או הנה הירושלמית החביבה ביותר שיש
הרבה זמן שלא התראינו... 1. מה נסגר עם כל החברותיות הזאת? מאיפה זה בא? (זה דבר טוב!)
וואו האמת שהרבה זמן לא שאלו אותי את זה...אין לי תשובה ברורה להגיד לך...אני חושב שזה פשוט צד מאוד חזק באישיות שלי...אני נורא נחמד לכל איש שאני פוגש ויש בי תמיד רעב כזה להכיר עוד ועוד אנשים ולכן למדתי להיות מאוד חברותי מגיל צעיר...חוץ מזה גם הייתי בצופים וגם גדלתי בחברה חילונית-דתית...משפחה מאוד חמה וחברותית...תעשי 1+1+1+1+1 וזה יצא בעיקרון 5 אבל התשובה האמיתית היא שהכל ביחד עושה אותי אדם מאוד חברותי
2. רן. רן. רן. זה לא שם קצר מדי? ומזכיר את הסרט רן לולה רן?
ואת לא הראשונה שאומרת את זה...תשמעי אני נורא אוהב את השם שלי...קצר וקולע כמו שאומרים... גם השם משפחה שלי יחסית קצר וקולע "אילן" והרבה אנשים פשוט קוראים לי "רן אילן" וזה נהפך למותג...אגב ראיתי את הסרט רן לולה רן סרט מצוין אני ממליץ בחום! ובקיצור לא קצר מדי אלה שם נהדר! 3. לא רוצה שאלה שלוש.
לא רוצה לא צריך
4. אם הייתה לך סממית משוטטת בבית, איך היית קורא לה?
זאת שאלה קשה... פעם לא הייתה לי חיית מחמד ולכן אף פעם לא בחרתי שם לחיה...אני חושב שאם זאת הייתה ספציפית סממית הייתי קורא לה "סמית" קודם כל כי זה נורא דומה לסממית...דבר שני אני נורא אוהב את השם סמית(למרות שהוא מזכיר לי את אייג'נט סמית הרשע ממטריקס
) 5. לפי החתימה הקודמת שלי, ציטוט מפורסם מסאות'פארק: "אין שאלות טיפשיות, יש רק אנשים טיפשים". כן/לא ומדוע?
לא, אני לא חושב שאני צריך להרחיב בעניין, כמובן שיש שאלות טיפשיות בעולם, יש גם אנשים טיפשים בעולם, אבל אין דבר כזה "אין שאלות טיפשיות" קשה להסביר את זה ככה... 6. השלם: אינך יכולה, ככה סתם ______!
"לשאול אותי שאלות בלי להזמין אותי לאיזה כוס תה עם נענע בסלון
" 7. ולסיום, שיר של קולדפליי שמצמרר אותך (לא הכי הכי, תן אחד שקופץ לך לראש ראשון).
Warning Sign
היה בהחלט חביב דיתוש! את בין היחידים שבאמת הרכיבו שאלות עבורי וזה בהחלט ראוי להערכה... אשמח בעתיד להרחיב איתך בדיבור אם את חושקת בכך. את מוזמנת להכנס אלי לאיי סי קיו(אם יש לך כמובן): 231245045 ערב טוב