תעיזו לגעת במינהלת אני אעלים אותכם
מ מלקה בקסם New member 13/3/06 #38 שתוק יא גמד טראחחחחחחחחח סלטה כפולה פליק פלק לאחור בעיטה בתחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
א אלמרה New member 13/3/06 #39 על גופתי המתה!!! לא אתן לכם לעשות ערימת ילדים על המנהלת... מה זה פה? בורדלו? יש פה סדר! קודם כל מי שרוצה ערימה עליה צריך לעבור בדיקה וסינון ראשוני - עלי! או על גופתי החיה או על גופתי המתה אבל עלי!
על גופתי המתה!!! לא אתן לכם לעשות ערימת ילדים על המנהלת... מה זה פה? בורדלו? יש פה סדר! קודם כל מי שרוצה ערימה עליה צריך לעבור בדיקה וסינון ראשוני - עלי! או על גופתי החיה או על גופתי המתה אבל עלי!
ה הגמד מקסם הוירטואליה New member 13/3/06 #41 עכשיו אתה לדבר לענין../images/Emo99.gif יאללה עולים עליך לנסיון..
א אלמרה New member 13/3/06 #44 רגע אחד!! אפילו שאתה גמד... אתה לא עולה עלי... אני סטרייט לגמרי... ישר כמו סרגל...
א אלמרה New member 13/3/06 #50 שוטי שוטי צנחניתי.. או משהו? להבלטה אני כל יום אוכל פסיפלורות עם דגני הבוקר שלי... זה בהחלט מספיק... אה... כן בקיץ אני מוסיף גם מיץ רימונים...
שוטי שוטי צנחניתי.. או משהו? להבלטה אני כל יום אוכל פסיפלורות עם דגני הבוקר שלי... זה בהחלט מספיק... אה... כן בקיץ אני מוסיף גם מיץ רימונים...
א אלמרה New member 13/3/06 #57 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבתור אדום במלוא הסמכותיות!!! אני מזהיר אתכם מלהלעיז על מינהלת הפורום הכי הכי... כפרע סאמאק עליה צבעה אותי ואני עוד לוקח אותה בתחת... אמממ.. סליחה, ברצינות...
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבתור אדום במלוא הסמכותיות!!! אני מזהיר אתכם מלהלעיז על מינהלת הפורום הכי הכי... כפרע סאמאק עליה צבעה אותי ואני עוד לוקח אותה בתחת... אמממ.. סליחה, ברצינות...
א אלמרה New member 13/3/06 #46 אני לא מסתובב... אפפעם... לכל היותר אני מתהפך... ושר: ריכבי עלי סוסתי... מה? אין שיר כזה? נו טוב לא משנה...
אני לא מסתובב... אפפעם... לכל היותר אני מתהפך... ושר: ריכבי עלי סוסתי... מה? אין שיר כזה? נו טוב לא משנה...
א אלמרה New member 13/3/06 #54 שמעתי... Promisses Promisses... ובטורקית מדוברת "הבתחות" יעני פאקה פאקה...