מי אמר שאין דגים בים?

rs1000

New member
אתה ממשיך להחמיא לי

אין דבר יותר מחמיא מאשר "עמיתים" שלך לתחביב חושבים שהכמויות שאתה מביא
נתפסות לפי כל מיני פנטזיות שעולות להם בראש.
מעולם לא קניתי 100 גרם דגים!!!
זה שלא כתבתי פה אף פעם, לא אומר שום דבר על היכולות שיש או אין לי בדייג.
על מנת שהקנאה לא תעביר אותך על דעתך, מוכן בקטע טוב!!!
בזמן שיתאים לשנינו, לקבוע איתך בים ונראה אם אני יודע לדוג או לא?
אני גם אהיה מוכן ללמד אותך קצת
בהמון אהבה
rs 1000

תגיד, למה כל קשה לך להבין ולהפנים שקילקלת

לעצמך את הכניסה עם עצם ניסוח הודעת הפיחה שלך ?
כן תפסת , לא תפסת , כל זה כבר לא משנה , בכל מקרה מה שלא יהיה ,שיהיה לך לבריאות .
אין שום חוק האוסר קניית דגים , או כתיבת הגיגים , כולנו מאמינים שיש לך כשרון בהבאת תמונות , הדגים נראים בסדר גמור , אשמח לדעת באיזה דוכן מוכרים כאלה יפים . נמאס לי לדוג .

וואו, כבוד

מישהו כאן צריך לאכול את הכובע.
פיראט, כעת תורך להוכיח שאתה לא סתם קשקשן
מעולם לא אעלת תמונה של דג אחד אפילו.
קדימה נראה אותך.

למה אני צריך להוכיח משהו ?

ולמה אתה חושב שאכפת לי מה חושבים ?
אני דייג בלב ובנפש עוד מימי ילדותי ועד היום , זה יוצא בערך כ45 שנה , וראיתי בחיי יותר מדג אחד .
אין לי שום צורך בהוכחות , וכמו שכבר כתבתי למעלה , אני גם לא מאמין לו , אפילו שהעלה תמונות .
בגדול , באופן כללי ,הסיפוק שלי מהדייג לא בא מהכמות , אלא ממידת ההנאה שהפקתי משהותי בים . כמויות אפשר גם לקנות בשוק ולצלם . ולהפיץ לכל העולם .
דייג , למי שבאמת מחשיב עצמו כדייג , הוא אורח חיים , ולא שוחט של הים . זה דרך חיים שהאדם בוחר לעצמו .
סתם להגיע לים במטרה להוציא כמויות ,לצלם ולהתגאות , זה הבנה מוטעית של התחביב .
אני ממליץ לך לשבת מול התגובה הזאת כחצי שנה ולקרוא אותה שוב ושוב עד שתבין את זה , וכשזה יחרט בראשך המצומק , תנסה להתחיל להיות דייג מחדש מהתחלה .
יקח לך כמה שנים טובות עד שתבין ותרגיש את זה , ואז תבין אולי שהדייג האמיתי זה לא תחרות , לא מצלמות ,לא תמונות ולא מחשבים .
מקווה בשבילך מכל ליבי שתצליח במשימה .

למה שילך?

הוא מפריע למישהו? פגע במישהו?

אם כן, יש מנהל שיכול למחוק לו את ההודעות הספציפיות.
הוא ממשיך בהתנהולת הלקויה שלו? שיקבל הרחקה מהפורום.

אם המנהל לא עושה כלום, כנראה שהתלנהלותו של הפריאט תקינה. עד עכשיו לא ראיתי אפילו ניסיון התערבות של המנהל אז כנראה שהכל תקין.

ללכת בטח ללכת ,הלכתי גם הלכתי .

לעשות את עבודתי בים , היתה מוצלחת ביותר , 10 קילו של הנאה וסיפוק , וכשחזרתי, ראיתי את ההזמנה שלך , ונעשיתי מאושר .
תודה רבה .

למעלה