מי הזדוניתתתתתתתתתתת שגרמה לך לאבד אמון?! מי היא שתביא את התחת שלה לפההההההההההההההה
מ מלקה בקסם New member 13/3/06 #56 מי הזדוניתתתתתתתתתתת שגרמה לך לאבד אמון?! מי היא שתביא את התחת שלה לפההההההההההההההה
א אלמרה New member 13/3/06 #59 אם היא רוצה היא תופיע ותודיע... אני לא אעשה פה אאוטינג... אבל זו לא אישתי הראשונה ולא השניה... בכללל לא...
אם היא רוצה היא תופיע ותודיע... אני לא אעשה פה אאוטינג... אבל זו לא אישתי הראשונה ולא השניה... בכללל לא...
מ מלקה בקסם New member 13/3/06 #31 קודם סתובבי תביאאאאאאאאאא תתחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בוםםםםםםםםם טרחחחחחחחחחח לה לה לה לה לה בא לי לשיר
ה הגמד מקסם הוירטואליה New member 13/3/06 #63 הגמד עייף והולך לישון לילה טוב לכם מחר תגלו מי אני ומה שמי...
ה הגמד מקסם הוירטואליה New member 13/3/06 #68 הגמד אוהב אותך נורא../images/Emo3.gif והוא לא ג'וד..תמשיכי לנסות
ה הגמד מקסם הוירטואליה New member 13/3/06 #73 אוךך סוף סוף ../images/Emo24.gif אכן, הגמד זו אני יערית 1 שאוהבת אותך מאוד היה ברור לי שרק את תגלי אותי..
אוךך סוף סוף ../images/Emo24.gif אכן, הגמד זו אני יערית 1 שאוהבת אותך מאוד היה ברור לי שרק את תגלי אותי..