל האהוב עליך? בוקר/צהריים/ערב? ראשון/שלישי/שבת? כלב/חתול/עכבר? קולה/ספרייט/פאנטה? פסטה/אורז/פתיתים? קוסקוס/צ'יפס/פירה? סלקום/פלאפון/אורנג'? ספר/סרט/מחשב? סינרגיה/בית הבובות/מוניקה סקס? REM/ טראוויס/ קווין? טוב זהו
. שיהיה בכיייף.

רואים שלקחת את זה מפורום שאלונים../images/Emo7.gif

ואני חשבתי שיש ביניינו אהבה
מי הלהקה האהובה עליך בחו"ל?
!COLDPLAY מי הלהקה האהובה עליך בארץ?
היהודים |סגידה| מי הזמר האהוב עליך בארץ?
אביב גפן מי הזמר האהוב עליך בחו"ל?
MOBY מי הזמרת האהובה עליך בארץ?
אפרת גוש
מי הזמרת האהובה עליך בחו"ל?
הסולנית של אווננסס מי השחקני/ת הישראלי/ת האהובים עליך?
וואו זה ממש קשה...האמת אני לא מעריץ מושבע של הקולנוע הישראלי אבל אני ממש אוהב את ליאור אשכנזי...בשחקניות נורא התחברתי לאיילת זורר מי " החו"לים " "?
אממממממ אוקי! WTF מה זאת השאלה הזאת???!!! מה הסרט הישראלי האהוב עליך?
שאלה קשה...אני לא מוצא אחד אז נגיד חמישה: מבצע סבתא,ללכת על המים,גבעת חלפון אינה עונה,אלכס חולה אהבה,קלרה הקדושה מה הסרט מחו"ל האהוב עליך?
שאלו אותי כבר וזה נורא נורא קשה...לשם הגיוון נגיד "שר הטבעות-הטרילוגיה" בוקר/צהריים/ערב?
ערב בגדול! ראשון/שלישי/שבת?
שבת
כלב/חתול/עכבר?
חתול
קולה/ספרייט/פאנטה?
קולההההההה
פסטה/אורז/פתיתים?
פסטה
קוסקוס/צ'יפס/פירה?
פירה
סלקום/פלאפון/אורנג'?
אורנג'
ספר/סרט/מחשב?
סרט
(למרות שגם ספר זה דבר מצוין!
) סינרגיה/בית הבובות/מוניקה סקס?
מוניקה !BIG TIME REM/ טראוויס/ קווין?
REM בגדול! בר זה היה נחמד אבל ממך אני מצפה ליותר! עד יום חמישי את מכינה עוד שאלון שלך עם שאלות שאת באמת רוצה לשאול אותי ולא כאלה ששואלים בסקרים בטלפון! אל תאכזבי אותי מחמד ליבי

ברררר

New member
יא מנייאק!!!!!!!!! אני עשיתי לבד!!!

בואנה העלבת אותי עכשיו!!!!!! הפעם לא לקחתי מפורום שאלונים וסקרים ועשיתי לבד...

לוקח את מילותי בחזרה../images/Emo23.gif

פשוט זה היה נראה לי באמת שאלון מארץ השאלונים. כל הכבוד לך שהשקעת
ואגב לגבי האיי סי אני תמיד על בלתי נראה אז אם תשלחי לי הודעה בסביבות 18:30-23:00 סיכוי גבוה שאני אענה לך :)

ברררר

New member
קלרה הקדושה ../images/Emo99.gif יש לי בDVD

ומי עוד יכתוב ניסוח גרוע כמוני למי השחקנ/ית החו"לים האהוב/ה עליך?.... מי? רק אני... עילגת שכמותיי... ומי ועד יכתוב חצי שאלון שקשור על אוכל? אני!!!

אני נהנה מקלרה יותר בגלל ברי../images/Emo99.gif

זה היה ניסוח קצת כושל באמת... אולי אני פשוט קצת עילג... פשוט בשאלונים אני רגיל שהשאלות לא תמיד קשורות אחת לשנייה לכן חשבתי שזה לא קשור לשחקנים וקולנוע אז היה לי קשה להבין. בכל מקרה אם כבר הסברת לי אז נענה... שחקנים חו"לי אהוב:
האמת שזה די קשה כי אני אוהב כל כך הרבה. אז כמו תמיד שקשה לבחור בוחרים כמה: ניקולאס קייג',קיאנו ריבס,ג'ון טרבולטה,ג'ק ניקולסון,ג'ורג' קלוני,בראד פיט,תום הנקס,תום קרוז,קרואו ראסל,מל גיבסון,,מאט דיימון,ג'ון מלקוביץ',אדוארד נוורטון,וכמובן לאונרדו
שחקניות אהובות מחו"ל:
גם כאן הבחירה קשה למרות שפחות כי אני פחות מתחבר לשחקניות משום מה... מג ראיין,דרו ברימור,ג'וליהרוברטס,קמרון דיאז,קטרין זיטה ג'ונס,אנג'לינה ג'ולי,מישל פייפר,פנלופה קרוז,וכמובן גווינט פלאטרו

0mroosh

New member
נהנים מקלרה בגלל השלמות,

הויזואלית והתכנית! וגם כי הוא די פורץ דרך במחינת התעשייה בארץ, ולא בנאלי, כדוגמת השאר. סרט מקסים.

