מי אמר שאין דגים בים?

rs1000

New member
מי אמר שאין דגים בים?

מאחר וזוהי הפעם הראשונה שאני כותב כאן, אספר קצת על עצמי. אני דג בעיקר במרכז הארץ עם חכת בולונז של 6 מטר,
מאמין שבמהלך 30 השנה שאני מדלג בין המזחים במרכז,אין סלע שלא נבדק על ידי. הפיתיונות העיקרים שאני משתמש בהם הם בצק מסטיק ובצק מבושל,
וכמובן לחם לריסוס. כמות הדגים שנכנסת לתוך הסל בכל יציאה נעה מ20+ ועד לחצי סל שוק. כאשר ארסים/קומוניסטים אלו לא דגים שנלקחים בחשבון
ובדרכ ניתנים במתנה לדייגים לידי או שהולכים לחתולים.
איני רוצה להתייחס לשום שיטה מלבד הבולונז מאחר ואין לי את הכלים לדעת אם הדייג עובד נכון או לא! אבל, בשיטה שאני מדבר עליה,
מי שיודע? מביא דגים, והרבה.
מאחר ועד עכשיו הייתי קורא פסיבי שבעיקר נכנס על מנת לקרוא את "הגיגיו" של הפיראט. החלטתי לשם שינוי לעלות
דו"ח מהשבוע שעבר על מנת להראות שיש דגים, כשאני מוכרח לציין היה יום נדיר גם במושגים שלי!
אמצע שבוע שעבר, אחד המזחים בת"א. כפי שאמרתי מקל בולונז 6 מטר, מצוף שעם של גרם, חוט על הרולר 25, חוט לקרסים 18 מאחר והים היה טיפה חום.
במידה והיה שקוף יותר יש מצב והייתי יורד לחוט 14! קרסים 10 נורבגי, בצק מסטיק וכמובן לחם לריסוס.
כמות הדגים מעל 10 ק"ג!!!
במידה ומישהו יעזור לי ויסביר כיצד אני מעלה תמונות בעלות נפח גדול. אצרף תמונות בשמחה!
יום טוב לכלכם...

ברוך הבא

10 קילו זה בהחלט משהוא מכובד לדיג בולונז!

לגבי תמונות, אתה אמור להקטין אותם קודם לגודל מכסימלי של 2 מגה לתמונה ורק אז ניתן להעלות אותם לפורום.

ואני דוקא חשבתי שיש דגים .

אבל תגיד .
מי אומר שאין דגים ?
אני לא חסיד בולונז , וכבר יצא לי לתרום כמה כאלה לים , אבל יש פה כמה דייגי בולונז טובים , והיו גם דוחות דייג טעימים משלל דגי בולונז .
אז למה אין דגים ?

30 שנה אתה מדלג בין מזח למזח , וההודעה שלך מתייחסת ליום מסויים אחד שהוצאת 10 קילו ? זו ההוכחה לקיום הדגה? , (יש דגים ?) .

אני מכיר כמה וכמה כאלה שלוקחים כל שישי , לאורך שנים כמויות של דגים , על בולונז ,אבל בעיקר על בוס , ולא עושים כותרות .

הגיגיו של הפיראט ? מה מציק שעל ההתחלה שירבבת אותי לתוך ההודעה שלך ?

יופי של כניסה ברגל שמאל . מקווה שיהיו מתעניינים בשיטה המיוחדת שלך ,

ברוך הבא ובהצלחה .

צודק פיראט -כניסה ברגל שמאל

לא קשור עם יש דגים או אין דגים
דו"ח מתנשא שלא אומר לי כלום
לפני שאתה רוצה לספר לנו ולכתוב לנו משהו ולחדש לנו
פשוט תחשוב פעמיים לפני שאתה מעלה את זה כאן
במידה ולא הבנת את תגובתי אני מציע לך לקרוא שוב את הדו"ח שהעלת כאן ואולי אתה תצליח להבין מה לא בסדר.
שיהיה לך בהצלחה בהמשך

לא כל כך הבנתי מה הוא ניסה לחדש לנו

בולונז ,מצוף גרם , חוט 18 , בצק מסטיק ריסוס לחם , מזח פה מזח שם , התייחסות לים שקוף -לא שקוף , ירידה לחוט 14,

על מה כל זה מצביע אם לא דייג בורי ? מה פה כל כך מיוחד ?

במקום לסגנן הודעת הכרות ראשונית ומכובדת , הוא בא לנו לקרוא תיגר על "הגיגי הפיראט ?"

