מי אמר למי ומתי?

Hugo Oneil

New member
אני בהתחלה לא הבנתי למה קוראים...

לפרק P3H2O, חשבתי אולי משהו מים והמועדון! ואז ראיתי את הפרק, והבנתי! ומסתבר שאמא שלהן לא מתה מטביעה! שד הרג אותה! שמתם לב שכול מי שמת איי פעם בסידרה נהג על ידי שדים? אנדי, פרו, פאטי רק פאני מתה מהלב שלה, ורק פעם אחת פיבי הרגה מישהי הטעות!
בעונה ברביעית ב4X05 שהיא נגעה בבובה ושברה אותה בטעות! ~.~ וזהו אני הולך לראות 2X09 שיד לי סוף סוף!!! ולראות איך דריל מגלה שהבנות מכושפות! פיבי ניצן אופל! זה חזר זה חזרררר (מה חזר?) חזר לי החשק לראות מכושפות!!!! עבר עלי שבוע שממש לא היה לי חשק לראות מכושפות אני הכפיתי על עצמי לראות את 2X08 ו2X07 למראות ש2X07 ממש יפה כמו שאתם רואיפ החתימה שלי ^.^ *הולך ליראות* *ברקע שומעים את מגומי - successful mission = שיר מקסים!*

Woogyman

New member
ממ

המישהי בבובה הייתה כבר דיי מתה, כך שפיבי לא הרגה אותה. בקשר לפאטי - תמיד אמרו שהיא טבעה בגלל שד (בעונה הראשונה הם אמרו שזה היה מכשף, אבל אז ההבדלים לא היו ברורים להן עדיין), ושד המים הטביע אותה מבפנים. הוא לא הרג אותה פיזית, זאת הייתה הטביעה.

Ophel McNeil

New member
נו, באמת!

זה כמו להגיד "שאקס לא הרג את פרו, היא עפה על הקיר ומתה מהדימום!" שד המים הוא זה שהרג את פאטי, ע"י זה שהוא הטביע אותה מבפנים. נכון, היא מתה ממים בריאות, אבל לעזאזל - השד הוא זה שהרג אותה! וכן פיזית. זה כמו להגיד שכמישהו חנוק מישהו אחר, אז המישהו השני לא נהרג ע"י המישהו הראשון, אלא מת מחוסר אוויר. *מגלגלת עיניים בזלזול*

p3

New member
אופל וסם? לא מסכימים?../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

Ophel McNeil

New member
אופל וסם לא מסכימים

הרבה פעמים, ולפחות לדעתי מפתחתחים מזה הדיונים הכי מענינים. (אז רגע, הם היו מאהבים או לא?...
).

Mooa-Numi

New member
LOL! (או שזה רק אני ../images/Emo12.gif)

זה כמו שהאקדח לא אשם ברצח אדם, אלא זה שירה בו... קראתי באיזה סיפור בבמה חדשה

Woogyman

New member
אף פעם לא אמרתי שהשד לא אשם...

אמרתי שהוא הרג אותה ע"י טביעה, כך שמה שהאחיות אמרו בהתחלה כן נכון. טוב שאתם לא מעוותים את כל מה שאמרתי... ואם מישהו יורה אז האדם לא מת בגלל שהמישהו לחץ על ההדק, אלא בגלל שהכדור פגע בו ועשה מה שעשה. באותה מידה היו יכולים לירות ולפספס ואז האדם עדיין היה אשם אבל לא היה מוות... אף פעם לא אמרתי שהשד לא אשם. אז בבקשה תדייקו כי אני שונא שמשנים את מה שאני אומר.

Woogyman

New member
מה זה משנה...

זה לא משנה את העובדה שהיא טבעה. זה לא משנה אם זה בגלל ששד זרק אותה למים או שד נכנס לתוכה והטביע אותה. וחוץ מזה כשחונקים מישהו, אז כן, טכנית סיבת המוות היא חניקה.

Woogyman

New member
ופסט פייפר וליאו

(שלפי החישובים שלי היה אותו ליאו, לא הגילגול הקודם שלו) כן היו מאהבים. הסכמנו על זה, לא?

Ophel McNeil

New member
מהתחלה הסכמנו על זה,

בצורה מוזרה התווכחנו, למרות שהיו לנו אותם דעות. :) בסך הכל צחקתי.... וזה כן הגלגול הקודם שלי ליאו.... (צוין במפורש בפרק). ליאו נולד ב 1924 (השנה אליה הלכה פיבי), ומת ב 1942, ואז נהפך לאור לבן. כן, אני יודעת שע"פ החישוב הזה הוא בן 18, אבל אל תאשימו אותי - תאשימו את התסריטאים!

