מי אני?

lol lypop

New member
cool

so ran, you have a cool name just too bad it doesn't have an o in the middle
<JUST KIDDING! how is it like to be in the army? what do you think about my idea of not having kids and not getting married? have a good night! (or day, whatever it is) Ron

הייתי עונה לך באנגלית אבל...

זה ממש לא הצד החזק שלי. אז נענה בעברית: איך בצבא?
בינתיים טוב למרות שקשה להסיק מסקנות אחרי שלושה שבועות, אני מוכרח להגיד שבטירונות היה ממש כיף ובסדיר טיפה פחות אבל גם נחמד...מבחינת האנשים יצא לי ממש טוב כי איתי בחייל חינוך יש בעיקר בנות ורובן חמודות... האם גם אני תומך באידיאולוגיה של לא להתחתן ולא להביא ילדים?
האמת רון עוד קשה לדעת...בעיקרון מוסד הנישואים הוא דבר מאוד מסובך ויש לי הרבה דעות עליו לכאן ולכאן...אני בכל מקרה חושב שלהביא ילדים זה חשוב...חשוב להמשיך את השוללת...ללכת לעולמך כשאתה יודע שהשארת אחרייך זיכרון וחיים, אני חושב שהזכות להעניק חיים לאדם היא המתנה הגדולה ביותר שאני אוכל לתת כל חיי ואני לא חושב שאני רוצה לוותר על זה.

לי יש שאלה!! [עוד אחת כאילו..]../images/Emo216.gif

האם שמת לב שבשם לאונרדו אם מורידים את ה-לאו, ומורידים את ה-דו, והופכים את האותיות, יוצא רן?
זה בכוונה?

חחחחחחחחחחחח את מטורפת...

יפה שעלית על זה. אני אישית לא עליתי אבל נחמד לדעת. אגב סתם לידעיתך "לאו" שמורידים אותו ראשון הוא השם קיצור בפורומים ובבלוגים וכו... ו"דו" שמורידים שני הוא בעצם דו סקסואל,אם שמת לב בחתימה שלי יש דגל גאווה ולכן
והקטע של ההפוך זה בעצם מתחבר לקטע של ה"דו" למרות שיש לי דגל גאווה בחתימה אני לא "דו" ולכן הפוך
מקווה שהבנת

חייל קטן נחמד../images/Emo216.gif

סיבכת לי תיום. אבל אם מצאת לזה פירוש נחמד שכזה זה אומר שזה אחלה! אחלה

למעלה