שנים , על עוד לא היה לו יום מוצלח כזה ישב בשקט מאחורי הקלעים , יום בהיר אחד מקבל מתנה של 10 קילו דגים , ומיד מרגיש צורך בצעד הכרחי ,דבר ראשון לנפנף "בהגיגי הפיראט ובכך לבשר לעם היושב בתפוז על זכייתו ב10 קילו דגים .
שתבינו , הבן אדם דייג 30 שנה , מדלג בין כל המזחים במרכז , קורא את פורום הדייג וכנראה גם נעזר בו ,, אבל מעולם לא ראה צורך לשתף ,ולתרום חלקיק מהידע שלו (אם בכלל הסיפור אמיתי ) לטובת אחרים ,פשוט ישב לו בצל מתחת העץ והתבונן מהצד בלי לתרום דבר, בלי לשתף במאומה , והדבר היחיד שגירה את יצר הכתיבה שלו וגרם לו לצאת מהארון לאחר 30 שנה , אלה הם "הגיגי הפיראט" .
לא הרצון שלו לשתף ולהיות חלק מקהילה , לא הנכונות שלו ללמוד וללמד ,ולא גם הרצון שלו להיות חלק מהפורום , גרמו לו לצאת מהכונכיה החמה , אלא "הגיגי הפיראט " בלבד ,ומאחר שכבר החליט לנאום לפני האומה , צריך היה ליצור בעזרת ה10 קילו דגים , את הרושם הגדול ואת כרטיס הכניסה , החד פעמי שלו .

אז זה מה שיש לי לומר לך מיסטר בולונז יקר :
אני אישית לא מאמין לסיפור הזה שלך , ואני מוכן להתפשר איתך אפילו על קילו וחצי לא יותר מזה , אבל אם אתה אוהב ליצור רושם גדול , וצילצולי פעמונים , אשריך . תאמין בעצמך .
אני אישית , לא דג בשביל כמויות , מטרתי שונה משלך , ואני לא מתרשם מכמויות , זהו דבר ידוע .
אני מעולם לא רושם דוחות ומספרים , אבל כן עוזר ומשתף אנשים לא מעטים במה שאפשר . אתה לא רואה את זה , זה קורה במסרים בלבד.
אבל , ומדגיש את האבל , אם כתבת אמת , ואתה כנה ואמיתי עם עצמך , אני אישית מאחל לך שתוציא כמויות כאלה לא רק פעם 30 שנה , אלא פעם בכל יום במשך השנה כל ימי חייך .
ואם מה שכתבת אינו אמת , אני מאחל לך כמות כפולה שלוש פעמים ביום ושתפתח מפעל לעיבוד דגים , ותבוא פעם ב30 שנה לספר לנו על זה .
אותי עדיין תמצא נהנה מהקיץ החמים , הים והשמים הכחולים , באותו המקום הקבוע שלי , ואולי גם עם כמה בורים מעטים בדלי , אך מאד מאד מאד רגוע .
בהצלחה לך .

avershi

New member
זה נכון

אבל בדיוק בגלל זה הפוסטים שלו מצחיקים לאללה! וזה בכל הפורומים איפה שהאיש הזה, תחת כמה כינוים, רב עם כולם.

חבל להגיב לקחת אותו ברצינות.

רק שיהיה ברי וימשיך לכתוב!

haim1b

New member
די חברים, די . מנהלים בבקשה תפסיקו את זה

שבת ש ל ו ם

rs1000

New member
תודה על המחמאה סרגוס הפסים

אבל, כנראה בדייג אתה לא מבין הרבה!
אחרת היית יודע שסרגוסים אלו דגים שנמצאים בדר"כ בין הסלעים,
כך שלא נראה לי שעם רשת שבקה ניתן לתפוס אותם.
להבא תנסה לכתוב תגובות פחות מצחיקות, ותשדל ללא שגיאות כתיב,
שיהיה יותר קל להבין אותך...

מי דיבר על סרגוסים? הם נקנו בשוק וצולמו כאילו

תפסת אותם בבולונז
לגבי שאר הדגים אני מוכן להצטרף אלייך לדיג ברשת שבקה -אחלה בורים אנו נוציא ביחד
ולפעם הבאה שאתה כותב דו"ח ,בקשה קטנה אלייך, תציין בדו"ח שתפסת מעל 50 ק"ג דגים בבולונז
תודה על ההתחשבות
ובהצלחה בהמשך
באהבה
סרגוס הפסים

למעלה