Woogyman

New member
זה דווקא הגיוני שהוא בן 18

זה הגיל שבדרך כלל מתגייסים לצבא (למרות שזה לא חובה באמריקה) ובזמן מלחמה מתגייסים אפילו יותר צעירים. ואת בטוחה שזה הגילגול הקודם שלו? כי פעם הוא אמר שהוא מתייחס לזמן שהוא היה בן אדם כמו חיים קודמים (כשפייפר גילתה על אישתו), למרות שטכנית זה לא.

Ophel McNeil

New member
לא הגיוני שליאו בן 18.

קודם כל, הוא נראה בן 30 (גם במוות שלו, כזכור :), ואפילו פייפר מתלוננת על זה ("היי, זה עושה אותך בן 27! זה בשנה יותר צעיר ממני.") גם אם הזמנים בין "למעלה" לכאן שונים (כזכור, פייפר נעדרה חודש והרגישה שזה רק יום), זה עדיין לא מסתדר...
(כן, חישבתי את זה, אני מספיק משועממת, שקט!) דבר שני, הוא גם היה נשוי, והוא גם פרש מהלימודים שלו בשביל ללכת לצבא. אני מאוד בספק עם עד גיל 18 אפשר להספיק את כל זה (בעיקר את הקטע של לפרוש מהלימודים). דבר שלישי, זה בטוח היה הגילגול הקודם שלו. (ליאו: "אני.... או יותר נכון, הגלגול הקודם שלי".) חוץ מזה, אם זה היה ליאו ליאו, איפה ליליאן? למה ליאו לא ציין את זה בפרק? והכי חשוב - לא מסתדר מבחינת הגיל. כלומר, אם ב1924 הוא נראה בן 30, וידוע שהוא מת ב 1942, אז הוא צריך להיות בערך בן חמישים, והוא לא נראה בן חמישים. איה, איזה הודעה מבולבלת!

Woogyman

New member
הבנתי (את הרוב)

צודקת בכל אופן. שמת לב שרק אנחנו מגיבים אחד לשני? יש איזה שביתת פורום שלא ידענו עליה? למה לא מספרים לנו כלום בבית הזה?

Ophel McNeil

New member
אנחנו פשוט היחדים

שמספיק משועממים להיות בפורום 24/7.
וגם עכשיו אני נוטשת בשביל ללכת עם סרט ללין, תהנה לבד!

Woogyman

New member
סרט עם לין?

תזכירי לי להזכיר לך את זה בוויכוח הזוגות הבא, אוקיי? [
]

Ophel McNeil

New member
אמר זה שיש אצל הוגו תמונה שלו...

*נקטעת ע"י אגרטל שמתנפץ על ראשה*
ולין מאחרת. כך שנשארו לי עוד איזה עשרים דקות. :)

Hugo Oneil

New member
אופל!

לי יש תמונה של סם, למה? כי אני בן אדם זהיר! זוכרת את המפגש? חשבתי שהוא אולי בא ורציתי לזהות אותו ולראות שהוא לא הולך לרצוח אותי שם! מי יודע? לכן ביקשתי ממנו תמונה שלו! את יודעת גן אני רוצה לראות עם מי אני מדבר! ובקשר לתמונה שאת יודעת מה, עבדתי עליך ואת עוד אומרת שאני לא יודע מה זה ציני! אמרתי לסם מה שאמרתי לך והחלטנו לעשות לך מתיחה קטנה כזה בצחוק! ואת לקחת את זה יותר מידי ברצינות, רק להודיע לך לא היתה תמונה ולא קיימת והתמונה שהיתה לי של סם מחוקה כי אני צריך כול טיפת זיכרון במחשב שלי כמה שאפשר כי המחשב שלי הולך לאט לאט פייפנד! הבנת האני? ואת אופל חשבתי שתיקחי את זה בציניות! ולא ברצינות!
אז בפעם הבאה תחשבי פעמיים!

Hugo Oneil

New member
חחחחחח... אל תאמיני

אני רק אומר לך שזה היה ציני, חח..... את ממש פאתית או איך שכותבים את זה! ואופל מה ניראה לך שאני באמת הומו? שאני צריך תמונה של סם? חחח..
תאמיני לי שלא נ.ב. אני לא שקרן! אף פעם לא שיקרתי חוץ ואך לאבא שלי! וזה רק לפעמים! אני בא לשקר יוצא לי האמת אוף פשוט יש לי יסורי מצפון! ואת לא אמורה ללכת לסרט?

למעלה