דיתוּש

New member
אהלן, רן!

1. מה נסגר עם כל החברותיות הזאת? מאיפה זה בא?
(זה דבר טוב!) 2. רן. רן. רן. זה לא שם קצר מדי? ומזכיר את הסרט רן לולה רן? 3. לא רוצה שאלה שלוש. 4. אם הייתה לך סממית משוטטת בבית, איך היית קורא לה? 5. לפי החתימה הקודמת שלי, ציטוט מפורסם מסאות'פארק: "אין שאלות טיפשיות, יש רק אנשים טיפשים". כן/לא ומדוע? 6. השלם: אינך יכולה, ככה סתם ______! 7. ולסיום, שיר של קולדפליי שמצמרר אותך (לא הכי הכי, תן אחד שקופץ לך לראש ראשון). שבוע טוב ואני מקווה שאתה נהנה בצה"ל!

או הנה הירושלמית החביבה ביותר שיש:)

הרבה זמן שלא התראינו... 1. מה נסגר עם כל החברותיות הזאת? מאיפה זה בא? (זה דבר טוב!)
וואו האמת שהרבה זמן לא שאלו אותי את זה...אין לי תשובה ברורה להגיד לך...אני חושב שזה פשוט צד מאוד חזק באישיות שלי...אני נורא נחמד לכל איש שאני פוגש ויש בי תמיד רעב כזה להכיר עוד ועוד אנשים ולכן למדתי להיות מאוד חברותי מגיל צעיר...חוץ מזה גם הייתי בצופים וגם גדלתי בחברה חילונית-דתית...משפחה מאוד חמה וחברותית...תעשי 1+1+1+1+1 וזה יצא בעיקרון 5 אבל התשובה האמיתית היא שהכל ביחד עושה אותי אדם מאוד חברותי
2. רן. רן. רן. זה לא שם קצר מדי? ומזכיר את הסרט רן לולה רן?
ואת לא הראשונה שאומרת את זה...תשמעי אני נורא אוהב את השם שלי...קצר וקולע כמו שאומרים... גם השם משפחה שלי יחסית קצר וקולע "אילן" והרבה אנשים פשוט קוראים לי "רן אילן" וזה נהפך למותג...אגב ראיתי את הסרט רן לולה רן סרט מצוין אני ממליץ בחום! ובקיצור לא קצר מדי אלה שם נהדר! 3. לא רוצה שאלה שלוש.
לא רוצה לא צריך
4. אם הייתה לך סממית משוטטת בבית, איך היית קורא לה?
זאת שאלה קשה... פעם לא הייתה לי חיית מחמד ולכן אף פעם לא בחרתי שם לחיה...אני חושב שאם זאת הייתה ספציפית סממית הייתי קורא לה "סמית" קודם כל כי זה נורא דומה לסממית...דבר שני אני נורא אוהב את השם סמית(למרות שהוא מזכיר לי את אייג'נט סמית הרשע ממטריקס
) 5. לפי החתימה הקודמת שלי, ציטוט מפורסם מסאות'פארק: "אין שאלות טיפשיות, יש רק אנשים טיפשים". כן/לא ומדוע?
לא, אני לא חושב שאני צריך להרחיב בעניין, כמובן שיש שאלות טיפשיות בעולם, יש גם אנשים טיפשים בעולם, אבל אין דבר כזה "אין שאלות טיפשיות" קשה להסביר את זה ככה... 6. השלם: אינך יכולה, ככה סתם ______!
"לשאול אותי שאלות בלי להזמין אותי לאיזה כוס תה עם נענע בסלון
" 7. ולסיום, שיר של קולדפליי שמצמרר אותך (לא הכי הכי, תן אחד שקופץ לך לראש ראשון).
Warning Sign
היה בהחלט חביב דיתוש! את בין היחידים שבאמת הרכיבו שאלות עבורי וזה בהחלט ראוי להערכה... אשמח בעתיד להרחיב איתך בדיבור אם את חושקת בכך. את מוזמנת להכנס אלי לאיי סי קיו(אם יש לך כמובן): 231245045 ערב טוב

למעלה