מי אני ומה שמי?

משהו בצ' אעעעעעעעעעעע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פלאקקקקקקקקקקקקקקקקק פששששששששששששששש פאו פאווווווווווווווו

את סטימי את......פלאסקקקקקקקק

פליק פלק לאחוררררררררררר ת'זהרי אני גמישיט בוםםםםםםםםםםםם אחחחחחחח נתפס לי שריררררררררררררררררררר

שקטטטטטטטטטט

נתפס לי שריר אני לא רגילה ככה
פאווווווווווווו פאווווו פאוווו עכשיו תראו בסלואו מושן... פ ל א ס ק ק ק ק ק ק ק ק ק ק ק ט ר ר ר ח ח ח ח ח ח ח ב ו ו ו ם ם ם ם ם ם
כבדה התחפושת הזאתי

השריררררררררררררררר

יאלההה סתובביייייייייייייייייי פלאסקקקקקקקקקקקקק בוםםםםםםםםםםםם בנגגגגגגגגגגגג

של התחת

איזה חשבת?
את חושבת זה קל לרוץ אחרי התחתים שלכם? פלאסקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

יאלההההההה

תחליף אותי התעייפתי
אני לא סתם מלקההההההההההה אני גמי
זה מלקות עם פעלולוליייייייייייים

אלמרה

New member
יש לו שם לשריר ההוא של התחת

שריר ה PC... וכתבתי עליו כמה הוא חשוב בחום אחר אבל לא היום... כי פורים ושם מדובר בסתם מולטיאורגזמה לגבר..

אלמרה

New member
אני קולהיום לומד...

וכשהגעתי לשם... כשפעם ראשונה נתתי לעצמי... והרשיתי לה... והיא הרשתה לי... אל תשאלו מה קררה... זה באידיש נקרא: "מרידן"

אלמרה

New member
טוב מה אני מבין בתחתים....

אני התכוונתי לשריר "על יד" ואם את רוצה לדעת את הנכון להלן שיעור אנטומיה חשוב: כל אחד יודע כי הפין אינו שריר. שאם היה, היית נמצא במכון כושר כעת. מה שרוב בני האדם לא יודעים הוא כי ישנו שריר המשחק תפקיד חשוב ביותר בתיפקודו של הפין: זהו השריר הפיובוקוקסיגניוס. קרא בשמו חמש פעמים ברציפות. השריר הפיובוקוקסיגניוס או בקצרה שריר ה-PC הינו למעשה אוסף של שרירים המחוברים בעצם הערווה בצד אחד ובצד שני בעצם הזנב. יתכן כי אתה כבר מכיר את השריר הזה באופן שונה. זהו השריר איתו אתה עוצר את שטף השתן מהשלפוחית. זהו גם השריר המתכווץ בעת שפיכת הזרע, הוא דוחף את הזרע דרך הפין אל מחוץ לגופך.... הצהרה בשבועה: צילום ה"רנטגן" המצ"ב הוא פיקציה, או תחפושת פורים לא מוצלחת וזה לא שלי...

טאKילה

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

היידה לוריד מחתונים גופיות חזיות וגרביים

היום חובה להרביץ למינהלת../images/Emo67.gif

יאלהההההההההההההההה ערממממממממממת ילדיםםםםםםםםםםם

למעלה