מי אמר למי ומתי?

Hogo Oneil

New member
אל תדאג ~.~ כי לי אין מושג מי אמר

למי

Woogyman

New member
רמז נוסף (ענק)

הוגו, לא לנחש, תן לאחרים לנסות גם - בפרק שזה נאמר פרו התחילה לתעל את הטלקינזיס גם דרך הידיים. (ובבקשה לא לעבור על כל התסריט של הפרק עד שתמצאו מי אמר כי זה לא חוכמה).

Hogo Oneil

New member
רגע אבל בחוקים אמרו שמותר לעבור על

התסריט, מה עכשיו אסור?! *.*

Woogyman

New member
מה החוכמה בזה?

כל העניין זה לשים לב לציטוטים בסדרה ולזכור. חוץ מזה שאולי אפשר לעבור על תסריט כשאתה לא יודע את הפרק. אבל כשנתתי לך את השם שלך הפרק זה לא חוכמה. אתה אולי רוצה גם את השורה של זה בתסריט?... ואני כבר התייאשתי. התשובה היא אריק לומן (העיתונאי) לאנדי בפרק עם הגימלוקים. תודה וביי.

Hogo Oneil

New member
משפט מי אמר למי

Yeah, next time get your own damn lip stick. תגובה : I heard that. I love you תגובה: Bite me.

itamr

New member
אני צודק ולא צודקת!!!

person one:"and you think you have the power to defeat them all?" person two:"you dont think i do, do you?" תנסו לגלות את זה!

Woogyman

New member
טמפוס ורודריגז בפרק עם הדה ז´ה וו

הציטוט שלי - See? Time it ladies and gentlemen it took a whole sixty seconds before the ´W´ word reared its ugly head.

Woogyman

New member
החרם שאתם עושים על המשפטים שלי

זה משהו :). אני אפרוש מהמשחק בשיא.

Ophel McNeil

New member
בוא נודה על האמת,

חוץ ממני וממך - אף אחד לא זוכרת בע"פ פרקים של מכושפות. ואני לא יכולה לענות, אם תמשיך לשים ציטוטים מהעונה השניה והראשונה.
אין טעם לפרוש מהמשחק, פשוט שים ציטוטים יותר קלים.

Woogyman

New member
הייתי בטוח שזה יהיה קל דווקא

זאת פיבי אמרה לפרו ב"כוח השתיים". מי שרואה ראשון מוזמן לשים ציטוט.

Ophel McNeil

New member
"את אחת משתי האחיות המועדפות עליי".

לא אנוח ולא אשקוט עד שאגלה מאיפה הציטוט הארור הזה! וסם, אתה חייב להתחשב בזה שרוב האנשים לא ראו את העונה הראשונה, ואלה שכן ראו, ראו אותה לפני שנתיים. אתה *לא* באמת מצפה שאנשים יזכרו כאלה ציטוטים.

Woogyman

New member
כמו שאמרתי בצ´ט - פייפר לפיבי

רק שטעיתי בפרק - זה בפרק עם קרייטו בעונה השניה - Piper: Phoebe, I love you, you are one of my two most favourite sisters but I don´t wanna give up having a life. (אני בדיוק רואה את הפרק).

Hogo Oneil

New member
טוב אז יש שתיים שאני זוכר "את אחת

משתי האחיות המועדפות עליי" 1) פיבי אמרה את זנ גם לפרו וגם לפייפר! כדאי להגיע ללב שלהם! כי היא רצתה לעשות משהו! 2) צער גידול מבנות "מישל: לדיג´י את אחת משתי האחיות המעודפות עלי וכנ"ל לספני! היא אמרה את זה כדאי למכור להם עוגיות! ^.^

Hogo Oneil

New member
או שטעיתי! וסם צודק!

סם איך אתה בדיוק רואה את הפרק בזמן הנכון ובמקום הנכון? מה אתה לא יודע על מכושפות?!

Hogo Oneil

New member
צ´יטוט

#1: You look great. No, you look great. Is my skirt tight enough?#3 Yes. #1: It´s perfect. יש פה שלוש אנשים שבדברים זה עם זה! וזה פרק מדליק!

למעלה